Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vinyl en plinten leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vinyl en plinten leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vinyl en plinten leggen

Laminaat leggen op zolder

Ik wil laminaat leggen. Ik wil breed laminaat met plakplinten. 20 vierkante meter op de zolder een slaapkamer met overloop. Er zijn nog oude plinten, die gaan wij proberen alvast weg te halen. Wij gaan ook het vinyl dat er ligt eruit halen. Er staat een wasmachine en een vriezer op de overloop, die tijdens het klussen verplaatst moet worden. Zo ook een lege kast, die wij in zijn geheel kunnen verplaatsen en een bed wat wij wel gaan demonteren. Ik hoop hierbij genoeg informatie te hebben gegeven.

Vinyl vloer laten leggen

Ik wil voor een oppervlak van 85 m2 een plak vinyl vloer laten plaatsen. Dit moet zonder ondervloer en plinten.

Vinylvloer, ondervloer en plinten leggen

Het verwijderen van de oude laminaatvloer, leggen van nieuwe Vinyl flexx vloer, ondervloer en plinten. Totaaloppervlak 60M ( verdeeld over twee woonlagen )

Flexxfloors Click leggen

Wij hebben vandaag Flexxfloors Click besteld bij de GAMMA, en dit zouden wij graag door een vakman laten leggen. Er ligt al een ondervloer. Wij hadden eerst vinyl op deze ondervloer en dit zou geen probleem moeten zijn. De levertijd van de vloer is ongeveer 2 weken. De bestaande plinten zullen wij zelf terug plaatsen. En de afmeting van de vloer is ongeveer 60 m2.

Vinyl leggen

Betreft 50 m2 vinyl laminaat leggen (Comfort Licht Eiken) inclusief sescys click vinyl ondervloer. De vloer komt in de woonkamer, hal, slaapkamer en keuken. Plinten plaats ik zelf, wel de vloer doorleggen. Graag ontvang ik een offerte.

Vinyl en plinten leggen

Ik wil een aantal zaken in mijn woning monteren betreft: vinyl monteren en plinten monteren. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 64 m2.

Vinyl laten leggen

Ik wil graag een kleine badkamer met vinyl laten leggen. Inclusief douchehoek en opstaande randen/plinten. Betreft een nieuwe vloer. Circa 5m2. De afwerking is nog niet aangeschaft. Werk moet over circa een week plaatsvinden

Vinyl clickvloer leggen

In een viertal vertrekken willen we graag een vinyl click vloer laten leggen (in totaal 40 m2). Vloer al aangeschaft bij Praxis is inclusief geïntegreerde ondervloer. Daarnaast ook graag in de vertrekken plinten aanbrengen (zijn ook al aangeschaft).

Laminaat leggen met plinten

Het betreft het leggen van 50 m² ondervloer, 50m² laminaat en het zetten van 50 meter aan plakplinten. De vloer kan over de huidige vinyl vloer gelegd worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Laminaat in een klein appartement leggen

Wij zijn eigenaar van een appartement dat de bestemming 'commercieel kamerverhuur aan studenten' heeft. Er ligt in het hele appartement oud vinyl op de vloer, in totaal ongeveer 40 m² in diverse ruimtes. We willen dat vinyl laten vervangen door laminaat met ondervloer en platte plinten. De plinten moeten erg goed worden vastgelijmd. Het opgegeven adres heeft aan de voorzijde een avondwinkel. Het appartement is aan de achterzijde gelegen en is bereikbaar via een naamloze steeg. U moet dus even naar de achterzijde, links om of rechts om het pand. Het appartement heeft een ingang met keuken, een aparte slaapkamer en na de keuken een verbreed woonkamergedeelte. In de entree is ook een meterkast van 50 x 77 cm waarin laminaat moet worden gelegd. Wij wonen zelf daar niet in de buurt, maar zijn daar op 1 september aanwezig. Het zou fijn zijn als de vakman dan even tijd heeft om te komen kijken. We krijgen dan graag uw advies en een prijsopgave. Er is geen haast met het leggen van de vloer.