Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloer schuren en opnieuw lakken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloer schuren en opnieuw lakken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloer schuren en opnieuw lakken

Egalinevloer aanbrengen

De bestaande betonnen vloer 135 m2 schuren en delen uitvullen waar machines hebben gestaan op meerder plekken. Daarna een egalinelaag aanbrengen. Op de betonnen vloer is een vloer van 1 cm dik gegoten terwijl er machines stonden. Er zijn al stukken uitgehakt. Ik heb foto's en tekeningen op de Ipad beschikbaar. Of u kunt komen kijken.

Massief Jatoba houten vloer herstellen na waterschade

In mijn woonkamer met keuken ligt een massieve Jatoba houten vloer van 40 m². Er is aan het deel van 10 m² in de keuken waterschade ontstaan. Ik wil dat deel laten herstellen of vervangen en daarbij dan de hele vloer van 40 m² opnieuw laten schuren en oliën. Ik wil een afspraak maken om de klus hier even te laten beoordelen. Ik ontvang graag uw offerte. Voor het werk aan de keukenvloer heb ik die nodig voor mijn verzekeringsclaim.

Vloer schuren of lakken

Ik wil graag informatie winnen over de vloeren van een kamer die eventueel geschuurd of gelakt moeten worden. Het gaat om een oppervlak van 60 m2.

Bestaande vloer schuren en oliën

Graag een offerte voor het schuren en oliën van een eikenhouten natuur vloer die beschadigd is door sodavlekken met V groef met wisselende breedtes. Afgewerkt met hardwax olie. Het gaat om een oppervlakte van circa 57 m2.

Eikenhouten vloer schuren en oliën

Ik wil onze bestaande eikenhouten gelakte vloer opnieuw laten schuren en daarna in de olie laten zetten. Het gaat om ongeveer 45 m². Ik wil dit volgend jaar laten verzorgen op een zonnige dag, zodat ik mijn meubels buiten kan zetten. Ik ontvang graag uw offerte.

Parket schuren en in de olie zetten

De huidige vloer is een eiken houten parket vloer in een gelige kleur. Deze moet geschuurd worden en met olie naar lichte witte kleur worden gebracht. De oppervlakte is 42 m2 en de plinten verwijderen we zelf.

Anhydrietvloer schuren

Ik heb in mijn nieuwbouwwoning een anhydrietvloer van ongeveer 62,5 vierkante meter liggen, die ik wil laten schuren. Dit geldt voor de begaande grond (woonkamer/keuken en hal). Daarna moet deze heel goed schoon en stofvrij gemaakt worden met behulp van een industriële stofzuiger. Ik wil er daarna een primer op aanbrengen en de vloer schilderen met een daarvoor geschikte coating. Dat laatste kan ik zelf, maar mag u ook in uw aanbieding meenemen. Ik ben flexibel qua uitvoeringsdatum, maar het liefste zo snel mogelijk.

Houten vloer herstellen, schuren en bewerken

Wij hebben onlangs een kleine brand gehad in onze woonkamer, waardoor de Beuken houten vloer plaatselijk beschadigd is. Het gaat om brandschade aan een aantal planken in de hoek van de woonkamer, die we willen laten herstellen. Vervolgens willen we de rest van de vloer die doorloopt naar de gang opnieuw laten schuren en bewerken. Het beschadigde deel is ongeveer twee vierkante meter, de vloer als geheel zo'n 30 vierkante meter. De vloer is nu gelakt. Kunt u misschien een indicatie geven van de kosten van deze klus? En zou u eventueel op redelijk korte termijn gelegenheid hebben dit te doen? Alvast hartelijk dank.

Underlayment leggen

Ik wil een vloer van Fins underlayment laten leggen in woonkamer, gang en slaapkamer, totaal ong 50 m2. Ik ga deze vloer aflakken, dus het moet wel schoon blijven. Momenteel ligt er kurk laminaat. Het is de benedenverdieping, de vloer is beton. Kunt u de vloer ook schuren? Optioneel zou ik graag van hetzelfde laminaat een wand willen laten bekleden, zodat de vloer 'doorloopt'. (zie foto in bijlage, dit is niet mijn huis). De muur is ong 10 m2. Hartelijk

Eiken vloer laten schuren

Het gaat om 40 m2 woonkamer met v groef