Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloer uithakken en egaliseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloer uithakken en egaliseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloer uithakken en egaliseren

Vloer uithakken en egaliseren

Ik wil graag de keukenvloer 2 a 3 m2 uithakken, ongeveer 6 cm diep en daarna 6 m2 egaliseren.

Betonvloer uithakken en nieuwe vloer storten

Ik wil graag nieuwe vloeren in de woning. De oppervlakte van de begane grond is ongeveer 38 m2. De kwaaitaal vloer moet worden uitgehakt en vervoerd worden. Een nieuwe betonnen vloer storten. De locatie is in Ommoord Rotterdam. Begindatum opdracht uitvoeren is over 2 maanden.

Vloer uithakken en egaliseren

Bestaande vloer woonkamer uithakken. Er ligt ook een stukje tegelvloer (8 m2). Later nieuwe smeervloer erin voor vloerverwarming met netten. Is 55 vierkante meter. Moet binnen korte termijn. Voor halverwege maand mei.

Vloeren uithakken

Uithakken (circa 4 cm) van bestaande vloer (ongeveer 40 m2) van twee woonhuizen ter behoeve van een vloerverwarmingssysteem.

Vloer uithakken en egaliseren

Ik wil de tegelvloer uithakken (ongeveer 55 m2) en daarna laten egaliseren, voor de aanleg van vloerverwarming. Inclusief het afvoeren van materialen.

Plavuizen vloer uithakken en vloer egaliseren

Ik wil graag de plavuizen van de benedenverdieping verwijderen. De plavuizen zijn gelegd in cement. \Het betreft woonkamer, hal en keuken (keukenblok blijft staan) ong 36 m2. Graah een prijsindicatie.

Aanbrengen PS vloer

Wij ontvangen graag een vrijblijvende prijsindicatie (all-in prijs) ten behoeve van het aanbrengen van een PS-vloer (3,30 bij 7,00 meter), inclusief cementdekvloer. De PS-vloer dient te worden bevestigd in de bestaande muren/fundering (als renovatievloer of gewoon uithakken). Geïsoleerde PS-vloer met een RC waarde van 3,5 m2K/W en afwerking gelijk aan bestaand. De werkzaamheden dienen plaats te vinden in de 2e week van november (maandag 6 november). Als u het zou kunnen: de betonvloer open maken en het ook afvoeren. Graag dit dan optioneel mee aanbieden.

Vloer met tegels en korreltapijt uithakken en afvoeren

Het geheel verwijderen van de cementdekvloer met daarin vloerverwarming. Deze vloer is nu afgewerkt met 1 laag vloertegels en daaroverheen 1 laag korreltapijt. Dit geheel kaal maken tot op de betonvloer en afvoeren. Het is op de begane grond. Circa 50 m2. Enkel tijdens kantooruren bellen.

Vloer uithakken, isoleren en opbouwen

Uitbreken van de vloer van twee kamers met een totaal oppervlak van ongeveer 85 m2: 70 m2 Travertin en 15 m2 verlijmd PVC (eenvoudig te verwijderen met een warmtebron). Uithakken en verwijderen van onderliggende vloer tot aan het zand (dekvloer, verouderde vloerverwarming, stampbeton, folie en tempex, ..). Verwijderen van overtollig zand. Verwijderen drie oude convectorputten, waarvan er 1 is dichtgemaakt (hoe is onbekend). Er loopt ergens een gasleiding van buiten naar binnen, vermoedelijk door de dicht gemaakte convectorput. Deze moet behouden blijven of hersteld worden. En dan de vloer weer opbouwen maar met extra isolatie, minimaal Rc 5 (meer is beter) In de kleine kamer lopen nu een leiding met netwerk en TV aansluiting door de vloer. De leidingen (zonder inhoud) moeten worden meegenomen in de opbouw van de vloer. Tevens zullen er (vloer)verwarmingsleidingen in de vloer moeten worden opgenomen. Deze zal worden aangelegd door een door ons geselecteerd verwarmings-installatie bedrijf. Tegels zijn we nog aan het uitzoeken dus het leggen van de tegels valt niet onder deze offerte. Ik wil een betere isolatielaag dus op het beton een folie, isolatie, cementdeklaag, verwarming, dekvloer en tegels. Voor het leidingwerk heb ik al iemand.

Betonnen vloer uithakken

Graag ontvang ik offerte voor het uithakken van een betonnen vloer, zonder wapening. De oppervlakte is 140 m2 en er is een doorgang van 3 meter breed bij 2.60 meter hoog. Er kan met een kraan de ruimte ingereden worden.

Partners

Partners van Casius