Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloer laten egaliseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloer laten egaliseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloer laten egaliseren

Egaliseren vloer appartement en pvc-stroken (opnieuw) leggen

Onze pvc-vloer is gaan bobbelen. Zal eruit moeten en de ondervloer geegaliseerd. Graag advies van de vakman. o.a. of dat de huidige pvc-stroken opnieuw gebruikt kunnen worden. Het is een vloer met vloerverwarming en de verwarmingspijpen liggen teveel naar boven, waardoor de pvc vloer is gaan bobbelen.

Egaliseren betonvloer

Wij hebben een nieuwe pvcvloer laten leggen maar het ziet er niet uit. De vloerenleggers hadden nooit mogen leggen, ik heb het idee dat het geegaliseerd had moeten worden, maar ik ben ook maar een gewone consument zonder echte vakkennis. Zo'n 40m2 betonvloer met 2 luiken en een uitbouwkeuken met houten vloer eraan vast. Het is dus de bedoeling dat het geëgaliseerd wordt.

Egaliseren vloer schuur

Ik heb een schuur bij een bestaande schuur aan gebouwd. Het storten van de vloer is niet helemaal naar me zin gegaan. De hoogte van de oude schuur is perfect. De hoogte van de nieuwe schuur zit ong 2cm verschil in. Mij lijkt het beter om alles te egaliseren zodat alles vlak wordt. Wat denken jullie dat ik daarvoor kwijt ben?

Het egaliseren van een vloer, met egaline

Ik zoek een specialist die een vloer van 105 vierkante meter kan egaliseren met 7 mm egaline.

Vloer egaliseren

We hebben een gedeelte van de schuur ± 115 m2 omgebouwd als kantoor, magazijn, werkplaats en hal. We gaan hier zelf vloerverwarming op isolatieplaten leggen en willen dan graag dat de vloer geëgaliseerd wordt per ruimte i.v.m. hoogte verschil. Het gaat alleen om het egaliseren dus van de vloer, hoogte verschil weet ik zelf niet. Daarna komen er plavuizen op.

Zandcement op vloer aanbrengen

Voor een klein tuinhuisje willen we graag zandcement aanbrengen om de isolatie te dekken en ook om vloer te egaliseren. het gaat om +/- 32 m2 We horen graag wat dit ons gaat kosten.

Vloer keuken en slaapkamer egaliseren

Er zijn twee ruimtes in mijn appartement die niet zijn geegaliseerd en waarbij dit nog wel moet gebeuren. Gaat in totaal om 20 vierkante meter

Betonlook plus vloerverwarming

verwijderen pvc vloer, evt egaliseren, vloerverwarming in frezen plus betonlook vloer aanbrengen en indien mogelijk verwijderen radiatoren 50 m2 begane grond

Nieuwbouwwoning vloer egaliseren

Over een aantal maanden krijgen wij de sleutel van onze nieuwbouwwoning. Hiervoor willen wij zowel beneden als boven PVC vloer. Nu heb ik begrepen dat het waarschijnlijk geëgasileerd moet worden. Graag ontvang ik een offerte voor het egaliseren van de benedenvloer (65m2) en boven (45m2).

garage beton vloer egaliseren

wij willen graag van U geheel vrij blijvend een offerte prijs ontvangen om de garage vloer van de gehuurde Flat garage de beton vloer te laten egaliseren om te bepalen of dit voor ons haal en betaalbaar is. Garage vloer opppervlak 5 mtr x 4,4 mtr