Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Visgraat eikenvloer leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: visgraat eikenvloer leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: visgraat eikenvloer leggen

Visgraat eikenvloer leggen

Wij willen mogelijk in ons huis (waar we middenin aankoopproces zitten) op de beneden etage een vloer laten leggen, liefst visgraat eiken(kleur). Gaat om ongeveer 100 m2 (trappen hoeven niet). En mogelijk op de bovenetage vloerbedekking (ongeveer 70 m2). Er ligt nu een mahonie houten vloer die vlak is. Wat is ongeveer de inschatting wat het zou kosten?

Betonvloer laten egaliseren

Egaliseren van betonvloer ten behoeve van voorbereiding houten visgraat eikenvloer. Gaat om in totaal +/- 135 m2 op de begane grond. Uitvoering vanaf 2 oktober 2015.

Het leggen van een eikenvloer van ...

Het leggen van een eikenvloer van ongeveer 95 m3 (Huiskamer, 2 slaapkamers, Hal en gang) in visgraat op een Anhydriet gegoten gietvloer, met voor een groot gedeelte vloerverwarming. Het hout staat in opslag en de planken zijn L 65,5 x B 12,2 x H 2,0 cm. Het is een nieuwbouwappartement.