Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloer met plavuizen egaliseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloer met plavuizen egaliseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloer met plavuizen egaliseren

Vloer over de plavuizen egaliseren

Woonkamer hal keuken 65 m

Zandcementvloer met vezels aanbrengen

In uitbouw van 4 meter diep x 13. 5 meter breed met piepschuim broodjes en ruwe betonvloer aub zandcementvloer aanbrengen ongeveer 5 cm dik voor ongeveer 2/3 over vloerverwarming op netten met isolatiefolie en 1/3 zonder vloerverwarming. Er komen 2 binnenmuren van elk 4 meter dus vloer voor 3 ruimtes. Vloer verwarming en plavuizen gaan we zelf leggen

Vloer egaliseren

Egaliseren van 50 M2. Bestaande ondergrond plavuizen nieuwe afdekking klik pvc

Vloer met plavuizen egaliseren

50 m2 egaliseren. Ondergrond zijn nu plavuizen. Er komt een laminaatvloer op van 10 mm

Plavuizen vloer verwijderen

Dubbele vloer verwijderen. Het gaat om 2 plavuizen vloeren op elkaar met vloerverwarming in de huiskamer, keuken en gang. 5 meter bij 11,50 meter ongeveer.

Laminaat over plavuizen leggen

Ik wil ongeveer 40 vierkante meter laminaat gelegd hebben. Watervast laminaat ook in de keuken. Dempende ondergrond, omdat wij een hond hebben. De woonkamer heeft een deur, het toilet, en kelderdeur. Het laminaat willen wij op de bestaande plavuizen leggen. De woonkamer is een oppervlakte van ongeveer 21 vierkante meter en het is een dragende vloer, desondanks liggen de plavuizen nog strak...

Tegels in cement verwijderen en vloer egaliseren

Een groot deel van de plavuizen (gelegd in de cement 10 jaar geleden) laat los van de ondervloer. In de woonkamer (30 m2) waren de tegels al compleet losgelaten met cement van de ondervloer. Deze Tegels zijn al door mijzelf verwijderd. In de keuken, gang en toilet zitten de tegels nog wel goed vast maar moeten daarom wel verwijdert worden om een nieuwe vloer aan te brengen. Het gaat over het verwijderen van plavuizen in de keuken (15 m2), gang(8 m2) en toilet (1m2). Waarschijnlijk zal de vloer dan ook geegaliseert moeten worden na het verwijderen van de tegels.. In de onder (bouwvloer) zit vloerverwarming, Dus niet in de cement waarin de plavuizen zijn gelegd. Keuken is aanwezig dus 1e tegel onder de keukenkastjes verwijderen is voldoende.

Plavuizen vloer verwijderen, afvoeren en egaliseren

Een groot deel van de plavuizen (gelegd in de cement 10 jaar geleden) laat los van de ondervloer. In de woonkamer (30 m2) waren de tegels al compleet losgelaten zijn inclusief cement van de ondervloer. Deze Tegels zijn al door mijzelf verwijderd. In de keuken, gang en toilet zitten de tegels nog wel goed vast maar moeten daarom wel verwijderd worden om een nieuwe vloer aan te brengen. Het gaat over het verwijderen van plavuizen in de keuken (15 m2), gang (8 m2) en toilet (1 m2). Waarschijnlijk zal de vloer dan ook geëgaliseerd moeten worden na het verwijderen van de tegels. We willen daarna laminaat aangebracht hebben over dit oppervlak. Laminaat is nog niet besteld. In de onder (bouwvloer) zit vloerverwarming, dus niet in de cement waarin de plavuizen zijn gelegd. Keuken is aanwezig dus 1e tegel onder de keukenkastjes verwijderen is voldoende. We zoeken iemand die de vloer in de gang en keuken kan verwijderen, de vloer egaliseert en een nieuwe vloer kan plaatsen.

Houten vloer leggen

Het laten leggen van 60m2 houten vloer op een plavuizen ondergrond met vloerverwarming.

Plavuizen verwijderen en vloer egaliseren

Ik wil in mijn woonkamer 32 m2 plafuizen uitslopen en de vloer egaliseren voor laminaat

Partners

Partners van Casius