Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verlijmde parketvloer verwijderen en vloerverwarming infrezen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verlijmde parketvloer verwijderen en vloerverwarming infrezen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verlijmde parketvloer verwijderen en vloerverwarming infrezen

Egaliseren betonvloer

Betreft het egaliseren van een nieuwbouw betonvloer. Op de betonvloer komt uiteindelijk een verlijmde parketvloer. Betreft een woning met 3 woonlagen totaal oppervlak 170 m2 (1e woonlaag 70 m2, 2e 45 m2, 3e 55 m2) Oplevering woning op 3 juli. Wanden stucwerk staat gepland voor start 13 juli (3 weken). Leggen parketvloer op 21 augustus. Graag hoor ik de prijs en de mogelijkheden rekeninghoudend met reeds genoemde data

Verlijmde parketvloer verwijderen

Verwijderen van 36m3 parket vloer. Betreft vloer gelegd in de jaren 70. Het zijn houten plankjes 6mm dik geniet en verlijmd op een spaanplaat onder vloer. De ondervloer is gespijkerd en verlijmd op een zand cement onder vloer. Zoals te zien is hebben we zelf een poging gedaan maar besloten om dit verder uit te besteden aan vakmensen. De vloer moet schoon (zonder spaanplaat en lijm) opgeleverd worden voor een ander project. Hierbij zal deze vloer verhoogd gaan worden (geëgaliseerd) om op de zelfde hoogte te gaan komen met keuken en gang. (ivm aanleg vloerverwarming) Het afval voeren we zelf af. (wordt een 3m3 bak geregeld) Graag wil ik een prijs opgaven en mogelijke datums waarbij het uitgevoerd kan worden.

Verlijmde spaanplaten ondervloer op cementvloer verwijderen

Wij zijn in 2019 verhuisd naar een huis in Vleuten met bouwjaar 1995. Nu hebben we gekozen om op de begane grond vloerverwarming te installeren. In het huis lag een parketvloer, de parketplanken hebben wij reeds zelf verwijderd. De ondervloer bestaat echter uit spaanplaten broodjes (c. 30cm x 15cm) over het gehele oppervlak, welke zijn vastgelijmd op de zandcement/betonnen (is ons niet duidelijk welke van de twee het is) ondervloer met een bruine lijm. Voor het verwijderen van deze spaanplaten ondervloer willen wij graag een offerte ontvangen. Het betreft c. 50m2, op de begane grond.

Verlijmdeen gespijkerde houten vloer verwijderen

Ik wil graag de verlijmde en gespijkerde parketvloer van mijn zolder (40m2) in mijn woonhuis laten verwijderen. De zolder is bereikbaar via 2 trappen.

Verlijmde parketvloer verwijderen en vloerverwarming infrezen

Ik wil graag weten wat het kost om een op spaanplaat verlijmde gespijkerde parketvloer van ong 80 m2 te laten verwijderen om daarna eventueel vloerverwarming in te laten vrezen. Ook afvoeren graag.

Verlijmde parketvloer verwijderen

Verwijderen van een parketvloer circa 38 m2 in de woonkamer, met behoud van de afwerkvloer.

Verlijmde parketvloer verwijderen

Ik wil mijn beukenparketvloer laten verwijderen. Het gaat om ongeveer 47 m2. De vloer is naar alle waarschijnlijkheid gelijmd en gespijkerd. Liefst op vrij korte termijn.

Spaanplaten op betonnen vloer verwijderen

Wij zijn bezig met de woning van mijn vriendin klaar te maken voor oplevering oude staat (voor 3 september). Er ligt een verlijmde eiken parketvloer, verlijmd op een spaanplaat die wederom verlijmd is op de betonnen vloer. Wat zijn de kosten om de spaanplaatvloer te verwijderen? Het gaat om cairca 24 vierkante meter. De parketvloer hebben wij zelf al verwijderd.

Verlijmde spaanplaat ondervloer verwijderen

1 augustus krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis. De huidige parketvloer gaat er 's-middags nog uit, vervolgens moet de spaanplaat ondervloer die verlijmd ligt op de zandcement vloer verwijderd worden en wel zo dat er vrijdag 3-8 vloerverwarming ingsfreesd kan worden, daarna komt er een nieuwe houten vloer in. Dus zo wel vloer als lijmresten dienen verwijderd te worden. Het gaat om 46 m2, onderdrukte telefoonnummers worden niet beantwoord.

Parketvloer verwijderen en egaliseren

In onze nieuwe woning ligt een houten verlijmde vloer op de BG en 1e verdieping (90 m2) en die willen we er uit hebben. 30 juli krijgen we de sleutel, vanaf dan kan er met de klus begonnen worden. Wat zijn de eventuele kosten hiervoor?