Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervangen van beschadigd laminaat? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervangen van beschadigd laminaat. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervangen van beschadigd laminaat

Laminaatvloer vervangen

Mijn vloer is beschadigd en moet vervangen worden, het gaat om een keuken, woonkamer en bij keuken totaal 40 m2 Vloer is nog niet uit gekozen.

Parketvloer repareren/vervangen

De mozaïek parketvloer is door waterschade behoorlijk beschadigd. De vloer loopt in de hele benedenverdieping keuken/wk/gang en hal door. Het gaat om mozaïek tegels van eiken 15*15 cm, ondervloer is ook beschadigd. Vloer komt in losse lamellen omhoog door het water. Graag hoor ik wat er mogelijk is met een beraming van de evt kosten , termijn en duur Waarop dit vervangen/ hersteld zou Kunnen worden. 3-4 m2 is omhoog gekomen. De totale oppervlakte vd vloer is 50 m2.

PVC vloer repareren

Onze vloer is beschadigd nadat een plexiglas schilderij op de grond is gevallen. Nu zitten er stukjes glas in de vloer. Graag ontvang ik een offerte voor het repareren / vervangen van de vloer op de begane grond van om en nabij 55m2. Gaat om een verzekeringskwestie.

Vervangen laminaat na waterschade door lekkage

Na lekkage in onze badkamer is het kliklaminaat in gedeelte van aangrenzende gang en slaapkamer beschadigd. Ook is er schimmel onder het bestaande laminaat ontstaan op de ondervloer en wellicht zelfs hieronder. Bestaand laminaat en ondervloer dienen verwijderd te worden. Schimmel indien aanwezig op beton dient ook verwijderd/gereinigd te worden. Vervolgens dient er nieuw laminaat met ondervloer aansluitend op bestaande vloer geplaatst te worden (bestaande vloer is gelegd in 2014). Oppervlakte gang circa 3,00 meter x 1,90 cm en slaapkamertje 2,50 meter x 1,80 meter. Dient met spoed gerepareerd te worden. Ook hebben wij een offerte nodig voor onze verzekering.

Vloer vervangen/repareren

Ik heb een kurkvloer in het hele appartement. Deze is in 2004 gelegd. De oppervlakte van mijn appartement is rond de 80 m2. Ik krijg hem nu niet meer goed schoon en hij is hier en daar beschadigd. Herstellen / vervangen, graag in overleg met vakman.

Keuken parketvloer renoveren

Parketvloer beschadigd ca 4 bij 1,5 meter door waterschade, de verzekering is al geregeld, dus nu moet ik er alleen zelf nog voor zorgen dat dit probleem word opgelost. Voor mij is het heel belangrijk dat er iemand komt kijken om te zien of de vloer in geheel vervangen moet worden, of dat dit hersteld kan worden.

Vloer vervangen in garage en hal

Ik zou graag mijn gehele vloer van mijn garage willen vervangen inclusief ondervloer en plinten. Onze huidige laminaatvloer is beschadigd. De garage is ong 15 m2. Tevens zijn de voegen van de marmeren vloer in de aangrenzende halletje schimmelig en opgezwollen, de oppervlakte van de hal is ca 4m2.

Laminaat repareren

Door een lekkage in de keuken is een deel van laminaatvloer beschadigd, ongeveer bij drie keukenkastjes. Wat zouden de kosten van een eventuele reparatie zijn? Het bescahdigde deel is ongeveer 3m2 dat grenst aan de muur. Ik weet niet of dit betekend dat dit gedeelte moet worden vervangen of de gehele vloer. De gehele vloer zou 69m2 zijn. Graag een offerte voor de eventuele reparatie, zo niet de gehele vloer.

Vervanging oude houten vloer in woonboerderij

Ik wil de houten vloerconstructie van een oude woonboerderij laten vervangen. De huidige houten vloer is deels voorzien van stalen balken (woonkamer), deels houten balken (overige ruimte). De woning is iets verzakt, waardoor ook de vloer is beschadigd. Het betreft een oude woonboerderij, dus ik denk zelf aan een droge systeemvloer om de fundering niet te veel te belasten. Er zit een vrij diepe (oude kaas)kelder onder de woonkamer, dus volstorten met schuimbeton is geen optie). De vloer dient goed geïsoleerd te zijn. Tevens graag aanleg vloerverwarming (aansluiten op CV) meenemen in de offerte. Het betreft het voorste gedeelte van de begane grond met meerdere kamers, hal en keuken. In totaal ongeveer 134 m2. We zijn de woning aan het aankopen en zullen vanaf 7 mei de sleutel krijgen om aan de slag te kunnen gaan.

Laminaat herstellen en opnieuw leggen

Er is bij ons een plank van klik laminaat beschadigd die vervangen zou moeten worden of hersteld. Als de plank vervangen moet worden moet er ongeveer 30 vierkante meter opnieuw gelegd worden die moet er dus ook eerst uit. Ik heb nog laminaat liggen wat voor de plank vervangen kan worden. De gang en twee kamers lopen allemaal door. Anders zou het wellicht gerepareerd kunnen worden wat rekenen jullie hiervoor.

Partners

Partners van Casius