Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloer storten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloer storten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloer storten

Cement dekvloer storten

Wij hebben een overkapping waar we een cementdekvloer in willen hebben. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 60m2. De vloer is deel in de overkapping en deels erbuiten. We willen de dekvloer zo'n 5cm dik. De bekisting doe ik zelf. Het binnestuk moet waterpas, het omliggende gedeelte een 2cm lager.

betonlook vloer begane grond woonkamer

hieronder puntsgewijs wat er voor onze woonkamer moet gebeuren, hoor graag welke punten jullie uit kunnen voeren en wat de prijs daarvan is: -Schuimbeton voor 36 m2 met diepte kruipruimte 60 cm -Totale oppervlakte Woonbeton voor de woonkamer 57 m2 ( inclusief hal/ wc/ uitbouw) -Vloerverwarming voor +/- 50 m2 Is het mogelijk dit voor de bouwvak te kunnen realiseren? of zitten jullie helemaal vol? en dan nog een andere aparte vraag wat zouden de kosten zijn als jullie alleen een zandcementdekvloer voor 57 m2 bij ons storten van 7 cm dik? en binnen welke termijn zouden jullie hier tijd voor hebben.

2 cementdekvloeren storten en egaliseren op 100 meter afstand van elkaar

Het gaat om 2 woningen op circa 100 meter afstand van elkaar. Per vloer (identiek) circa 46 m2 cementdekvloer per woning, beide begane grond. 29 juli 2020 komen ze de vloerverwarmingen infrezen en leggen dus graag na 30 juli a.s. zo spoedig mogelijk vloeren storten en egaliseren.

Betonvloer begane grond vervangen

Woonkamervloer (begane grond) storten. Oude vloer slopen en afvoeren. Gaat om circa 28 m2.

Vloer storten,tegels leggen

Vloer storten voor de veranda en tegels leggen 5,3 meter bij 3,2 meter - 2 cm dik 81 bij 40 cm

Gehele vloer plaatsen inclusief vloerverwarming, beton storten en tegels

Wij hebben +/- 100 m2 begane grond, (woonkamer, keuken, hal, spelkamer). Wij hebben op dit moment vloerverwarming en tegels, wij gaan het zelf slopen, daarna willen we graag nieuwe vloerverwarming, beton storten en tegels laten leggen.

Restbeton laten storten

Ik wil graag een nieuwe dekvloer laten storen waarover tegels worden geplaatst. Omdat de huidige vloer afloopt en hoogteverschil heeft met de naastliggende ruimte dient deze opgevuld te worden. Het gaat om een ruimte van 2,5 x 3 m en ongeveer 8 cm ophogen. Volgens mij komt dit overeen met 650-750 liter en dus 0,7 m3

Beton vloer storten over vloerverwarming

Ik heb een kelder waar ik vloerverwarming op de vloer heb liggen. Hier moet een vrij dikke laag beton gestort worden om/over de buizen vd vloerverwarming heen. Het zijn 3 kleine ruimtes ,van in totaal ongeveer 35 m2.

Betonvloer storten

In ons souterrain ligt een houten vloer op een houten balklaag. Die willen we graag verwijderen en vervangen voor een betonnen vloer en vloerverwarming. (nog zonder afwerkvloer).

Schuimbeton met vloerverwarming

Wij willen graag een schuimbeton vloer laten storten met vloerverwarming van ongeveer 40m2 en ongeveer 38cm diep. Op dit moment is het een houten vloer. We willen ook in de hal en wc vloerverwarming hier ligt al beton en zal moeten worden ingevreest. De oude vloer verwijderen we zelf.

Partners

Partners van Casius