Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloer in schuur ophogen met tegels? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloer in schuur ophogen met tegels. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloer in schuur ophogen met tegels

Betonvloer egaliseren

Egaliseren van betonvloer (circa 24 m2) in schuur. Vloer moet sterk zijn. Schuur wordt ook gebruikt voor motorstalling. Moet dus ook niet glad worden in verband met water.

Vloer in schuur ophogen met tegels

Wij willen de vloer in de schuur ophogen met tegels i.v.m. regelmatig wateroverlast. Tegels moeten op rubber tegeldragers geplaatst worden. Schuur oppervlak is 3.30 bij 7.00 meter.

Vloer van betontegels vochtvrij maken

We hebben een houten schuur van zo'n 25 m2. De vloer bestaat uit grote betontegels. Met hevige regenval of zoals pas met de sneeuw, worden de tegels vochtig. We willen graag een afsluitende vloer zodat de schuur droog blijft.

Betonvloer in de schuur egaliseren

Bij onze schuur wordt een stuk aangebouwd. We willen het oude en het nieuwe gedeelte in 1x laten egaliseren. Het betreft dus een ruwe betonnen vloer. Ca 70 m2

Betonnen vloer storten

In onze gemetselde schuur van 5 jaar oud liggen nu gebakken klinkertjes op een zandbed. Wij zouden hier graag een gewapend betonnen vloer in hebben, afgewerkt met betonverf. De garage is 24 m2. De klinkers mogen worden afgevoerd. Locatie goed bereikbaar.

Betonvloer van schuur slopen

Wij hebben een betonvloer buiten in de achtertuin van een oude schuur, deze moet gesloopt worden. Vloer bestaat uit: - afmeting 3,5 x 2 meter - 2 cm cementdek - 30 cm gestort beton Ik wil alles verwijderd hebben inclusief het afvoeren van de materialen.

Vloer storten voor schuur

Beton of zandcement vloer voor schuur uitbreiding, totale oppervlakte 4.70 x 2,5 meter. Er ligt al een betonvloertje van 2 x 1,50 meter.

Fundering van een schuur slopen

We hebben een huis gekocht en krijgen daarvan op 28 februari de sleutel. Er staat daar in de tuin een garage/schuur die wij zullen slopen. Wij zoeken een vakman die daarna de betonnen vloer/fundering van 38 m² kan slopen en afvoeren. De tuin is goed toegankelijk via een poortdeur. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Betonvloer slopen en nieuwe geïsoleerde betonvloer plaatsen

Wij laten onze woning verbouwen en zijn nu op zoek naar een bedrijf dat een betonnen vloer van 60 m² kan verwijderen en er daarna isolatiemateriaal en een nieuwe gewapende betonvloer kan plaatsen. Ook zouden we graag willen weten op welke termijn u dit kunt uitvoeren aangezien er enige tijdsdruk is (we wonen tijdens de verbouwing in de schuur). We ontvangen graag uw gedetailleerde offerte in afzonderlijke posten.

Vloer in schuur egaliseren

Ik heb een schuur van circa 60 m2, die ongelijk is, de schuur ga ik gebruiken als atelier, nu op de grond lijkt er beton te liggen. Ik heb echter een vloer nodig die keihard is en bestand tegen veel, ik hoop te vernemen. De werkplek is goed bereikbaar en er moet eerst worden overlegd over wie het afval afvoert.

Partners

Partners van Casius