Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloer onder terras? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloer onder terras. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloer onder terras

Vloer onder terras

Wij willen een terras aanleggen in onze tuin. Wij willen dit doen met flagstones. Daarvoor hebben wij een ondervloer nodig van 10cm dik met daarin een wapeningsnet het gaat om een terras van 17m2. Ik zorg zelf dat het uitgegraven wordt.

Betonvloer voor terras

Wij hebben een uitgegraven tuin van 25 m2. Hier willen wij een betonvloer terras van 12 cm dik realiseren. Vlinder vloer, met een dikte van 12 cm. De bekisten wordt ons zelf gedaan. De tuin heeft een plein aan de achterkant met een poort en schutting.

Vloer in nieuwbouw appartement leggen

Wij bouwen een nieuw appartement. Ik heb interesse in een houten of stenen vloer. Graag aanbieding voor gehele appartement incl. balkon/terras. In totaal 127 m2.

Betonnen vloer storten voor terras

Wij willen graag een betonnen terras van ca. 80 m2 aan ons huis laten leggen. Er moet dus een vloer gestort worden. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ontvang graag een prijsindicatie.

Grindvloer in tuinkamer

Wij willen een tuinkamer laten bouwen in onze tuin, en willen daar een grindvloer laten leggen. Op dit moment hebben wij betonnen tegels liggen als ondergrond waarom deze vloer aangebracht dient te worden. Het terras is ongeveer 2.40 x 5.00

Egaliseren buitenvloer

Wij hebben een onderheid terras waar nieuwe keramische tegels op gelijmd moeten worden. Oude tegels worden verwijdert, daarna moet de vloer geëgaliseerd worden met zandcement zodat we hierop kunnen tegelen. Betreft 28 m2.

Prijsopgave voor het storten van 2 (schuur)vloeren

We gaan zelf de oude schuur platgooien. In Augustus 2020 komt onze nieuwe kapschuur met terras. Deze heeft een afmeting van 6,50 meter x 3,50 meter. Daarom willen wij voor Augustus 2020 een betonnen of cementen vloer laten storten van 6,50 meter x 3,50 meter. De huidige schuur heeft een betonnen vloer, daar kan een dunne laag overheen gestort worden. (zie foto oude schuur) Nieuwe vloer moet over de hele breedte van de tuin (6,50 meter). Ook regelen wij de nieuwe schuurvloer van de buren. Bij de buren moet een vloer gestort worden van 3,00 meter x 4,00 meter.

Terras vloer

Wil terras maken van 15 m2 dikte van betonvloer 9+/-10 cm gevlinderd heb zelf al een frame gemaakt voor het storten van het beton. Beton storten met pompwagen stand tot openbare weg is 14 m op deze vloer wil granieten tegels plakken van 1.5cm dik.

Gevlinderde vloer voor terras tuin realiseren

Wij willen de tuin veranderen en willen 2 terassen met een gevlinderde vloer. 1 oppervlakte van 6x4 meter en 1 oppervlakte van 4,5x3 meter. Huidige grindtegels verwijder ik zelf, dus er komt enkel grond te liggen. Een achterom is aanwezig. Wat zou dit kosten?

Afdek vloer terras

Ons huis t is opgeleverd met een terras met een ruwe beton laag (dat niet afwatert) en moet nog afgewerkt worden. Ik vroeg mij af wat het zou kosten om op ons terras van ongeveer 5 x 3.5 m onder afschot een afdek vloer te leggen? Ook onze 3 buurten zijn geïnteresseerd, dus zou u ook wat kunnen inschatten om 4 van deze terrassen gelijk te kunnen trekken? Alvast bedankt voor uw informatie.