Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloer storten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloer storten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloer storten

Betonvloer op de garagevloer aanbrengen

Wij willen graag in onze dubbele garage van ongeveer 36 m2 een betonvloer laten storten. Op dit moment ligt er een stoeptegelvloer op wit zand. Wij hebben gekeken op verschillende plekken in de garage en de diepte tot aan de klei is overal ongeveer 1,1 tot 1,2 meter. Het is een halfsteens garage. Er zit geen kruipruimte o.i.d. onder dus indien nodig moet er ook een juiste drager gecreëerd worden voor de betonnen vloer. Wij zoeken iemand die dit van begin tot eind voor ons in orde kan maken.

Geïsoleerde vloer storten voor een tuinkamer

Ik wil binnenkort een tuinkamer laten aanbouwen in de tuin van 5 x 3 meter. Dit zal voor de dubbele deuren en raam komen. In de tuin liggen al tegels. Omdat ik van plan ben om vaak in de tuinkamer te zijn zou ik het graag de vloer willen isoleren. Hierop zal ik ook tegels willen. Hoeveel zal het isoleren, storten en tegelen zijn van een vloer van 15 m2?

Beton vloer storten in garage

In zou graag een offerte willen ontvangen voor het storten van een beton vloer in de garage. De oppervlakte is 18 m2.

Granito storten in nieuw stuk badkamer

We hebben onze badkamer verbreed met 55 cm, lengte 3,5 meter. De originele vloer van de badkamer is van granito en nu zijn we in dubio of er op de nieuwe vloer meters badkamer ook granito moet komen of de tegels die ook tegen de muur gaan. Wij zouden graag een offerte krijgen voor de eerste optie

Zandcement storten

Er dient een zandcement vloer gestort. De oppervlakte is 60 m2 en de vloer moet ongeveer 5 cm dik worden.

Beton vloer storten en vlinderen

We willen onze nieuwe betonvloer laten storten en laten vlinderen. De oppervlakte van de vloer zal ongeveer 22 m2 zijn.

Zandcementvloer laten aanbrengen

Ik zou graag een berekening willen hebben wat het kost om een zandcement vloer te laten storten voor ongeveer 75 m2 wij leggen zelf de vloerverwarming aan. Het totale pakket wordt ongeveer 7cm dik, inclusief vloer.

Zandcementdekvloer storten

Ik heb een ruimte van 3.40 x 6.30 meter met een betonnen vloer en wil een 5 cm cementdekvloer laten storten om het te kunnen betegelen. Ik wil ook 2 afvoerputjes erin voor de schoonmaak.

Betonvloer storten in schuurtje

Mijn schuurtje heeft een afmeting van 9 m2 (5 meter x 1.80 meter). Deze vloer krijgt een warmtepomp als belasting van ongeveer 500 kg. De vloer moet op zand/tegels worden gestort. Ik verwacht dat er bewapening nodig is. Wat zou de prijs inclusief vlinderen zijn bij u?

Vloer in de badkamer laten storten

In de badkamer dient er een vloer gestort te worden. De oppervlakte is 8 m2.

Partners

Partners van Casius