Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Visgraatparket leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: visgraatparket leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: visgraatparket leggen

Visgraatparket leggen

Er is een partij eiken visgraatparket gekocht die nu nog over de gehele benedenverdieping (+/- 65 m2) gelegd moet worden, inclusief ondervloer. Verwijderen van oude laminaatvloer in overleg. Vloerdelen zijn al geolied en materiaal voor toplaag is al aanwezig.

Visgraatparket en beton of gietvloer plaatsen

We zouden graag een nieuwe vloer leggen in bestaand huis. Een deel visgraatparket en een deel beton/gietvloer waar we vloerverwarming onder plaatsen. Er ligt nu in een deel van de ruimte parket en in een ander deel is de top vloer al verwijderd en ligt er cement als ondervloer. Oppervlakte is 117 m2.

Visgraatparket leggen

Ik wil graag hulp ontvangen bij het leggen van onze visgraatvloer in de woonkamer/keuken ruimte van ongeveer 24 m2. Ondervloer ligt er al in, we hebben lijm en de visgraat in huis. Liefst deze week beginnen.

Visgraat parketvloer leggen

Ik wil graag een nieuwe visgraat parket vloer aanleggen, in totaal 84 m2 verdeeld over meerdere kamers. Het visgraatparket is al aangeschaft. De vloer moet geïnstalleerd worden met bies en band, nog niet aanwezig, en plinten, nog niet aanwezig. Het hoeft niet verlijmd te worden, kan zwevend gelegd worden.

Visgraat parketvloer leggen

Het leveren en aanbrengen van 100 m2 visgraatparket, ondervloer is zand/cement afwerkvloer. Inclusief het leggen van ondervloer van spaanplaat en leveren.

Visgraatparket laten leggen

Visgraatparketvloer leggen in een woonkamer van 32 m² met band en bies. Ondervloer moet nog gelegd worden. Er ligt nu een stenen vloer onder. Deze graag laten liggen en hierop de ondervloer en parketvloer leggen.

Visgraatparket leggen

Ik ben reeds in bezit van de eiken tapis 109 m2 visgraatparket(117 m2 afmeting 810x95x5 mm). Ik ben op zoek naar een parketteur die een offerte kan uitbrengen voor het leggen inclusief ondervloer / band / lijmen / schuren / afwerken / olieen (geen bies of plinten).

Visgraatparket leggen

We willen graag in ons huis, dat nu gebouwd wordt een visgraatparket leggen. We hebben een door en door eiken parket gezien, 21 mm dik, 7 cm x 42 cm. Het moet gelegd worden op vloerverwarming. Graag met een lat en een wengé bies. Het gaat om circa 43 m2. Ongeveer in september.

Visgraatparket leggen

Visgraatparket leggen, oppervlak 33 m². Leggen, schuren en lakken. Het parket is al gekocht.

Kantoorvilla: visgraatparket en vloerbedekking 400 m2

Spoed. Onderdeel van renovatie kantoorvilla in Amsterdam Oud-Zuid. Vloeroppervlak 400 meter. 70 m2 eiken visgraatparket, 330 m2 vloerbedekking (inclusief 3 trappen). Oplevering project 1 september 2011. Schilder start 1 augustus. Voor die tijd moet oude vloerbedekking zijn verwijderd en afgevoerd. Vervolgens in laatste week van augustus zijn 5 werkdagen beschikbaar voor het leggen van het parket en de vloerbedekking.