Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloer deels verwijderen en nieuw laminaat leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloer deels verwijderen en nieuw laminaat leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloer deels verwijderen en nieuw laminaat leggen

Laminaat vervangen

Wij willen onze laminaatvloer van 55 m² laten verwijderen en nieuw laminaat laten monteren. Onze hond had 's nachts darmproblemen en heeft de vloer ernstig vervuild, dat is de reden voor de vervanging. Ik heb al een offerte voor het materiaal, nu ontvang ik graag uw offerte voor de werkzaamheden. Ik heb de offertes nodig voor mijn verzekeringsclaim. Ik wil de klus graag op korte termijn laten verzorgen.

Laminaat leggen

Graag laat ik laminaat vloer leggen, gekocht bij Praxis. Het gaat ongeveer om 60 m2, inclusief de afwerking met ongeveer 40 meter hoge plinten. De oude laminaat vloer verwijderen we zelf, daarna kan gekeken worden of de ondervloer kan blijven liggen of dat deze ook vervangen of hersteld moet worden. Graag ontvang ik een offerte.

Tegelvloer verwijderen en egaliseren

Graag ontvangen wij uw offerte voor het verwijderen van een plavuizenvloer inclusief egaliseren. Het is niet bekend of de vloer verlijmd of in het cement gelegd is. In de vloer is vloerverwarming aanwezig, deze hoeft niet per se behouden te blijven. De oppervlakte is 55 m2. De werkzaamheden dienen in april 2018 plaats te vinden. Bij de woning zal een container worden geplaatst, hier kan het puin in gestort worden.

Plavuizen verwijderen en vloer egaliseren

Wij hebben een nieuwe woning aangeschaft en beneden ligt een plavuizen vloer op vloerverwarming. De plavuizen moeten eruit, de vloerverwarming mag blijven. De vloerverwarming ligt in zand/cement gestort, de plavuizen zijn daarop gelijmd. Ongeveer 40-45 m2. Na het verwijderen van de plavuizen willen we er een laminaatvloer op leggen. Graag ontvang ik van u een voorstel, inclusief afvoer en eventuele stelposten. Werkzaamheden moeten in de week van 8 januari gebeuren.

Plavuizen verwijderen

Ik zou graag een prijs willen voor het verwijderen van plavuizen. Deze liggen gelijmd op een zand-cement dekvloer. Het gaat hierbij om ongeveer 50 vierkante meter. Daarna zou de vloer ook glad opgeleverd moeten worden zodat de vloerverwarming ingefreesd kan worden. Het afvoeren van het afval mag apart op de offerte vermeld worden.

Vloer deels verwijderen en nieuw laminaat leggen

Laminaatvloer leggen en hoge plinten monteren. Het is 80 m2 laminaat en 55 meter aan hoge plinten. Er ligt al een ondervloer. Wat er vooraf gedaan moet worden: - De huidige laminaatvloer is verwijderd. Een stuk echter niet, aangezien er een muur op de vloer is geplaatst. Deze zal met een cirkelzaag of iets dergelijks verwijderd moeten worden. Dit is ongeveer 3 a 4 m2 wat nog verwijdert moet worden (hoeft niet afgevoerd te worden). - Er is ook nog een plint die verwijderd moet worden (zit vast met spijkers). - Voor de plinten hebben we geen bevestigingsmateriaal ingekocht (we hebben alleen de vloer en de plinten). Als wij iets moeten kopen dan graag laten weten. Als jullie iets meenemen, ook prima.

Vloertegels verwijderen en vloer egaal opleveren

Ik wil de vloertegels verwijderen uit de keuken, hal en toilet. De tegels zijn gelijmd circa 50 x 32 cm groot. In totaal 12,5 m2. De tegels liggen ook onder de keukenkasten, ze moeten tot achter de plinten verwijderd worden. Vloer moet glad opgeleverd worden. De vakman mag het puin afvoeren.

Vloeren verwijderen

Ik wil graag een dubbele vloer laten verwijderen. De plavuizen waarschijnlijk geplakt bovenop bestaande marmeren travertin vloer. Vloerverwarming aanwezig. Het gaat om een oppervlakte van 90 m2. Ook van de badkamer en het toilet moeten de plavuizen en de muurtegels eruit.

Laminaat in de woonkamer opnieuw leggen

Dit jaar hebben wij laminaat laten plaatsen in onze woonkamer, maar dat is helaas niet goed gedaan. Het laminaat ligt erg ongelijk. Ik zoek nu een vakman die de vloer weer kan verwijderen en er netjes in kan leggen. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te bespreken en te beoordelen of het huidige laminaat kan worden hergebruikt. Ik ontvang daarbij graag uw advies en een offerte.

Epoxy vloer verwijderen en laminaat leggen

Dear Sirs, I am considering to buy an apartment. The floors in the kitchen and living room are gravel floor (epoxy). Before I dare to buy the house and have too high a cost that I can not pay, I would like to have a price indication about how much the removal of such a gravel floor will cost. I would like also to change the floor to laminate floor. It would be about 60 m2. What is the cost of the removal approximately? Can you also please quote the cost for installing new laminate floor (separately)? Thanks!

Partners

Partners van Casius