Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloer plaklaminaat? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloer plaklaminaat. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloer plaklaminaat

Vloer plaklaminaat

Hi, ik heb een ruimte van 4 x 4 m waarvoor ik plaklaminaat heb gekocht. De vloer kan denk ik direct geplaatst worden, het moet natuurlijk wel goed schoongemaakt worden. Omdat ik momenteel zelf fysiek niet in staat ben om het aan te leggen, zoek ik hulp. Het is dan meteen ook GOED en mooi aangelegd. Graag zou ik de klus zo snel mogelijk uit willen voeren.

Pvc plaklaminaat leggen

Ik wil 175 m2 plaklaminaat leggen. De vloer hebben we al, we zoeken nu nog een specialist om te leggen. Egaliseren is al uitgevoerd. Graag indien mogelijk in de laatste week van juli 2019. Verhuizing staat op 31 juli 2019. De leverancier heeft geen personeel in die periode. Door uitlopende werkzaamheden van onze zijde.

PVC plaklaminaat leggen

Wij willen een pvc plak-laminaatvloer laten leggen over een vlakke grenenhouten vloer van ongeveer 40 m². We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Egaliseren van een betonvloer en lijmen van PVC laminaat

Ik wil de betonnen vloer van 43 m² in mijn woonkamer laten egaliseren en er daarna PVC plaklaminaat laten leggen dat ik zal aanschaffen bij Gamma. De woonkamer heeft een L-vorm. Ik wil graag een prijsopgave voor het aanbrengen van het laminaat in rechte lijn maar ook voor het leggen in visgraat model met een bies er langs. Ik zorg zelf voor het laminaat, alle overige materialen zijn te leveren door de vakman. Ik wil ook advies over de hoeveelheid laminaat die ik extra moet kopen als er in visgraatmodel wordt gelegd. Ik ontvang graag uw gespecificeerde offerte.

Plaklaminaat laten leggen

Ik wil graag een offerte voor het leggen van 50m2 plaklaminaat (pvc) op een professioneel geëgaliseerde vloer. Graag leggen in de week van 1 februari aanstaande. Betreft één ruimte met een halfronde serre waar de vloer rond gesneden moet worden. Graag ontvang ik een offerte.

Plaklaminaat laten leggen

Graag ontvang ik een offerte voor het leggen van 6 m2 Flexxfloors. De oude vloer verwijder ik zelf en ik zal ook zelf het materiaal aanschaffen.

Flexxfloor PVC leggen

Flexfloor plaklaminaat (PVC) 2 mm dik leggen in stacaravan: gang en living 12 vierkante meter. De vloer is klaar om gelegd te worden, oude vloerbedekking en zeil ligt los op de vloer om deze schoon te houden. Liefst nog voor de Hemelvaart, zo snel mogelijk.

N.a.v. wateroverlast zal er een nieuwe ...

N.a.v. wateroverlast zal er een nieuwe laminaatvloer moeten komen. Het gaat hierbij om een oppervlakte van 45 vierkante meter, de oude vloer (plaklaminaat) zal ook verwijderd moeten worden. Het gaat dus om het slopen van de oude vloer en het leggen van een nieuwe klik-laminaatvloer.