Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Visgraatvloer laten leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: visgraatvloer laten leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: visgraatvloer laten leggen

Visgraatvloer laten leggen

Ik ben op zoek naar een vloerlegger die een visgraat houten vloer op een bestaande houten vloer kan plaatsen. Totaal oppervlak bedraagt 40 m2. Lijm en planken zijn al aanwezig.

PVC plakvloer laten leggen

Ik wil een pvc plakvloer laten leggen in een ruimte van 60 m2. Ik wil graag een visgraatvloer.

FlexxFloors in visgraatmotief leggen

Wat zijn de kosten zijn voor het leggen van een Flexxfloors visgraatvloer van ongeveer 15 vierkante meter. De vakman kan direct aan de slag bij aankomst.

PVC visgraatvloer leggen

Ik heb ongeveer 80 m2 PVC vloer visgraat en wilde dit eerst zelf leggen, maar van diverse kanten gehoord dat ik echt een vakman moet hebben. Bij deze zoek ik dus diegene. Vloer moet geëgaliseerd en gelijmd worden. Betreft woonkamer hal en keuken en overloop eerste verdieping. De werkplek is goed bereikbaar. De woning wordt over 2 maanden opgeleverd.

PVC visgraatvloer monteren

Het betreffende appartement bevat een strak gelegd laminaatvloer. Hier overheen zouden wij een pvc visgraatvloer willen leggen. Wij weten dat dit niet de voorkeur heeft, maar de vloer die er nu ligt is strak en bevat geen oneffenheden. Om de kosten te beperken willen de nieuwe vloer er overheen leggen. Graag ontvangen we een indicatie van de kosten. Het gaat trouwens om totaal 25 m2.

Anhydriet vloer egaliseren

Wij hebben een nieuwbouwwoning met een anhydrietvloer. Voor het leggen van een houten visgraatvloer, moet de vloer geëgaliseerd/geschuurd worden. Wij zoeken offertes voor deze klus. Het gaat om 42 m2 op de begane grond van een nieuwbouwwoning. De woning wordt waarschijnlijk het eerste kwartaal van 2018 opgeleverd.

Visgraatparket leggen

Ik wil graag hulp ontvangen bij het leggen van onze visgraatvloer in de woonkamer/keuken ruimte van ongeveer 24 m2. Ondervloer ligt er al in, we hebben lijm en de visgraat in huis. Liefst deze week beginnen.

Visgraatvloer laten leggen

Visgraat vloer beneden en hal

Visgraatvloer leggen

Ik wil een visgraat vloer laten leggen. De vloer is al besteld. Ondervloer nog niet. De vloerdelen zijn 40 cm bij 10 cm en de oppervlakte 70 m2. De klus starten op 29 augustus. Ik ben de komende dagen beperkt bereikbaar, maar bel uiteraard terug als u mijn voicemail inspreekt.

Visgraat vloer laten leggen

Ik wil een visgraatvloer laten leggen. De ondergrond is fermacell , 75 m2. Gebruikt hardhout, gelakt.