Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwe vloer in schuurtje? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwe vloer in schuurtje. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwe vloer in schuurtje

Betonvloer in de schuur storten

Ik wil graag een nieuwe vloer in ons schuurtje. De vloer in het schuurtje, 2 meter x 3,5 meter = 7 m2, is nu kapot met scheuren in de grond waar water doorheen komt. Ik wil graag dat de oude vloer zal worden verwijderd en een nieuwe betonvloer zal graag in de schuur worden gelegt. De vloeren zijn nog niet aangeschaft.

Waterdichte vloer in de schuur maken

Het gaat om een simpel enkelsteens schuurtje van 2.30 bij 3.50 meter. Het grondwater is vaak erg hoog hier, vandaar dat de vloer, die nu bestaat uit stoeptegels, nat wordt. Het verwijderen van de tegels en uitgraven kan ik zelf doen, daarna zal er een waterdichte vloer geplaatst moeten worden.

Betonvloer storten in schuurtje

Mijn schuurtje heeft een afmeting van 9 m2 (5 meter x 1.80 meter). Deze vloer krijgt een warmtepomp als belasting van ongeveer 500 kg. De vloer moet op zand/tegels worden gestort. Ik verwacht dat er bewapening nodig is. Wat zou de prijs inclusief vlinderen zijn bij u?

Laminaat leggen

Laminaat vloer leggen. Levering verwachting - week 6. Materiaal wordt geleverd met ondervloer en plakplinten. Betreft gang binnenkomst, woonkamer keuken, en dan schuurtje aan het huis. Totaal ongeveer 50m2.

Betonvloer in schuur afwerken

Ik ga beton storten in mijn schuurtje van 2.70 x 3.60 meter. Deze vloer wil ik graag afwerken door de vakman. Hier ontvang ik graag wat advies over.

Betonvloer in schuurtje ophogen

De vloer in onze schuur ligt lager dan het terras en de aanliggende steeg. Hierdoor is de schuur al een keer ondergelopen. Graag willen wij de betonnen vloer van de schuur laten ophogen zodat deze boven het niveau van het terras en de steeg komt. Het betreft een bakstenen schuur van 2.8 bij 2.3 meter groot. De vloer moet ongeveer 17 centimeter opgehoogd worden.

Marmoleumvloer leggen

Het leggen van een marmoleumvloer in een schuurtje van 3.8 meter lang en 2.4 meter breed. De vloer is van beton en moet een heel klein beetje ge- egaliseert worden. Wij zorgen voor de marmoleumrol en voor lijm.

Betonnen vloer, deels vloeistofdicht, aanbrengen

Ik wil graag een prijsopgave voor het gieten van een vloer in een tweetal ruimtes. 1) We hebben een schuurtje waarvan de dekvloer steeds verder afbrokkelt. Momenteel is er al niet veel meer van de vloer over. Deze ruimte heeft elektrische vloerverwarming en de grootte is ca. 3,40 x 4,00. Hiervan af gaan wel een werkbank van ca. 2,00 x 0,9 meter. En een keukentje van ca. 2,20 x 0,60 meter. In totaal schat ik het op 10 a 11 m2. De afstand van deze schuur tot de straat is ongeveer 11 meter. 2) Verder hebben we een loods waarvan een deel vloeistofdicht moet worden gemaakt omdat daar olie opgeslagen gaat worden. De breedte is ca. 8 meter en de lengte van het deel dat gedaan moet worden is ca. 8 a 10 meter. In totaal dus 64 tot 80 m2. Verder is het een probleem dat de vloer afloopt. Aan de kanten (zeker de lage kant) zou een “dijkje” gelegd moeten worden die ook vloeistofdicht is. Bij deze vloer heb ik tevens een vloeistofdichtverklaring nodig, welke voldoet aan de eisen. Zoiets heet volgens mij: ‘Verklaring Vloeistofdichte Voorziening’ (voorheen PBV-Verklaring).

Betonvloer storten in de schuur

Het gaat om het storten van een betonnen vloer voor een nieuw te bouwen schuur. De afmeting wordt 5,8 meter bij 4 meter. De dikte van de betonvloer moet 15 - 18 cm worden, totaal dus 3,5 a 4 m3. De schuur komt achter het huis en is te bereiken via een achterom met een lengte van 70 meter en ongeveer 1 meter breed. De betonbak kan ik zelf maken, in overleg. Foto is beschikbaar met afgetekend waar de nieuwe fundering moet komen. Het oude schuurtje is inmiddels afgebroken.

Betonvloer storten voor een tuinhuisje

Ik zou graag een betonnen vloertje laten storten, zo dat ik mijn tuinhuisje kan plaatsen. De maten zijn ongeveer 1,50 meter bij 1,75 meter. Wanneer mogelijk kan ik u foto's sturen van het schuurtje. NB. Bij het bellen van de klant blijkt, dat het stuk vloer mogelijk groter is. Het tuinhuisje is helemaal weggezakt. Graag advies van de vakman.