Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloer storten tbv vloerverwarming? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloer storten tbv vloerverwarming. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloer storten tbv vloerverwarming

Zandcement storten vloer met isolatie

In de woonkamer ligt nu een houten vloer. Deze gaat er uit en in plaats daarvan wil ik zandcement laten storten met isolatielaag. Het betreft ongeveer 36 m2. De kruipruimte is circa 40 cm hoog/diep. De kruipruimte is droog. Hoe het huis gefundeerd is, weet ik niet. Bouwtekeningen zijn aanwezig. Wat zouden de kosten hiervan zijn?

Vloer storten woonboot

Ik moet een vloer storten in een boot waar vloerverwarming inkomt. Dit zal een cm of 7-8 zijn, en dan nog een afdeklaag om het glad te krijgen? En wat is daar precies voor nodig, cement? beton? Ander soort? 85 m2 x 8 cm. 17L x 4.70B En wat is hier dan het totale gewicht van? En hoeveel m3 is hiervoor nodig.

Gewapende betonvloer storten en afvlinderen

Dag, voor renovatie moet er een nieuwe souterrainvloer gestort worden. 70 m2, 20 cm dik, Wapening ondernet 08/150, bovennet 08/100, inclusief stekeinden voor toekomstige wanden en kimplaat. Betonklasse: sterkte C20/25, mileuklasse XC4 of XA3 of beter, vloeibaarheid F4, korrelgrote max 16 mm. Tevens afvlinderen vloer.

Betonvloer of cementdekvloer aanbrengen: 7 m2

De werkzaamheden betreffen: 1) het verwijderen en afvoeren van de huidige tuintegels binnen in schuur en eventueel enig afgraven van zand. 2) voorbereidende werkzaamheden en het storten van een (glad) betonvloertje van ongeveer 10 centimeter hoogte binnen in de schuur. De afmeting van het vloertje is ongeveer 3,0 x 2,20 meter. De vloer moet voldoende, het gaat om de schuur

Vloer tuinhuis storten

Ik heb 5 m3 beton nodig voor de vloer van een tuinhuis. Afstand wagen tot vloer is 35 meter. Ik doe zelf het rijen.

Betonnen vloer storten en twee palen slaan

Wij willen een uitbouw maken van 6 x 4 meter. Hier moet een betonnen vloer voor aangelegd worden. Er moeten ook 2 palen geslagen worden a 20 meter diep. Ik zie de offerte graag tegemoet.

Betonlook vloer over tegelvloer storten van winkelpand 120 m2

Het betreft een huidige winkel tegelvloer van 120 m2. Ik wil hier graag overheen een beton look vloer laten storten.

Terrazzo vloer storten

Ik wil een terrazzo vloer in een halletje en wc in een jaren 30 woning laten storten. Het gaat om 8 m2. Graag prijsopgave. Zonder mozaïek.

Nieuwe vloer storten

Wij willen een nieuwe vloer in de bestaande, nog uit te breiden schuur laten storten. Vloer moet bestand zijn tegen gewicht tot ca 150kg/m2. Oppervlakte is ca 30m2. Huidige vloer bestaat uit tegels (30x30cm) op een zandbodem. Graag offerte voor zandcementvloer en betonvloer, gevlinderd.

Vloerverwarming leggen, vloer storten en afvlinderen

Ik wil 40 m2 vloerverwarming leggen, vloer storten en afvlinderen in de woonkamer. Ik wil me graag laten inlichten door de vakman over verschillende soorten vloerverwarmingen.

Partners

Partners van Casius