Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloer schuren en lakken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloer schuren en lakken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloer schuren en lakken

Schuren en lakken eikenhouten parket vloer 65m2

Ik wil onze eikenhoutenvloer 65 m2 laten schuren en lakken.

Herstellen parketvloer

Graag ontvang ik een offerte voor het laten herstellen van een kras in de parketvloer (zie bijgevoegde foto's). Het gaat dan waarschijnlijk om het laten schuren en lakken van de gehele vloer waar deze kras zich in bevindt. Het betreft een eikenhouten vloer, totale oppervlakte ervan is ca. 50m2. Ik verneem graag van u, ook als er extra info nodig is, en op welke termijn dit kan worden gedaan.

Houten vloer laten schuren

Wij willen graag onze houten vloer in de woonkamer en in de gang (begane grond) srofvrij laten schuren en polijsten De totale oppervlakte 49 m2 en de vloer is van brasiliaanse eik (tauari).

Vloer schuren en lakken

grenen vloer 18 jaar niet behandeld dus beschadigd 43 m2, schuren en lakken. graag via sms of app offerte ik lees mijn mail niet .

Keukenvloer uitvlakken/schuren/egaliseren.

mijn keuken van 8 m2 is heel slecht geëgaliseerd waardoor het nu golft, dit zou ik graag recht gemaakt willen hebben en de vloer die er oplegt eraf halen en opnieuw leggen.

Vloer schuren en oliën

Graag ontvang ik een offerte voor het schuren en oliën van onze vloer van +/- 60 m2. Wellicht moeten de werkzaamheden in 2 etappes gedaan worden zodat we onze meubels kunnen verplaatsen. In de bijlage een foto's van de vloer. Ik hoor het graag wanneer u meer informatie nodig heeft of exacte afmetingen.

Houten vloer schuren en lakken

Ik heb een kleine woonkamer met houten vloeren van 24 vierkante meter. Ik zou deze graag geschuurd en gelakt willen hebben. Het materiaal hiervoor heb ik zelf niet in huis. Het gaat om een appartement met een lift.

Pvc visgraat vloer leggen

We zoeken iemand die een pvc vloer kan leggen in visgraat motief op onze begane grond a 50m2. De vloer moet van de woonkamer doorgelegd worden naar de hal. De vloer moet tegen de plinten aangelegd worden aangezien deze er niet af kunnen. In het toilet en in de bezemkast willen we graag een dorpel geplaatst hebben op de plek waar de pvc vloer overgaat in de tegelvloer die er onder ligt. Het bedrijf waar we de vloer gekocht hebben komt onze huidige tegelvloer egaliseren. De vakman die de vloer komt leggen moet nog wel de vloer schuren en primen alvorens te leggen.

Mozaïek parketvloer schuren en oliën/lakken

Ik wil onze mozaïek parketvloer laten schuren en oliën of lakken. De bedoeling is de vloer weer de natuurlijke uitstraling te geven. De vloer is nu gelakt. Oppervlakte is ong. 40 m2.

Schuren en mat lakken houten vloer woonkamer

Graag ontvangen wij een offerte voor het schuren en lakken van 60m2 houtenvloer. De vloer heeft een houten toplaag van circa 6mm

Partners

Partners van Casius