Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloer egaliseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloer egaliseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloer egaliseren

Het egaliseren van een vloer, met egaline

Ik zoek een specialist die een vloer van 105 vierkante meter kan egaliseren met 7 mm egaline.

Vloer egaliseren

We hebben een gedeelte van de schuur ± 115 m2 omgebouwd als kantoor, magazijn, werkplaats en hal. We gaan hier zelf vloerverwarming op isolatieplaten leggen en willen dan graag dat de vloer geëgaliseerd wordt per ruimte i.v.m. hoogte verschil. Het gaat alleen om het egaliseren dus van de vloer, hoogte verschil weet ik zelf niet. Daarna komen er plavuizen op.

Zandcement op vloer aanbrengen

Voor een klein tuinhuisje willen we graag zandcement aanbrengen om de isolatie te dekken en ook om vloer te egaliseren. het gaat om +/- 32 m2 We horen graag wat dit ons gaat kosten.

Vloer keuken en slaapkamer egaliseren

Er zijn twee ruimtes in mijn appartement die niet zijn geegaliseerd en waarbij dit nog wel moet gebeuren. Gaat in totaal om 20 vierkante meter

Betonlook plus vloerverwarming

verwijderen pvc vloer, evt egaliseren, vloerverwarming in frezen plus betonlook vloer aanbrengen en indien mogelijk verwijderen radiatoren 50 m2 begane grond

Nieuwbouwwoning vloer egaliseren

Over een aantal maanden krijgen wij de sleutel van onze nieuwbouwwoning. Hiervoor willen wij zowel beneden als boven PVC vloer. Nu heb ik begrepen dat het waarschijnlijk geëgasileerd moet worden. Graag ontvang ik een offerte voor het egaliseren van de benedenvloer (65m2) en boven (45m2).

garage beton vloer egaliseren

wij willen graag van U geheel vrij blijvend een offerte prijs ontvangen om de garage vloer van de gehuurde Flat garage de beton vloer te laten egaliseren om te bepalen of dit voor ons haal en betaalbaar is. Garage vloer opppervlak 5 mtr x 4,4 mtr

Egaline vloer zolder

Wij willen onze zolder van 30m2 laten egaliseren en dit ook als eindlaag gebruiken. Ik zou graag willen weten wat hier de kosten van zijn, wat de mogelijkheden qua kleur zijn en wat ongeveer de wachttijd is.

Egaliseren van vloer in hal en keuken

Wij willen de vloer in de hal en de keuken laten egaliseren. De oppervlakte is 9 m2.

Een keuken en hal egaliseren en betegelen

Ik zoek een tegelzetter die mijn vloer kan egaliseren en betegelen. Wij hebben momenteel een vloer van travertin in de keuken en hal. Binnenkort krijgen wij een nieuwe keuken en willen dan ook meteen de vloer doen. Zelf willen we het travertin eruit halen. Maar daarna moet de vloer geëgaliseerd / opgevuld worden en daarna betegeld. Het om en nabij om 17m2. De benodigde tegels zijn aanwezig.

Partners

Partners van Casius