Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloer leggen in de gang en huiskamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloer leggen in de gang en huiskamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloer leggen in de gang en huiskamer

Vloer laten egaliseren

Ik heb een PVC vloer laten leggen, maar deze ligt ongelijk, waardoor stuiknaden. De vloer moet eruit (klik PVC) en er moet geëgaliseerd worden. De keuken is al geplaatst. De vloerverwarming is al geplaatst en afgesmeerd met cementmortel. Dit moet geëgaliseerd worden. Ongeveer 50 m2. ik hoor graag.

Eiken houten vloer laten leggen met goede geluidsisolatie onderlaag

Ik wil graag een oude zwevende eiken houten vloer laten verwijderen en een nieuwe laten leggen met eronder een nieuwe zeer goede geluidwerende isolatie. Het gaat om een appartement in Amsterdam (1e verdieping) met houten ondervloeren. Oppervlakte woonkamer 35 m2 , oppervlakte slaapkamer 16 m2 en oppervlakte kleine slaapkamer 5,5 m2 dus in totaal 56,5 m2. Daarnaast entree met een tegel laten leggen (is nu hout) en een hal met tegel of hout (even verleggen). Zie bijgaande tekening.

Granito vloer leggen

Ik zou graag een offerte willen voor een granito vloer voor in ons nieuwbouwhuis. Het betreft de hal en wc in totaal zo'n 5 m2. Qua stijl zie bijlage. Hoe dik wordt de vloer en kan het over vloerverwarming heen? En hoe lang is de droogtijd?

Pvc-vloer laten leggen

Ongeveer 67m2 verdeeld over een woonkamer/keuken, hal en kantoor. Huidige vloer is plavuizen. We willen afhankelijk van de prijs-kwaliteit voor Lijm of klik PVC kiezen. Voor de klikversie willen we nog een heatfoil als ondervloer. Bij lijm PVC moet er uiteraard nog geëgaliseerd worden. De afwerking met iets van lageplakplinten, die wij zelf afkitten en aflakken. Mogelijk om twee offertes te ontvangen? (klik vs lijm) Het is wordt een houtlook met een goed relief / rigid warmbruin en eventueel grijs het gaat over vloerverwarming.

Piet boon 07 marmoleum leggen

Wij willen graag 8m2 marmoleum vloer Piet Boon 07 willen laten leggen. Het marmoleum ligt reeds door de gehele woning, maar vanwege het verbouwen van de keuken hebben we aan 8m2 nieuwe vloer nodig.

Vloertegels leggen en indien nodig egaliseren

Ik wil in mijn woning de vloer van de kamer en badkamer (totaal 62 m2) afwerken met classic Travertin Apulia Ivory (61x61x1,2) tegels. Eventueel ook tegels plaatsen tegen de muur van de badkamer. Indien nodig moet de vloer geëgaliseerd worden.

Marmeren vloer leggen

Het leggen van een marmeren vloer: wild verband. Een klein deel van de woonkamer heeft een hoogteverschil van 0,5-1 cm. Er is vloerverwaming gefreesd en ligt open. Het gaat om 100 m2.

Plavuizen vloer laten leggen

Wij willen over de gietvloer die er nu ligt plavuizen laten leggen incl plinten. Ik denk dat de vloer oppervlakte ongeveer 50m2 zal zijn. Het huis is 10.7 x 5.1 maar daar gaan de tussen muren keuken etc nog vanaf. Wij zijn opzoek naar een mooie lichte variant, als u dit kan leveren graag meenemen.

laminaatvloer leggen incl ondervloer en plakplinten

In de gehele woning wil ik graag laminaat laten leggen incl ondervloer en plakplinten. Het gaat om ca 105m2 vloeroppervlakte zie bijgaande tekening. Er is nog geen vloer gekocht, onze voorkeur heeft een licht eiken(motief) vloer, mocht u ook een vloer kunnen leveren graag meenemen in de prijsopgave. De maximale hoogte van de vloer (incl ondervloer) is 2 cm ivm deuren bijna 3 cm boven de betonvloer.

Tegelvloer uitbikken & visgraad vloer leggen

Bestaande tegelvloer uitbikken 70 m2. Er zit vloerverwarming onder die in tact moet blijven. Daarna houten visgraad vloer leggen. Vakman mag huidige vloer eruit halen, ik regel zelf de houten vloer.

Partners

Partners van Casius