Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verwijderen gietvloer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verwijderen gietvloer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verwijderen gietvloer

Verwijderen gietvloer

ik zoek iemand voor het verwijderen van mijn gietvloer, is ongeveer 13 m2.

Zandcement dekvloer egaliseren

Binnenkort moet onze gelijmde houten vloer eruit. Daarna moet de vloer geëgaliseerd worden daar er een gietvloer geplaatst gaat worden. De oppervlakte is ongeveer 56 m2. Kunt u aangeven wat de kosten zijn voor het verwijderen van de oude vloer en het egaliseren?

Bamboevloer verwijderen

Heer/mevrouw, Op 15 december 2017 krijgen wij de sleutel van onze nieuwe woning en willen de vloer op de begane grond (~44 m2, zie bijgevoegde plattegrond) eruit laten halen, zodanig dat het geëgaliseerd is en er direct een gietvloer over zou kunnen. Graag een offerte voor het uitvoeren van deze werkzaamheden. Met vriendelijke groet,

Gietvloer verwijderen

Graag ontvangen wij een offerte voor het verwijderen van een gietvloer met een oppervlakte van 38 vierkante meter. Het betreft een woonkamer, keuken en hal en er is vloerverwarming aanwezig. Ook ontvangen wij graag een offerte voor het sealen van deze zelfde ruimte. Het afvoeren van het puin moet door de vakman worden gedaan.

Gietvloer leggen

In ons pand is beneden een bedrijf gevestigd met daarboven op de 1e en 2e verdieping woonruimte. We willen op de bovenverdiepingen graag een gietvloer laten aanbrengen van in totaal ongeveer 450 m². Er liggen hier en daar houten vloeren anno 1924, dus er moet goed bekeken worden wat de mogelijkheden zijn. In een klein deel ligt al een grindvloer die wij zelf kunnen verwijderen. Wij willen graag een afspraak maken om de klus hier te bespreken en uw advies en een prijsopgave te krijgen.

Plavuizen verwijderen en of vloer egaliseren dan epoxie

Betreft plavuizen vloer met er onder vloerverwarming. De vloer is ongeveer 47 m2. Naden van de plavuizen vloer sterk vervuild. Wat raad u aan wil graag een krasvrije vloer. Wat zijn de mogelijkheden en graag een prijsopgave. Meerdere foto's kunnen worden gemaild. Mag epoxie cq beton, gietvloer er overheen.

Kleine keukenvloer afwerken met vloertegels of gietvloer

Ik heb nu een houten vloer van ongeveer 210 x 115 cm in mijn keuken maar vind dat niet zo hygiënisch. Ik wil de houten vloer er zelf uit halen of laten verwijderen door een vakman. Daarna wil ik er vloertegels in of een gietvloer, afhankelijk van de prijs. Er zit een redelijk vlakke betonvloer onder. Ik ontvang graag advies en een offerte. Ik heb een voorkeur voor de uitvoering van de klus op 19 of 30 augustus, of 1,5,6 of 8 september.

Geïsoleerde vloer plaatsen met vloerverwarming en gietvloer

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht uit bouwjaar 1964 en krijgen daarvan op 1 september de sleutel. De woning heeft een niet geïsoleerde houten vloer. Wij willen de vloerplanken laten verwijderen en op de balken zwaluwplaten laten plaatsen. We willen ook isolatiemateriaal laten aanbrengen, een betonvloer met vloerverwarming erin gefreesd en de vloer laten afwerken met een gietvloer. Het gaat om de woonkamer/keuken van ongeveer 55 m² en om een ruimte van ongeveer 18 m². We willen graag advies ontvangen van bedrijven die hier ervaring mee hebben. Met name waar het de isolatie betreft. We willen een offerte ontvangen met daarin aparte posten voor de diverse onderdelen van de klus. Er staan foto's van de woning op internet.

Grindvloer leggen binnenshuis

De plavuizen vloer ga ik zelf verwijderen en afvoeren. Hierna zal de oppervlakte generalist moeten worden en een gietvloer met seal laag geplaatst. De keuken is 35 m2 en de hal en toilet 15 m2. Graag zou ik separaat willen weten wat de kosten zijn voor het egaliseren van de vloer.

Gleuven dichten en vloer egaliseren

Wij hebben een woning gekocht en krijgen daarvan op 3 juli de sleutel. Wij zullen daar de bestaande gietvloer verwijderen en daar sleuven laten frezen voor de aanleg van vloerverwarming. Als die er in ligt, willen we de sleuven laten dichten en de hele vloer van ongeveer 45 m² laten egaliseren met een laag van 4 mm egaline. We ontvangen graag een offerte van bedrijven die hier rond 6 juli tijd voor hebben. We horen ook graag hoe lang uw werkzaamheden zullen duren.

Partners

Partners van Casius