Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloer van schuimbeton aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloer van schuimbeton aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloer van schuimbeton aanbrengen

Schuimbeton vloer aanbrengen

Ik wil een schuimbeton vloer laten storten, waar dan vloerverwarming via een warmtepomp op moet worden aangebracht. Het betreft een oppervlakte van 135 m2 verdeeld over 5 ruimtes en komt neer op 50 m3. Type 600. Uitvoeringsdatum 3 okt 2018.

Vloer van schuimbeton aanbrengen

Ik wil mijn gang van schuimbeton voorzien. Het is 16 m2 en moet 20 cm dik zijn. Er ligt een goede zand bodem en wordt voorzien van vloer verwarming.

Schuimbeton storten

Ik heb mijn houten vloer verwijderd en wil dit laten voorzien van schuimbeton met vloerverwarming en afdekvloer. Het gaat om 5 x 4,2 meter en een hoogte van circa 30 cm. Het gaat om een vrijstaande woning waarbij alles goed bereikbaar is.

Vloer van schuimbeton storten in de woning

Wij willen graag een schuinbeton vloer laten storten over 40 vierkante meter in een kruipruimte met een hoogte van ongeveer 50 centimeter.

Vloer van schuimbeton aanbrengen

Ik wil graag mijn houten vloer van mijn woning vervangen voor schuimbeton. Het gaat dan om de voorkamer, achterkamer, gang en keuken. In totaal gaat het om een oppervlakte van 55 vierkante meter. De kruipruimte onder de woning is ongeveer 50 cm. Graag zou ik een offerte zien met de optie voor vloerverwarming.

Schuimbeton en afwerkvloer aanbrengen

Graag zou ik uw offerte ontvangen voor het volgende. Ik wil de houten vloer in mijn woning graag laten vervangen door een geïsoleerde betonvloer, waar ik dan vloerverwarming in kan laten leggen. Het gaat om de woonkamer en hal van in totaal ongeveer 32 m², in de keuken ligt al een betonvloer. Er is een kruipruimte van 40 cm diep en hierin wil ik dan schuimbeton laten plaatsen en laten afdekken met een afdekvloer, een zandcementvloer of eventuele andere of betere optie. Bezoek aan huis is uiteraard mogelijk.

Schuimbeton met betonlook afgewerkt

Wij laten onze woning verbouwen en willen daar binnenkort een nieuwe vloer in laten leggen van schuimbeton type 600 met een afwerklaag/top in betonlook. De afmeting is 1230 x 580 x 40 cm; er is ongeveer 28,5 m³ beton nodig. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Schuimbeton met vloerverwarming aanbrengen

Wij willen graag onze houten vloer vervangen door schuimbeton met vloerverwarming en dekvloer. De houten vloer wordt door ons zelf verwijderd en de riolering wordt aangepast. De vloerverwarming kan op de bestaande vloerverwarming worden aangesloten. De kruipruimte is ca. 80cm diep, dus 74cm schuimbeton en 6cm cementdekvloer, de oppervlakte is circa 46m2 (7,45 bij 6,20). Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Houten vloer vervangen door schuimbeton met vloerverwarming

Ik wil dat er in mijn woning schuimbeton wordt gestort en daarna vloerverwarming wordt aangebracht en aangesloten in 6 groepen. Oppervlakte is 60 m2 en de diepte 35 cm.

Vloer van schuimbeton storten in de woning

Ik wil graag 8 m3 schuimbeton laten leveren. Het gaat om een voorkamer van een alleenstaande woning. Afvoer van het Afval doet de klant zelf.

Partners

Partners van Casius