Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloer gehele begane grond renoveren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloer gehele begane grond renoveren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloer gehele begane grond renoveren

Piet boon 07 marmoleum leggen

Wij willen graag 8m2 marmoleum vloer Piet Boon 07 willen laten leggen. Het marmoleum ligt reeds door de gehele woning, maar vanwege het verbouwen van de keuken hebben we aan 8m2 nieuwe vloer nodig.

laminaatvloer leggen incl ondervloer en plakplinten

In de gehele woning wil ik graag laminaat laten leggen incl ondervloer en plakplinten. Het gaat om ca 105m2 vloeroppervlakte zie bijgaande tekening. Er is nog geen vloer gekocht, onze voorkeur heeft een licht eiken(motief) vloer, mocht u ook een vloer kunnen leveren graag meenemen in de prijsopgave. De maximale hoogte van de vloer (incl ondervloer) is 2 cm ivm deuren bijna 3 cm boven de betonvloer.

Herstellen parketvloer

Graag ontvang ik een offerte voor het laten herstellen van een kras in de parketvloer (zie bijgevoegde foto's). Het gaat dan waarschijnlijk om het laten schuren en lakken van de gehele vloer waar deze kras zich in bevindt. Het betreft een eikenhouten vloer, totale oppervlakte ervan is ca. 50m2. Ik verneem graag van u, ook als er extra info nodig is, en op welke termijn dit kan worden gedaan.

Vloer egaliseren en pvc verlijmend leggen

We willen onze nieuwe pvc-tegels (Gerflor) verlijmend laten leggen. Daarom moet onze reeds gevlinderde cementdekvloer mogelijk voorzien worden van een minimale laag egalisatiemiddel. Het gaat om de gehele begane grond (exclusief een badkamer en een toilet). Het te behandelen vloeroppervlak zal circa 140 m2 zijn. Verwachte hoogte van nieuwe vloer zal ongeveer 2 mm zijn. Graag advies van een ervaren vloerenlegger en 2 prijzen; een met alleen de eventuele gietvloer en een met ook het verlijmend leggen erbij.

Vloer in nieuwbouw appartement leggen

Wij bouwen een nieuw appartement. Ik heb interesse in een houten of stenen vloer. Graag aanbieding voor gehele appartement incl. balkon/terras. In totaal 127 m2.

Betonlook gietvloer over gehele benedenverdieping

We hebben nu een tegelvloer en willen graag de prijs weten van een betonlook gietvloer. We hebben vloerwarming en zouden graag weten of de vloer op de bestaande tegelvloer kunnen leggen. We kunnen Max 8 mm ophogen om glazendeur te kunnen blijven gebruiken. Graag een offerte.

Gehele vloer plaatsen inclusief vloerverwarming, beton storten en tegels

Wij hebben +/- 100 m2 begane grond, (woonkamer, keuken, hal, spelkamer). Wij hebben op dit moment vloerverwarming en tegels, wij gaan het zelf slopen, daarna willen we graag nieuwe vloerverwarming, beton storten en tegels laten leggen.

Uitbouw plus bestaande vloer oppervlakte circa 80 m2

Storten van de gehele vloer, er wordt een vloerverwarming gerealiseerd dus hij zou plus minus 7cm dik moeten worden. Het totale vloer oppervlakte circa 80 m2.

Gehele woning egaliseren 130m2

Ik wil graag de vloer egaliseren van de gehele woning. Gaat om 130 m2.

laminaat vervangen, houten ondervloer goed egaliseren

mijn laminaat is binnen 2 jaar al toe aan vervanging door vocht en ventilatieproblemen. Het gaat om ongeveer 70 m2 en er moet een sterk egaliserende ondervloer onder dit keer. Dit heb ik eerder door een vakman laten leggen, maar in Amsterdam op een verdieping van 3 hoog moet er gewoon veel goed aandacht gestoken worden in de gehele vloer, zoals ondervloer, op dit moment kraakt de vlier heel erg.

Partners

Partners van Casius