Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloer bekleden? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloer bekleden. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloer bekleden

Parketvloer leggen

Ik wil graag een parketvloer plaatsen. Het gaat om 40 vierkante meter, 3 slaapkamers + kleine gang, liever eiken hout 14 mm. Huidige vloer tapijt. Ook wil ik een traprenovatie doen. Het gaat om een trap met 16 treden, en ik wil dit graag met hout laten bekleden. Ik hoor graag van u.

Vloer bekleden

Ik wil graag visgraatparket laten plaatsen op mijn betonnen vloer. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 60-70 m2.

Laminaatvloer leggen en trap opnieuw bekleden

Ik wil de vloer in mijn huis laten vervangen door 1 kleur laminaat. In de woonkamer/keuken en in 1 slaapkamer ligt al laminaat, maar niet in de kleur die ik wil, dus dit moet worden verwijderd. In de andere slaapkamer, op de gang boven en op de (open) trap ligt vloerbedekking, wat ook verwijderd zal moeten worden. Verder moeten er ook plinten geplaatst worden, en vermoedelijk ook een ondervloer. Het gaat in totaal om ongeveer 70 vierkante meter.

Vloer vernieuwen

Wat wil je bekleden? Vloeren Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Beste Hebben jullie een doorzichtige vinyl/Novilon? Wil deze over mijn bestaande vloer leggen zodat je de tekening nog wel ziet. Zoja, werken jullie dan ook met een plaatsingsdienst?

Underlayment leggen

Ik wil een vloer van Fins underlayment laten leggen in woonkamer, gang en slaapkamer, totaal ong 50 m2. Ik ga deze vloer aflakken, dus het moet wel schoon blijven. Momenteel ligt er kurk laminaat. Het is de benedenverdieping, de vloer is beton. Kunt u de vloer ook schuren? Optioneel zou ik graag van hetzelfde laminaat een wand willen laten bekleden, zodat de vloer 'doorloopt'. (zie foto in bijlage, dit is niet mijn huis). De muur is ong 10 m2. Hartelijk

Siergrind op vloer en trap

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het leggen van een siergrindvloer. Het betreft nieuwbouw en in totaal 105 m2. De begane grond en 1e verdieping graag geseald en de bovenste verdieping open. Aanvullend zou ik graag uitgesplitst op de offerte ook willen weten wat het kost om de trap met siegrind te laten bekleden, 26 treden, inclusief plint. bijvoorbeeldL %20op%20vloer,%20siergrind%20met%20strip%20op%20de%20trap/Betonlookvloer_-_siergrind_met_strip_op_de_trap1. Jpg

Vloer in huis en trapportaal opnieuw bekleden

Ik wil een prijsindicatie voor het leggen van een laminaatvloer + ondervloer (45 m2) plus 24 m2 zeil in mijn trapportaal en de traptreden opnieuw laten bekleden (zeil). Ik heb de materialen nog niet in huis. Er dienen ook oude vloeren verwijderd te worden.

Betonvloer laten egaliseren

In mijn woonkamer van ongeveer 60 vierkante meter zit in de breedte een scheur. Omdat ik deze vloer met hout/laminaat wil gaan bekleden, wil ik deze vloer laten egaliseren. Deze barst werd zichtbaar na verwijdering vloerbedekking en de wanden van de kamer + houtwerk zijn net geverfd. Graag ontvang ik een offerte. Omdat ik eind april de vloer moet gaan leggen (in mei komen de nieuwe meubels) wil ik deze klus in onderling overleg zo vlug mogelijk geklaard hebben.

Vloeren laten leggen

Ik wil graag mijn trappen opnieuw laten bekleden en ik wil graag een vloer laten leggen in twee halletjes van 4 m2 per stuk. De onderste trap heeft 16 treden en is nu bekleedt met zeil en de bovenste trap heeft 14 treden en is nu bekleedt met tapijt. Ik heb nog geen specifiek materiaal voor de nieuwe bekleding en vloer n gedachte, dit wil ik graag in overleg bepalen. Ik wil wel graag materiaal van goede kwaliteit.

Siergrind vloer laten leggen

Graag ontvangen wij een offerte voor het laten leggen van een siervloer op de begane grond. De oppervlakte hiervan is 72 m2 en het zal in een zwarte kleur uitgevoerd moeten worden. Separaat zouden wij ook graag willen weten wat de kosten zijn voor het bekleden van 14 traptreden met zwart siergrind.

Partners

Partners van Casius