Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloer egaliseren en houten vloeren leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloer egaliseren en houten vloeren leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloer egaliseren en houten vloeren leggen

Vloer egaliseren

Het egaliseren van een vloer van 50M2 tussen de 5 en 10 mm egaline. Graag ontvang ik een prijs indicatie.

Egaliseren en PVC vloer leggen

Het laten egaliseren van ongeveer 16 m2 tegelvloer en daarna zelfklevende PVC vloer erop leggen.

Egaliseren van een stenen vloer

Het laten egaliseren van een stenen vloer van 30 m2 wil ik graag laten realiseren. Het gaat over de woonkamer en keuken die beide leeg staan.

Betonvloer egaliseren

Egaliseren van betonvloer in bijkeuken. Deze is verzakt en hierdoor is een scheur in de vloer ontstaan. Graag dun mogelijk egaliseren. Afmetingen: 205x230cm

Vloer egaliseren en houten vloer leggen

Wij zijn aan het oriënteren om een uitbouw te laten maken, dan moet de woonkamer en de uitbouw gelegaliseerd worden. En we willen dan ook een nieuwe houten vloer laten leggen. De woonkamer/keuken is nu ongeveer 7,5 x 5,25 meter is 39,3 m2. De uitbouw wordt 5,25 x 2 meter is 10,5 m2. Graag zouden wij een offerte krijgen voor het complete pakket.

Betonvloer egaliseren

Het egaliseren van 38 m2 betonvloer op de eerste verdieping van een woonhuis. Zodat wij er daarna een PVC vloer op kunnen leggen.

Vloer over de plavuizen egaliseren

Ik wil 65 m2 aan vloer geëgaliseerd hebben in de woning. Ik ga er namelijk pvc overheen leggen.

Vloer egaliseren in de bijkeuken en computerkamer

Zowel de vloer van de bijkeuken (7 m2) & computerkamer (9 m2) laten egaliseren. Het gaat om vloeren van cement.

Vloer egaliseren

Ik heb in mijn nieuwbouwwoning geprobeerd de vloer te egaliseren voor een zelfklevende pvc vloer. Dit is niet goed gelukt. Na 3 kwart van de keuken was de mortel al op. Nu wil ik dus alsnog de vloer laten egaliseren. T stuk wat nog niet gedaan is maar ook t deel wat al wel gedaan is, is alles behalve vlak. Het gaat in totaal om 25 m2. Graag de mail en niet het telefoonnr gebruiken. Bvd

Vloer egaliseren

Ik wil mijn 50 m2 vloer egaliseren. Dit moet in een bestaande ondergrond met plavuizen nieuwe afdekking klik PVC. Moet dit voor of na het plaatsen van vloerverwarming? Eventueel erna met het vullen van sleuven inbegrepen met de prijs.