Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloer schuren en opnieuw lakken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloer schuren en opnieuw lakken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloer schuren en opnieuw lakken

Granito vloer leggen en schuren

Ik wil een granito vloer laten plaatsen in de nieuwe aanbouw, dat is ongeveer 2 bij 2,5 meter. Daarnaast moet de oude granito vloer die al in de grond ligt geschuurd worden. Deze is 15 m2.

Vurenhouten vloer schuren

In ons huis wordt een vloer gelegd van ongeveer 24 m² oude vurenhouten delen. De vloer wordt hergebruikt en op sommige delen zit nog oude lak. We willen de vloer graag laten schuren en ontvangen hiervoor graag uw prijsindicatie.

Vloer schuren en opnieuw lakken

Graag wil ik een offerte van het schuren en opnieuw lakken van onze vloer op de benedenverdieping van ongeveer 35 vierkante meter.

Betonvloer repareren

Ik wil de betonvloer renoveren. Het gaat om een oppervlak van 75 m2 met oneffenheden en gaten. Het idee is om de gaten en oneffenheden in de vloer bij het verwijderen van het tapijt te vullen met beton en daarna te schuren. Dit op een zodanige manier zodat juist deze plekken geaccentueerd worden. Ik vrees dat er allereerst de gehele vloer geschuurd dient te worden in verband met de lijmresten.

Eikenhouten parketvloer schuren

Ik ben sinds een week woonachtig in mijn nieuwe huis, waar een eikenhouten parketvloer ligt van 50 tot 60 m². Ik wil die vloer graag laten schuren. De vloer heeft ook een V-groef tussen de planken. Daarna wil ik er olie op als afwerking. Ik ontvang graag uw offerte.

Eiken vloer laten schuren/lakken

In mijn nieuwe woning (per 10 november) ligt een eiken vloer. De vloer wil ik laten schuren/lakken, aangezien in het nu te donker vind. Ik wil de vloer graag lichter van kleur, ongeveer 29 m2. Graag ontvang ik een offerte voor deze werkzaamheden.

Vloer schuren en egaliseren

Ik wil de vloer in mijn woning van 80 m2 laten schuren en egaliseren en zoek daar iemand voor. Eventueel zou er ook een prijsopgave gemaakt mogen worden voor het plaatsen van een PVC vloer.

Grenen vloer schuren en lakken

Wij hebben een vloer van grenen planken in de woonkamer, die bestaat uit drie gedeeltes: ongeveer 370 x 450 cm, ongeveer 370 x 240 cm en ongeveer 370 x 300 cm, in totaal ruim 40.5 m². De oppervlakte van de planken is behoorlijk beschadigd en moet worden geschuurd en zodanig gelakt dat hij krasbestendig wordt, ook voor hondennagels.

Vloer schuren en lakken of met olie behandelen

Ik heb in mijn nieuwe woning een houten vloer op de begane grond. Deze wil ik laten behandelen (schuren en wat nodig is: lakken of met olie behandelen)

Parketvloer schuren en opnieuw lakken

In de woonkamer van een aangekochte woning ligt een parketvloer (stroken)totaal ca 36 m², volgens verkoopster is het eiken, met een laklaag die op sommige plaatsen beschadigd is. Tevens is in het midden van de kamer waar een kleed lag de vloer donkerder, rondom dit kleed lijkt de laklaag meer wit verkleurd. Indien mogelijk zouden we deze laklaag geheel willen laten schuren en de vloer opnieuw lakken. Rechthoekige ruimte met convectorput aan een zijde. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval wordt door de klant gedaan.

Partners

Partners van Casius