Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloer uitvlakken en siergrind vloer leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloer uitvlakken en siergrind vloer leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloer uitvlakken en siergrind vloer leggen

Vloer uitvlakken en siergrind vloer leggen

Opdracht: uitvlakken vloer van de deel en zorgen dat deze aansluit bij de vloer van de serre. Samen 35 vierkante meters. De deel ligt 2 cm lager dan serre en is 15.5 m2. De serre is 19 m2. Over het geheel moet een siergrindvloer aangebracht worden. In maart willen we met de verbouwing starten. Graag uw offerte voor de vloer.

Anhydriet gietvloer aanbrengen

We hebben een bestaande betonnen vloer, ongeveer 70 vierkante meter, waarbij de toplaag slecht is. Deze willen we uitvlakken met zand, zodat we er drukvasten PS platen op kunnen leggen. Daarna bouwfolie en vervolgens een anhydriet giervloer aanbrengen. Mocht deze opbouw niet kunnen, dan horen wee het graag.

Betonnen vloer uitvlakken

Wij hebben een grote slaapkamer van ongeveer 16m²-16,5m². Die loopt niet mooi vlak en er zit halverwege de kamer nog een rest randje van beton (misschien dat dit weg gebijteld kan worden?). Het doel is om er een betonnen vloer in te hebben liggen die waterdicht is en mooi vlak. Denk zelf dat er 3 a 4 mm nodig zal zijn. Ik zou graag een prijs opgave willen wat het zou kosten om het door jullie te laten leggen en wat de kosten zouden zijn als ik het zelf zou doen.

Zandcementvloer storten en vlakken

Garage wordt bij woning getrokken. De vloer ligt daar circa 12 cm lager. Hierop komt isolatie materiaal met daarop vloerverwarming gebonden aan een draad net. De vloerverwarming moet daarna worden gegoten/gestort in een zandcementvloer. Graag offerte voor het storten/gieten en uitvlakken van de zand cement vloer. Uiteraard inclusief de benodigde cement/zand. Het voor bereiden van betonijzer met daarop de vloerverwarming buizen doe ik in Eigen beheer. Mocht u vloerverwarmingen leggen dan graag optioneel prijs om dat er ook bij te doen. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 7 x 3 meter.

Uitvlakken van een houten vloer

Zolderverdieping, twee kamertjes, samen 30m2. Behoorlijk verloop: >3 cm.

Cementgebonden vloer egaliseren/uitvlakken

Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn voor het egaliseren (uitvlakken) van mijn keukenvloer. De oppervlakte is 6,2 m2.

Uitvlakken/egaliseren van een dekvloer

De vloer van de voormalige bijkeuken moet aansluiten op de vloer van de woonkamer. Hier zit nu een hoogteverschil in van ongeveer 1 cm. De maten zijn 3.43 bij 2.35 meter.

Zandcementvloer egaliseren en uitvlakken

Graag een vrijblijvende offerte omtrent het egaliseren/uitvlakken van een ongelijke zandcement vloer. Het verschil in hoogte is op sommige plekken ongeveer 1 cm. De oppervlakte is 45 m2.

Uitvlakken van een houten vloer

Uitvlakken van een houten vloer. Betreft de vloer in twee bovenkamers, ongeveer 35 m2 totaal.

Nieuwe betonnen keldervloer glad maken

In oktober is onder onze woning een kelder/souterrain gemaakt, deze is 70 m2 groot en als een waterdichte bak gestort. Er hoeft dus niets beschermt te worden, geen sparingen, geen gaten, geen aangrenzende ruiten. Plat gezegd, egaline storten, en uitvlakken. De vloer is 100% waterpas, bij oplevering, maar denk dat een laag van 1 cm noodzakelijk is gezien de ruwheid van de vloer.

Partners

Partners van Casius