Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloer leggen in de gang en huiskamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloer leggen in de gang en huiskamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloer leggen in de gang en huiskamer

Vloer leggen

Ik woon 5km over de grens bij Bourtange en wil een aantal vloeren laten leggen. Graag uw offerte per klus: 1) Parketvloer laten leggen. Afhankelijk van de prijs gaat het om 1 tot 4 kamers van ongeveer 30 m2 per kamer. 2) De houten vloer uit onze vorige woning laten leggen. Het betreft meranti planken van 1-3 meter met heel weinig lijm resten (schone groeven). Die moet vervolgens ook geschuurd/behandeld worden. Het gaat hier om ongeveer 60 m2. 3) Tegelvloer laten leggen in de hal. Het gaat om ongeveer 13m2.

Leggen van pvc vloer en vinyl in slaapkamers

Ik wil in mijn nieuwbouw woning ongeveer 50 m2 pvc vloer laten leggen in woonkamer. Vloer primer en egaliseren. Pvc 2.50 dik. Op verdieping vinyl in 4 slaapkamers en overloop. 2.60 dik. Plakken met tape. Evt polyester vlies eronder. Pvc en vinyl heb ik al gekocht. Indien gewenst mag de vakman het eerst egaliseren en op een ander moment de volledige klus uitvoeren.

Laminaat vloer verwijderen en nieuwe vloer incl. plinten leggen

Ik wil graag mijn laminaat laten verwijderen en nieuwe plaatsen. Het gaat om de laminaat van de gang+cv ruimte 10 m2 en plinten+metalen overgangsprofiel plaatsen. Graag een offerte van een erkend Parketteur. Het laminaat heb ik al aangeschaft.

Flexxfloor vloer leggen

Ik wil graag in mijn keukenvloer van 8 m2 flexxfloors laten leggen. De oude flexxvloer moet eruit gehaald worden. Ik woon op de begane grond en heb houten vloeren in de keuken. Door lekkage moet nu de huidige vloer eruit en een nieuwe erin. Graag een offerte inclusief eruit halen en nieuwe erin. Inclusief uurloon, materiaal, flexxvloer tegels, lijm onderplaat afwerklatjes.

Plavuizen vloer egaliseren

bestaande vloer met plavuizen egaliseren . Het betreft de gehele begane grond 65 m2 . zodat we later een pvc vloer kunnen laten leggen.

Bamboevloer leggen op een zolderverdieping

Betreft een zolderverdieping, 1 kamer en 1 overloop. Ligt nu nog vloerbedekking maar dat haal ik zelf weg. Betreft leveren en plaatsen van een bamboe vloer, in totaal ongeveer 32 m2.

Plaatsen PVC vloer + egaliseren

Wij willen graag een PVC vloer in laten leggen. Beneden liggen plavuizen waardoor de vloer waarschijnlijk eerst gelegaliseerd moet worden. Boven ligt vloerbedekking die wij er zelf uit kunnen halen maar zal er hoogst waarschijnlijk wel een ondervloer moeten komen? Het gaat in zijn totaliteit om ongeveer 80m2. Plinten zijn wij nog niet helemaal over uit. Zoals het er nu naar uit ziet zal onze nieuwe keuken in de laatste week van januari 2020 geleverd worden. Ik weet niet in hoeverre het handig is om hier rekening mee te houden met het leggen van de vloer. Als jullie het egaliseren en plaatsen van deze vloer als opdracht uithanden geven aan een aannemer, wie is er dan verantwoordelijk voor de totale uitvoer? Ik vraag dit met betrekking tot planning (komt er niets tussendoor) en kwaliteit en het nakomen van de afspraken.

Planken vloer vervangen in de schuur

Ik wil een plankenvloer laten leggen in de garage om die zo om te bouwen naar een knutselruimte. De huidige vloer is grotendeels verrot door vocht. Deze moet worden verwijderd en afgevoerd. Onder de vloer moet een 1 cm warmte isolatie. Plasticfolie ondergrond tegen vocht. Geen plinten. Planken materiaal: vurenhout. Afmetingen: 700 * 300 cm. Een dorpel aan beide ingangen.

Vloer leggen in de gang en huiskamer

De afmetingen van de verdieping zijn 5 m bij 12 m. De huiskamer en de gang moeten voorzien worden van een nieuwe laminaatvloer. De vloer moet om bestaande keuken, inbouwkast, trap en wc heen gelegd worden.

Laminaat laten leggen

Ik heb laminaat in de keuken maar onder de koelkast heeft het gelekt waardoor er schade aan laminaat is. Er is nog laminaat over maar dit moet door iemand worden gelegd want ik kan dit niet ivm astma. Het oppervlakte van de schade is ongeveer 3m2, totaaloppervlakte van de vloer is ongeveer 8 bij 4 meter.

Partners

Partners van Casius