Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloer egaliseren met egaline en of zandcement? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloer egaliseren met egaline en of zandcement. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloer egaliseren met egaline en of zandcement

Egaliseren vloerverwarming 26m2

Op zolder hebben we reeds de materialen aangeschaft om een vloerverwarming aan te leggen. Dit zal op een betonnen vloer op krimpnetten komen te liggen. Om dit weer op te vullen met egaline van ongeveer 20 mm. De buizen zijn 16 mm. Wat zou deze laatste stap ongeveer kosten?

Vloeren nieuwbouw woning/flat egaliseren

Graag wil ik mijn vloer laten egaliseren van een nieuwbouw vloer in een nieuwbouw appartement. Het gaat om een betonnen vloer. Dit omdat ik graag een PVC vloer wil laten leggen, zonder daar een aparte ondervloer voor te leggen i.v.m. de de vloerverwarming die ik door heel het huis heb. Als het mogelijk is graag ook de prijs voor het leggen van een pvc vloer (zonder lijm, het is klik pvc) & plinten. De oppervlakte van de vloer is ongeveer 67 vierkante meter. Het is op de 4e verdieping, er is een lift aanwezig.

Betonnen zoldervloer van 10m2 ca 2 cm ophogen/egaliseren en voorzien van elektrische vloerverwarming

We willen onze betonnen zoldervloer van ca 10m2 voorzien van een PVC (klik)vloer, hiervoor dient de ondergrond strak en egaal te zijn. Dit is nu niet het geval, de vloer dient 2 cm opgehoogd en egaal gemaakt te worden. Wij hebben op zolder geen verwarming en willen nu ook omdat de vloer opgehoogd moet worden hier meteen een elektrische vloerverwarming in mee te nemen. In deze vloer zit nog een rechthoekig gat van een oude vlizotrap welke nu afgedekt is met een houten plaat. Is het mogelijk om voor deze klus een prijsindicatie aan te geven?

Tegelvloer (met vloerverwarming) laten egaliseren en laminaat leggen

Graag willen wij een prijs voor het egaliseren van een bestaande tegelvloer(met vloerverwarming) waar wij laminaat overheen gelegd willen hebben. Het is op de Begane Grond en de totale vloer-oppervlakte is circa 43 m2.

Vloer egaliseren

Ik zou graag mijn bestaande vloer willen laten egaliseren. Het betreft een ruimte van ongeveer 40 vierkante meter waarvan 10 vierkante meters tegel vloer en 30 vierkante meters parketvloer. Deze ruimte gaan we nog uitbreiden door een opening in de muur en dan komt er nog eens 15 vierkante meters bij. Deze extra ruimte ligt enkele centimeters lager. Dit moet geëgaliseerd worden.

Egaliseren vloer appartement en pvc-stroken (opnieuw) leggen

Onze pvc-vloer is gaan bobbelen. Zal eruit moeten en de ondervloer geegaliseerd. Graag advies van de vakman. o.a. of dat de huidige pvc-stroken opnieuw gebruikt kunnen worden. Het is een vloer met vloerverwarming en de verwarmingspijpen liggen teveel naar boven, waardoor de pvc vloer is gaan bobbelen.

Egaliseren betonvloer

Wij hebben een nieuwe pvcvloer laten leggen maar het ziet er niet uit. De vloerenleggers hadden nooit mogen leggen, ik heb het idee dat het geegaliseerd had moeten worden, maar ik ben ook maar een gewone consument zonder echte vakkennis. Zo'n 40m2 betonvloer met 2 luiken en een uitbouwkeuken met houten vloer eraan vast. Het is dus de bedoeling dat het geëgaliseerd wordt.

Tegels verwijderen en vloer egaliseren

We willen een nieuwe vloer, daarvoor zou ongeveer 12 m2 tegels uitgehakt moeten worden. Daarna heel de huiskamer egaliseren ong. 45m2

Egaliseren vloer schuur

Ik heb een schuur bij een bestaande schuur aan gebouwd. Het storten van de vloer is niet helemaal naar me zin gegaan. De hoogte van de oude schuur is perfect. De hoogte van de nieuwe schuur zit ong 2cm verschil in. Mij lijkt het beter om alles te egaliseren zodat alles vlak wordt. Wat denken jullie dat ik daarvoor kwijt ben?

Het egaliseren van een vloer, met egaline

Ik zoek een specialist die een vloer van 105 vierkante meter kan egaliseren met 7 mm egaline.

Partners

Partners van Casius