Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vinyl en plinten leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vinyl en plinten leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vinyl en plinten leggen

Vinyl en plinten leggen

Ik wil een aantal zaken in mijn woning monteren betreft: vinyl monteren en plinten monteren. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 64 m2.

Vinyl laten leggen

Ik wil graag een kleine badkamer met vinyl laten leggen. Inclusief douchehoek en opstaande randen/plinten. Betreft een nieuwe vloer. Circa 5m2. De afwerking is nog niet aangeschaft. Werk moet over circa een week plaatsvinden

Vinyl clickvloer leggen

In een viertal vertrekken willen we graag een vinyl click vloer laten leggen (in totaal 40 m2). Vloer al aangeschaft bij Praxis is inclusief geïntegreerde ondervloer. Daarnaast ook graag in de vertrekken plinten aanbrengen (zijn ook al aangeschaft).

Laminaat leggen met plinten

Het betreft het leggen van 50 m² ondervloer, 50m² laminaat en het zetten van 50 meter aan plakplinten. De vloer kan over de huidige vinyl vloer gelegd worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Laminaat in een klein appartement leggen

Wij zijn eigenaar van een appartement dat de bestemming 'commercieel kamerverhuur aan studenten' heeft. Er ligt in het hele appartement oud vinyl op de vloer, in totaal ongeveer 40 m² in diverse ruimtes. We willen dat vinyl laten vervangen door laminaat met ondervloer en platte plinten. De plinten moeten erg goed worden vastgelijmd. Het opgegeven adres heeft aan de voorzijde een avondwinkel. Het appartement is aan de achterzijde gelegen en is bereikbaar via een naamloze steeg. U moet dus even naar de achterzijde, links om of rechts om het pand. Het appartement heeft een ingang met keuken, een aparte slaapkamer en na de keuken een verbreed woonkamergedeelte. In de entree is ook een meterkast van 50 x 77 cm waarin laminaat moet worden gelegd. Wij wonen zelf daar niet in de buurt, maar zijn daar op 1 september aanwezig. Het zou fijn zijn als de vakman dan even tijd heeft om te komen kijken. We krijgen dan graag uw advies en een prijsopgave. Er is geen haast met het leggen van de vloer.

Vinyl laminaat leggen met ondervloer en plinten

Wij willen in onze woonkamer van 27 m² en gang van 6 m² vinyl laminaat met ondervloer, dampfolie en plinten laten plaatsen. Alle materialen zijn hiervoor al besteld. Wij zullen de ruimtes helemaal leeg maken. De ondergrond is een vlakke betonnen vloer. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Hoge plinten plaatsen

Graag wil ik op korte termijn 25 meter aan hoge plinten laten plaatsen rondom de muren van mijn beneden verdieping (7 hoeken). Daarbij wil ik graag een klein stukje vinyl-laminaat van Praxis nog laten leggen, circa 3 vierkante meter in de trapkast. Ook het plaatsen van 1 overgangsprofiel/binnendrempel zou fijn zijn. Wij zorgen dat de materialen aanwezig zijn op de dag van montage. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Vinyl in keuken leggen en vloertje in bergruimte maken

In de keuken nieuw zeil of vinyl leggen en plinten plaatsen, dit is ongeveer 10 m2. Er ligt nu een soort zeil, dit moet worden verwijderd. In de bergruimte (1 m2) houten vloer maken en egaliseren, op dit moment ligt er wat steentjes en puin, deze is 6 cm dieper dan naast gelegen vloer.

Flexxfloors met ondervloer leggen in keuken en inloopkast

Ik wil Flexxfloors Click vinyl met ondervloer laten leggen in een keuken en bijbehorende inloopkast met een oppervlakte van 6 m². Plinten zijn hier nog niet in meegenomen omdat ik graag wil weten hoe deze bevestigd worden, aangezien het een huurappartement is. Ik zorg zelf voor het materiaal. Graag ontvang ik uw offerte.

Vinyl vloer laten leggen

Ik heb bij de Gamma de Flexxfloors Stick Basic kunststof vloer grijs grenen 2,08 m² gezien. Ik zou graag willen weten wat de prijs is wanneer ik deze door jullie laat leggen. Ik wil graag een prijs inclusief muurplinten en het plakken van de plinten en alle materialen. Ook wil ik weten of het mogelijk is of de vinyl vloer over de bestaande laminaatvloer gelegd kan worden, deze is namelijk helemaal vlak en ligt er nog helemaal goed in. Het gaat om een Z-vorm woonkamer en keuken, van in totaal ongeveer 50 m2.

Partners

Partners van Casius