Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervangen van de plavuizenvloer met vloerverwarming? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervangen van de plavuizenvloer met vloerverwarming. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervangen van de plavuizenvloer met vloerverwarming

Vervangen plavuizenvloer met vloerverwarming

Ik wil in juni plavuizen laten verwijderen. in de woonkamer ligt er vloerverwarming, zo ook in de hal en toilet echter in de keuken niet, door het samenvoegen van de WK en KK willen wij daar ook vloerverwarming. Dus moet er een nieuwe in. Dus tegels er uit vloerverwarming en afwerken (indien nodig)klaar voor laminaat of pvc vloer.

Vervangen van de plavuizenvloer met vloerverwarming

Onze benedenverdieping is ongeveer 50 vierkante meter, bestaande uit woonkamer met open keuken, hal en toilet. Wij willen hier de oude plavuizen en oude vloerverwarming vervangen en nieuwe vloerverwarming laten aanleggen en de vloer laten gereed maken om klik PVC op te kunnen leggen. Graag een vrijblijvende offerte voor deze klus.

Plavuizenvloer met vloerverwarming vervangen

Ik wil de bestaande plavuizen (circa 58 m2) verwijderen uit de woonkamer (40 m2), keuken (9 m2 en hal (9 m2). Bestaande vloerverwarming-slangen vernieuwen/vervangen. Er zitten nu zwarte slangen in (>20 jaar). Voor de uitbouw (16 m2), parketvloer verwijderen en vloerverwarming infrezen. (momenteel dus geen vloerverwarming in deze uitbouw). Vervolgens alles egaliseren en voorzien van nieuwe, nog aan te schaffen, plavuizen (74 m2).

Plavuizenvloer met vloerverwarming vervangen door laminaat

Ik wil de plavuizenvloer in mijn woning vervangen door laminaat. Dat moet in de keuken (9 m2), bijkeuken (4,6 m2), eetkamer (9 m2), zitkamer (16 m2) en gang (16 m2) gebeuren.

Plavuizenvloer verwijderen en vloer egaliseren

Wij hebben al heel lang een plavuizenvloer in onze hal, woonkamer, keuken en berging en overwegen nu om die te gaan vervangen. We willen graag een prijsindicatie ontvangen voor het verwijderen en afvoeren van ongeveer 80 m² tegels van 30 x 30 en van 44 x 44 cm. De tegels liggen in cement en er ligt vloerverwarming onder die we willen behouden. Er mag een aparte post in worden opgenomen voor het egaliseren van de vloer daarna.

Plavuizen/Travertin vloer verwijderen

Wij willen graag de Travertin / plavuizenvloer laten verwijderen in de woonkamer (of nieuwe vloer erover). Wij hebben nu een houten vloer over de huidige plavuizen gelegd. Deze vloer willen we sowieso verwijderen/vervangen. Wellicht willen we dan de vloer onder de houten vloer ook verwijderen. Het gaat om ongeveer 40 m2. We hebben geen vloerverwarming.

Plavuizenvloer vervangen

Ik heb een plavuizenvloer van 135 m2 die ik graag wil laten verwijderen, hierna wil ik een nieuwe tegelvloer laten plaatsen met tegels van 60 x 60 centimeter. Ik ontvang graag uw offerte inclusief en exclusief de aanschaf van de nieuwe, basic tegels.

Vloer en vloerverwarming verwijderen

Uithakken van de huidige plavuizenvloer en de vloerverwarming vervangen. Geheel is 55 m2. Plaatsen van een vloerverwarming en de vloer gereed maken voor pvc laminaat. Huiskamer en keuken, de keuken is er dan uit, de ruimtes zijn dan helemaal leeg. Aansluitend is er een halletje van 2.5 m2.

Plavuizenvloer met vloerverwarming vervangen door nieuwe tegels en parketvloer

Ik zou graag een indicatie krijgen voor het vervangen van de plavuizen: deels met nieuwe (nog aan te schaffen) plavuizen (ca 32m2, verdeeld over keuken met aansluitende bijkeuken en aparte gang. En deels vervangen van plavuizen voor (nog aan te schaffen) (lamel)parketvloer (ca 51 m2 aaneengesloten). Behouden vloerverwarming. Ik kijk uit naar uw reactie.

Plavuizenvloer door laminaatvloer vervangen

Ik wil mijn oude plavuizenvloer laten vervangen voor een laminaatvloer. De plavuizen dienen te worden verwijderd en de oppervlakte moet daarna worden geëgaliseerd. De oppervlakte is 5,8 bij 6,7 meter. Er dient een ondervloer, laminaat en plinten gelegd te worden.