Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervangen van oude balken vloer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervangen van oude balken vloer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervangen van oude balken vloer

Beton storten inclusief vloerverwarming

Vanwege een volledige renovatie wil ik de oude houten vloer uit de woonkamer en bijkamer verwijderen en deze vervangen voor een geïsoleerde betonnen vloer inclusief de aanleg van vloerverwarming. Het oppervlak in de woonkamer wat vol gestort moeten worden betreft ongeveer 36 m2 en de bijkamer betreft ongeveer 17 m2. Ook is er een gedeelte van bijna 20 m2 (hal en keuken) wat al beton is maar waar ik wel de vloerverwarming wil laten doorlopen. Dit zal dan ingefreest of iets dergelijks moeten worden. Het verwijderen van tegels en oude houten vloer inclusief balken doe ik zelf. Verder wil ik dat de rest gedaan wordt door een vakman inclusief het regelen van al het materiaal. Graag met een goede garantie.

Vervangen van oude balken vloer

Ik wil graag mijn oude balken woonkamervloer vervangen voor een goed isolerende vloer met vloerverwarming. Wat zijn hiervoor de mogelijkheden? Oppervlakte is 27 m2, diepte kruipruimte 65 cm. Materialen in overleg.

VBI renovatievloer plaatsen

Onze huidige vloer is rot en moet vervangen worden. We willen een renovatievloer ter vervanging. Ik zoek een offerte incl. Het verwijderen van de oude vloer en balken, incl. Optie vloerverwarming. Ook begreep ik dat de keuken er tijdelijk uit moet, iets wat wellicht ook in de offerten kan worden opgenomen? Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 40m2.

Vloer leggen

Wegens vervanging van de balken in de woonkamer die plaats gaat moeten we de huidige vloer vervangen. Het gaat om 46 m2 oppervlakte. Hiervoor gaan we zelf opzoek naar een nieuwe vloer en ondervloer, maar we zijn wel opzoek naar iemand die dat goed kan leggen.

Vloer verwijderen en nieuwe laminaatvloer leggen

Na waterschade, er stond een flinke laag water op de vloer, moet de huidige vloer eruit gehaald worden en een nieuwe laminaatvloer gelegd. Het gaat om 35 m2 ondervloer en laminaat en 25 meter aan hoge plinten. Eventueel nog een paar (2) meter aan plakplinten. Een expert komt binnenkort kijken, daarom ligt de huidige vloer er nog. Onder de vloer zijn het houten balken met een houten vloer. Graag met spoed uw offerte voor het slopen en afvoeren van de huidige vloer. Optioneel ook de houten vloer eronder vervangen, mocht dit nodig zijn. De nieuwe laminaatvloer leggen. Deze schaf ik bij Gamma aan.

Balken vervangen in de woonkamer

Dag meneer, mevrouw. Ik zou graag een offerte opvragen voor het vervangen van de dragende vloerbalken in ons nieuwe huis en ook het bestellen van een nieuwe eikenhouten vloer; die kunnen wij dan zelf leggen. De afmetingen zijn 30 m2 in de woonkamer en 8.5 m2 in de keuken dus totaal 38.5 m2.

Renovatievloer met vloerverwarming plaatsen

Ik wil graag mijn woonkamer en keuken isoleren met een renovatievloer. Tegelijkertijd zou ik dan de radiatoren die er zitten willen vervangen door middel van vloerverwarming (maar wel gebruik maken van de bestaande verwarmingsbuizen die zowel voor als achter naar de vloer gaan. Het liefst heb ik een standaard of half droge oplossing. Voor die twee opties zou ik dan ook graag een offerte willen. Mijn woonkamer is 6,50 x 3,00 meter en de aangrenzende open keuken is 2,50 x 2,40 meter. Echter lopen er nu nog wel aan sommige houten balken van de vloer wat elektra leidingen onder de vloer. Kan dat met een renovatievloer ook nog zo zijn? Nader contact met de klant is verstandig. De werkplek is goed bereikbaar.

Vloer renoveren

Wij willen onze bestaande vloer eruit halen en een VBI renovatievloer laten plaatsen. De huidige vloer zullen wij zelf eruit halen inclusief de balken Het volledig plaatsen van de VBI-vloer inclusief top laag wordt door u als vakbedrijf gedaan. De vloer willen wij droog of nat, dus voor beide een offerteprijs. - RC waarde > 5, waarbij wij geen spouwmuur hebben, bestaande voorzetwanden worden vervangen met hoge isolatiewaarde (>5-6) dus koudebrug buitenmuur/vloer moet ook voorkomen worden; - Droge of natte vloer, graag voor beide offerte, waarbij aangeven droogtijd natte vloer; - Aangeven totale tijd die u nodig denkt te hebben voor leggen; - Dampdichte laag bovenop broodjes/balken; - vloeroppervlakte rechthoekig, met in midden woonkamer een rechthoekige plateau voor kachel; oppervlakte is ongeveer 25m2. - Het betreft hier een oud huis uit 1918, twee onder een kap. Bestaande vloer en balken halen wij zelf weg. De huidige voorwanden buitenmuur halen we zelf weg, dus u plaatst de vloer tegen de buitenmuur, met juiste afscherming ter voorkoming koudebrug en vocht

Vloerbalken vervangen

In de woning uit c.a. 1890 moeten de vloerbalken vervangen worden want er zijn verschillende verrot. Er zit een kruipruimte aanwezig. Alle balken moeten vervangen worden. Het betreft een kamer van 7.50 meter lang en 4.20 meter breed.

Houten vloer vervangen door een geïsoleerde betonvloer

Wij hebben in onze woonkamer van ongeveer 8 x 4 meter een niet geïsoleerde houten vloer met houten balken. In onze aanbouw ligt een geïsoleerde betonvloer. Nu overwegen we om de houten vloer ook te laten vervangen door een geïsoleerde betonvloer. We nodigen graag een vakman uit om de situatie hier bij ons te beoordelen en ons te adviseren over de mogelijkheden en kosten.

Partners

Partners van Casius