Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloer vernieuwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloer vernieuwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloer vernieuwen

Vloer vernieuwen

Wat wil je bekleden? Vloeren Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Beste Hebben jullie een doorzichtige vinyl/Novilon? Wil deze over mijn bestaande vloer leggen zodat je de tekening nog wel ziet. Zoja, werken jullie dan ook met een plaatsingsdienst?

Smeervloer in de doucheruimte

Wij bewonen een appartement tweede etage complex is 15 jaar oud. Het gaat om de douche vloer van 90 cm bij 80 cm deze willen wij vernieuwen. De oude tegelvloer dient te worden verwijderd en daarna het liefste een smeervloer van voldoende dikte plaatsen. Indien mogelijk ook over de onderste rijen van de tegelwand. De wanden zijn systeem wanden stalen profielen met gips platen die betegelt zijn.

Houten vloer met luik naar de kruipruimte vernieuwen

Houtenvloer vervangen (in de beneden gang) inclusief het luik naar de kruipruimte. De afmeting van de vloer is plusminus 2,60 x 0,85 meter. De afmeting van het luik betreft plusminus 0,50 x 0,50 meter. Graag laminaat op de nieuwe vloer leggen (kleur grijs). Er zitten nu tegels op en die moeten verwijderd en afgevoerd worden.

Vernieuwen vloerverwarming in ingewassen grind

De huidige situatie is een woonkamer met vloerverwarming in een ingewassen grindvloer. Afmeting van de ruimte is 33 m2. De oude vloer en de verwarming moet er uit, daarna een nieuwe vloerverwarming er in en weer afdekken met een laag ingewassen grind. De uitdaging is om het grind dezelfde kleur te laten zijn als in de rest van de kamers.

Laminaat vernieuwen

Graag wil ik een prijsopgave van de te leggen laminaatvoer (8 mm) met verwijdering van de andere vloer, inclusief afvoeren. Het is 70 m2 folie, ondervloer en laminaat. Ook plakplinten aanbrengen. Nieuw leggen in verband met waterschade.

Vervangen van een laminaatvloer

Wij hebben waterschade aan onze laminaatvloer van 48 m² en moeten deze daarom geheel vernieuwen. Wij willen graag een offerte ontvangen voor het verwijderen en afvoeren van de oude vloer en het leggen van de nieuwe. We hebben de offerte nodig voor onze verzekeringsclaim. We zullen de klus wel zelf gaan uitvoeren. We zoeken een bedrijf dat deze offerte voor ons kan verzorgen.

Bestaande grindvloer opnieuw coaten of vernieuwen

Ik heb in mijn kapsalon een grindvloer. Ik ga de winkel opknappen en ik wil de bestaande grindvloer op enkele plekken laten bijwerken. Ook wil ik de gehele vloer opnieuw laten coaten. In de vloer zitten lichtere en donkere plekken, die ontstaan zijn in de loop der tijd. Krijgt de vloer door het coaten weer een egale kleur? Anders wil ik graag een offerte voor een nieuwe vloer. Totale oppervlakte is 60 m2. Kunt u mij een passende offerte aanleveren?

Granito-vloer leggen in een kleine badkamer

In een vakantie-appartement hebben wij een badkamer van 1 x 2 meter met een granito-vloer. We hebben het toilet vanuit de badkamer verplaatst naar een ruimte ernaast. Nu willen we de vloer laten herstellen en er een nieuwe granito-vloer overheen laten plaatsen. De wandtegels worden ook vervangen. Graag ontvangen wij uw offerte voor het vernieuwen van de vloer.

Granieten vloer vervangen

Wij hebben tussenwoning gekocht uit 1930 en inmiddels de sleutel. In de hal en toiletruimte is daar de granieten vloer helaas onherstelbaar beschadigd. Wij willen die graag laten vernieuwen. De hal heeft een totale vloeroppervlakte van 6,5 m² (1,00 bij 2,00 meter en 4,35 bij 1,05 meter) en de toiletruimte van circa 1 m². De huidige vloer moet er nog uit gehakt worden. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Laminaat met schade repareren of vernieuwen

Ik wil graag de laminaatvloer in de woning repareren. In de huiskamer (34,9m2) een laminaatvloer, deze is beschadigd. Planken zijn nog niet aangeschaft. Er zijn een aantal delen hele vloer.

Partners

Partners van Casius