Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vinyl vloer laten leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vinyl vloer laten leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vinyl vloer laten leggen

Vloer leggen en vinyl zwart blokpatroon leggen

We willen in de bijkeuken een nieuwe vloer. Met ondervloer, de vloer is van beton en plinten graag Afmaken. 3.70x2.40mtr

Vinyl vloer leggen en huidige vloerbedekking verwijderen

Vinyl vloer leggen in een appartement. De schatting van de oppervlakte is 45 m2. Er moet een klein stukje zeil en vloerbedekking (soort tapijt) weggehaald worden. Ik kan het zelf laten afvoeren.

Vinyl vloer laten leggen

Ik wil graag een nieuwe vinly vloren in de badkamer (2,5 m2). I have purchased the floor already and need someone to install it with the right glue and levelling on the concrete floor. An afternoon job!

Scheef aflopende vloer egaliseren recht maken

De houten vloer in de woning van 34m2 loopt scheef af. Wij willen dit graag egaliseren. Er ligt nu vinyl, die willen we ook veranderen naar laminaat.

Pvc vloer leggen

Geachte heer/mevrouw, (zijn er wel vrouwelijke stoffeerders?) Het gaat om het volgende. Mijn VG-dochter woont in een twee-kamer-appartement in het oude StayOkay-gebouw in Sneek. Anderhalf jaar geleden is zij op deze Talant-locatie komen wonen. In verband met haar overgehorigheid hebben we bij de start gekozen voor een zachte vloerbedekking (tapijt). Nu blijkt dat dit geen goede keus is geweest; we moeten eigenlijk zo spoedig mogelijk overgaan naar 'harde' vloerbedekking. Hiervoor is de keuze gevallen op CanDo klickpvc met een zgn geintegreerde ondervloer en een vinyl bovenlaag. Het gaat om zo'n 40 m2 dat opnieuw bekleed zou moeten worden. Bij de Praxis heb ik ondertussen de pvc-vloerdelen en de plakplinten besteld en ik verwacht dit materiaal deze week binnenkomt in Sneek. De werkzaamheden zouden bestaan uit het verwijderen van het tapijt en het leggen van de pvc-vloer.

Vinyl vloer leggen op zolder

Wij zijn op zoek naar een partij die op korte termijn onze zolder kan voorzien van zwart vinyl. De ruimte is 3,50 x 5,75 m. De ruimte wordt niet intensief gebruikt en er wordt niet met schoenen op gelopen. Er ligt momenteel een vinyl vloer, wat ons betreft kan de nieuwe erover heen gelegd worden. Graag een offerte met specificaties van de vloer en graag inclusief leggen.

Leggen van pvc vloer en vinyl in slaapkamers

Ik wil in mijn nieuwbouw woning ongeveer 50 m2 pvc vloer laten leggen in woonkamer. Vloer primer en egaliseren. Pvc 2.50 dik. Op verdieping vinyl in 4 slaapkamers en overloop. 2.60 dik. Plakken met tape. Evt polyester vlies eronder. Pvc en vinyl heb ik al gekocht. Indien gewenst mag de vakman het eerst egaliseren en op een ander moment de volledige klus uitvoeren.

Vloer vervangen van de bijkeuken vanwege waterschade

De laminaatvloer in de bijkeuken moet vervangen worden in verband met waterschade. De maten zijn 2,8 x 2,4 m (ongeveer) en het gaat om een betonnen vloer. Er moet ook een nieuwe ondervloer in komen en plinten. Als het niet al te duur is dan zou ik graag een PVC of een vinyl vloer willen hebben. De oude vloer moet verwijderd worden en afgevoerd. Graag ontvang ik een offerte.

Het laten leggen van een vinyl vloer en tapijtvloer

Ik wil in mijn woonkamer/hal en keuken een vinyl vloer laten leggen. En in één slaapkamer een tapijten vloer laten leggen. De producten heb ik reeds aangeschaft. Er ligt al een ondervloer waarop de nieuwe vloeren gelijmd kunnen worden. Daarnaast wil ik gordijnrails laten ophangen. De rails moet ik nog aanschaffen en de opmeting van de rails wil ik ook laten doen.

Vinyl leggen

Ik wil graag vinyl van een vorige woning meenemen en laten leggen in mijn nieuwe appartement, ik vervoer het zelf. Circa 55 m2 voor woonkamer, kleine slaapkamer, keuken en hal. De huidige vloer (laminaat en tegel) blijft liggen, er zal dus niks moeten worden verwijderd.

Partners

Partners van Casius