Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloer coaten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloer coaten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloer coaten

Vloer coaten

Graag laten wij in de keuken een vloercoating, betonlook, aanbrengen. De oppervlakte is 30 m2 en zal op korte termijn uitgevoerd moeten worden. Binnen 4 jaar willen we gehele beneden vloer voorzien van vloerverwarming en betonvloer/gietvloer.

Garagevloer voor auto egaliseren en coaten

Ik krijg op 1 november de sleutel van een garagebox die ik heb gekocht. De box bevindt achter mijn woning en heeft een betonnen vloer van ongeveer 19 m². Ik wil die vloer laten egaliseren en laten voorzien van een 2-componenten vloercoating. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Bestaande grindvloer opnieuw coaten of vernieuwen

Ik heb in mijn kapsalon een grindvloer. Ik ga de winkel opknappen en ik wil de bestaande grindvloer op enkele plekken laten bijwerken. Ook wil ik de gehele vloer opnieuw laten coaten. In de vloer zitten lichtere en donkere plekken, die ontstaan zijn in de loop der tijd. Krijgt de vloer door het coaten weer een egale kleur? Anders wil ik graag een offerte voor een nieuwe vloer. Totale oppervlakte is 60 m2. Kunt u mij een passende offerte aanleveren?

Egalinevloer aanbrengen

Ik zou graag een egaline vloer willen aanbrengen in mijn nieuwe appartement. Er dient 60 m2 gedekt te worden verdeeld onder 3 kamers, woonkamer, 2 slaapkamers en gang. Er ligt een nieuwe anhydrietvloer met vloerverwarming in, hierover wil ik een egaline vloer laten leggen om op te leven. Daarna (laten) schilderen/coaten met een betonverf oid. Wie kan dit doen? En wat zouden de kosten hiervan zijn?

Garagevloer egaliseren en coaten

Wij hebben een woning gekocht met een aangebouwde garage. De betonnen vloer van 35 tot 40 m² in die garage is door de vorige eigenaar voorzien van een verflaag met slechte hechting. Ik wil die verflaag verwijderen, maar schuren duurt te lang. Daarom ben ik op zoek naar een andere afwerklaag over de bestaande laag heen. Mogelijk is egaline een optie. Daarna moet er een waterdichte antisliplaag op worden aangebracht. In de garage zal een visboot van 1350 kilo gestald gaan worden. Ik wil de vloer graag laten bekijken en advies krijgen over de beste keuze. Ik ontvang graag een prijsopgave en plan van aanpak.

Egaline laten aanbrengen

We willen graag een egaline vloer laten aanbrengen in een nieuwbouw woning. De vloer is reeds afgewerkt met een zandcementvloer. Het gaat om een oppervlakte van 130 m2. En het zal aangebracht moeten worden eind oktober. Ik wil een keuze maken tussen grijsaccenten. Kunnen er vegen in de vloer komen? Hoe kan ik zelf de vloer impregneren of coaten.

Garagevloer egaliseren

Graag wil ik mijn 24 m2, zandcement, garagevloer strak maken. Er zit nu een enkele kleine beschadiging in van ongeveer 1 cm diep die ik, indien nodig eventueel zelf met cement kan vullen. Ik zoek een voordelige oplossing om de vloer 1. Te egaliseren, ik denk ongeveer 1 max 2 cm in verband met de oprijhoogte? 2. Eventueel te coaten om iets te beschermen tegen olie/vloeistoffen vlekken Mag ik uw mogelijkheden hiertoe vernemen o.v.v. een gespecificeerde prijsopgaaf en levertijd? Bvd

Balkon egaliseren en coaten

Ik heb een balkon van 90 cm diep bij 6.50 meter breed. Het balkon is van beton en ziet er goed uit, alleen wil ik een mooie licht grijze gladde vloer hebben. Het bouwjaar van de woning is circa 1940.

Balkonvloer schuren en coaten

Voor een balkon van ongeveer 2.20 x 1.10 meter ben ik op zoek naar iemand die de vloer kan schuren en coaten (beschermlaag).

Schoolvloer egaliseren

De klasvloer is gemaakt en afgewerkt met een coating en bedraagt een oppervlakte van 148 m2. Momenteel staan de afvoerputjes hoger dan de vloer hierdoor loopt het water na het reinigen niet af naar de afvoerputjes. De twee putjes moeten verlaagd worden en dan de vloer opnieuw coaten. Bij voorkeur in de zomervakantie uitvoeren, als er geen school is.

Partners

Partners van Casius