Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vinyllaminaat leggen in een kleine hal? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vinyllaminaat leggen in een kleine hal. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vinyllaminaat leggen in een kleine hal

Vinyl laminaat leggen

Minimaal 40 m2 vinyllaminaat leggen op een bestaande houten vloer.

Vinyllaminaat leggen in een kleine hal

Ik wil in een kleine hal in de woning van mijn schoonmoeder vinyl laminaat laten leggen. Het gaat om een ruimte van 190 x 170 cm. Ik haal zelf de vloerbedekking eruit en zorg dat het materiaal aanwezig is. De ondervloer is al geschikt voor het laminaat. Ik ontvang graag uw prijsindicatie.

Vinyllaminaat laten leggen

Ik wil graag vinyl laminaat laten leggen van ongeveer 45 m². De oude vloerbedekking en ondervloer halen we zelf weg. De ondervloer legt mijn schoonzoon erin. In verband met omstandigheden zit er spoed achter. Woensdag komt het laminaat binnen. Kunt u volgende week het laminaat leggen? Graag zo spoedig mogelijk contact op te nemen.

Vinyllaminaat vervangen door laminaat (170502-000262)

In opdracht van Praxis bij een Praxis klant een vinyllaminaatvloer vervangen door regulier laminaat. Let op: de klus kan pas vanaf eind juli/begin augustus plaatsvinden wegens afwezigheid van de klant op het uitvoeradres. - oude vinyllaminaatvloer uitnemen en afvoeren; - Quickstep laminaat ophalen bij de vestiging; - laminaat leggen bij de klant; - ondervloer (voor laminaat) ligt er en kan opnieuw gebruikt worden; - oppervlak ongeveer 80 m2. Opdracht door Praxis volgt na ontvangst en bij akkoord van uw offerte door Praxis. Gelieve referentie '170502-000262' te gebruiken bij uitbrengen van de offerte.

Vinyllaminaat leggen

Ik wil graag vinyllaminaat laten leggen in de keuken en de gang. Na waterschade. Het betreft ongeveer 13 m2. De ondergrond is van beton. Er ligt verder een oude vloer en zeil. Er staat een koelkast en een kast op. Ik heb het grootste stuk zeil weggesneden zodat het een beetje kan drogen. Er ligt nog wel zeil onder de koelkast en de kast. Dit graag ook verwijderen. Daarna wil ik graag met de vakman de nieuwe vloer uitkiezen. Graag zo snel mogelijk!

Vinyllaminaat leggen

Ik zoek iemand die op onze zolder van 32m 2 vinyl vloeren kan leggen. Alles ligt ter plekke klaar, ook het vinyl, maar het moet dus nog gelegd worden, met dubbelzijdig tape. De ondergrond is geegaliseerd en geschuurd.

Vinyl laminaat leggen

Graag ontvang ik een offerte voor het leggen van vinyllaminaat. De oppervlakte is ongeveer 25 m2 en er hoeft geen ondervloer gelegd te worden. Voor de plinten ontvang ik graag advies.

Vinyllaminaatvloer leggen (140623-000186)

In opdracht van Praxis bij een Praxis klant het verwijderen en tegels en het leggen van een vinyllaminaatvloer. Details van de opdracht worden hieronder vermeld. Opdracht door Praxis volgt na ontvangst en bij akkoord offerte door Praxis. Gelieve referentie 140623-000186 te gebruiken bij uitbrengen van de offerte. Het betreft een vloer van 45 M2: - tegelvloer verwijderen; - vloer egaliseren; - ondervloer vinyllaminaat leggen; - vinyllaminaat leggen; - bevestigen plinten.

Click vinyllaminaat leggen in de woonkamer

In de woonkamer van 4 x 8 meter vinyllaminaat leggen. Het laminaat wordt zelf aangeschaft.