Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vinyl laten leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vinyl laten leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vinyl laten leggen

Vinyl laten leggen

Ik ben woning zoekende. En zou op voorhand een globale prijs indicatie willen weten voor vinyl laten leggen en ook lijmen. Gaat om een 1 persoons appartement niet groter. Dan 40 m2. Kunt u min globaal een prijs geven.

Plavuizenvloer egaliseren

Graag zou ik de plavuizenvloer in mijn huis willen laten egaliseren. Dit in verband met het leggen van vinyl. De vloer ligt er netjes in alleen moeten de voegen opgevuld, geëgaliseerd worden. Het betreft een oppervlakte van maximaal 50 m2, en moet met 2 mm worden geëgaliseerd. Dit zal rond 19 januari moeten worden uitgevoerd. Ik hoor graag van u.

Laminaat en vinyl leggen

Onze woonkamer is 41 vierkante meter die willen wij laten leggen en we willen op zolder vinyl laten leggen 21 vierkante meter. De oude vloerbedekking halen we zelf weg. De vloer beneden is van beton, de zoldervloer waarschijnlijk ook. Het huis is van 1983. De materialen koop ik bij Gamma. Wat gaat het leggen mij kosten?

Redupax ondervloer laten leggen

Ik heb Redupax PLUS (bruine platen) als ondervloer gekozen voor mijn nieuwe optrekje van 65 vierkante meter verdeeld over twee verdiepingen, ik zoek iemand die deze platen netjes en passend kan leggen in mijn woning zodat het vinyl wat er later opkomt een stabiele basis heeft. Het moet dus onder andere op maat gezaagd worden. De ondervloer laat ik zelf bezorgen, de offerte betreft dus enkel de klus. Uitvoering na de kerst maar wel dan zo snel mogelijk. Wat kost het en wanneer heeft u tijd?

Egaliseren van plavuizen

Graag zouden wij vinyl leggen op onze vloer, maar dit moet ge egaliseerd worden

Vinyl laten leggen

Graag ontvang ik vrijblijvende informatie over het leggen van een vinyl vloer (die ik zelf ga aanschaffen). Aangezien ik een grote kans maak om het huis te krijgen zou ik graag alvast weten wat mij dit zou kosten en hoe lang dit zou duren. Het gaat om ongeveer 61 m2.

Vinyl of zeilvloer over vloerbedekking leggen

Ik wil graag een vinyl of zeilvloer over vloerbedekking in een praktijkruimte (30 m2) leggen. De vloerbedekking moet blijven liggen, maar wegens hygiëne moet er een zeil of vinyl vloer over heen om te voldoen aan de eisen praktijk inrichting. Wat zijn jullie adviespunten en prijzen?

Grindvloer leggen

Het laten leggen van een grindvloer op een betonnen ondergrond. De oppervlakte beslaat 20 m2 en moet aansluiten op de vinyl vloer in de woonkamer

Vloer egaliseren en pvc vloer leggen

We hebben een plavuizenvloer van 50 m² en willen die graag laten egaliseren. Daarna moet er vinyl op worden gelegd. Los ervan zijn we benieuwd wat de kosten zijn als de trap meegenomen wordt.

Tegelvloer egaliseren

Wij hebben gisteren de sleutel gekregen van ons huis. Er ligt daar in de woonkamer met open keukentje en een stukje van de hal nu een tegelvloer van ongeveer 38 m². Voordat wij daar vinyl op kunnen leggen, moet die tegelvloer geëgaliseerd worden. We zoeken een vakman die hier heel binnenkort tijd voor heeft en ontvangen graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius