Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verlijmde houten vloer verwijderen en egaliseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verlijmde houten vloer verwijderen en egaliseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verlijmde houten vloer verwijderen en egaliseren

Verlijmde houten vloer verwijderen en egaliseren

In december krijg ik beschikking over nieuwe woning. In woonkamer ligt een lamel eiken houten vloer van 8 mm eiken met onbekende onderlaag. E.a. is rechtstreeks op betonnen vloer gelijmd. Graag ontvang ik prijs en tijdindicatie voor verwijderen van deze vloer

Verlijmde spaanplaat ondervloer verwijderen

1 augustus krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis. De huidige parketvloer gaat er 's-middags nog uit, vervolgens moet de spaanplaat ondervloer die verlijmd ligt op de zandcement vloer verwijderd worden en wel zo dat er vrijdag 3-8 vloerverwarming ingsfreesd kan worden, daarna komt er een nieuwe houten vloer in. Dus zo wel vloer als lijmresten dienen verwijderd te worden. Het gaat om 46 m2, onderdrukte telefoonnummers worden niet beantwoord.

Parketvloer verwijderen en egaliseren

In onze nieuwe woning ligt een houten verlijmde vloer op de BG en 1e verdieping (90 m2) en die willen we er uit hebben. 30 juli krijgen we de sleutel, vanaf dan kan er met de klus begonnen worden. Wat zijn de eventuele kosten hiervoor?

Verlijmde ondervloer verwijderen

Ik wil de houten vloer in mijn nieuwe woning vervangen door een tegelvloer. Houten vloer (grenen) is verlijmd op spaanplaat welke verlijmd is op de cementdekvloer. Ivm tijddruk moet de vloer ma. 18-6 of di 19-6 kaal opgeleverd worden. Dus enige haast is geboden. Het totale oppervlak is ongeveer 40 m2. Graag prijsopgave en vermelding van eerst mogelijke beschikbaarheid.

Verlijmde houten vloer verwijderen en egaliseren

Het gaat om een huis wat wij recentelijk hebben aangekocht in Rijen. Woonoppervlak van circa 60 m2 parket met circa 5 m2 tegelvloer (keuken). Oplevering in 1 oktober dit jaar. Wil graag dit woonoppervlak geschikt maken voor het leggen van PVC laminaat zodat er een nieuwe keuken kan worden geplaatst.

Vloer egaliseren

Wij hebben de massief verlijmde houten vloer en wat tegels verwijderd. Nu is de dekvloer beschadigd. Deze moet weer mooi strak zijn voor de nieuwe houten vloer. Het gaat om 58 m2 met denk ik een laag van een paar mm denk ik. Wat zou dit ongeveer kosten?

Verlijmde vloerbedekking verwijderen

Vloerbedekking die verlijmd is verwijderen. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 30m2. De vloerbedekking ligt op houten platen. Optioneel graag de prijs voor afvoeren erbij.

Vloer egaliseren en lamelparketvloer leggen

Wij zijn de door ons gekochte woning aan het verbouwen. In de woonkamer is een verlijmde houten vloer van het beton afgebikt, in de keuken is een tegelvloer weggebikt. Daarbij zijn er nog lijmresten op het beton blijven zitten. Het totale vloeroppervlak is 35 m². Wij willen deze vloer laten egaliseren, zodat er een vloerverwarmingssysteem (droogbouw, met piepschuim platen waar de buizen ingeklikt worden) aangelegd kan worden. Daarop moet een lamelparket gelegd worden. Wij ontvangen graag uw offerte voor het egaliseren van de betonvloer, totaal zo'n 35 m² en het leggen van het lamelparket (zwevend). Het parket hebben wij al aangeschaft.

Verlijmde houten vloer verwijderen en egaliseren

Verwijderen houten vloer + verlijmde spaanplaat vloer, 45 m2, en eventueel egaliseren begane grond, 75 m2. Vandaag zijn wij erachter gekomen dat onze houten vloer verspijkerd ligt met een spaanplaat ondervloer, broodjesvloer. Deze ondervloer ligt verlijmd met de betonnen vloer van de woning. Oppervlak van de houten vloer is 45 m2. Woensdag, 5 september wordt onze gietvloer gegoten en dient de houten vloer, 45 m2, verwijderd te zijn en de volledige begane grond, 75 m2, egaal te zijn. Op de overige 30 m2 op de beneden vloer hebben plavuizen gelegen, inmiddels verwijderd, maar ondervloer bevat nog wel lijmresten. Het werk omvat dus het verwijderen van de houten vloer + verlijmde ondervloer, het verwijderen van de lijmresten van de plavuizen en het egaliseren van de begane grond ter verduidelijking, houten vloer ligt ook op de begane grond.

Verlijmde ondervloer verwijderen

Na het verwijderen van een houten vloer, is er een ondervloer van spaanplaat blijven liggen. Die willen we graag laten verwijderen. Het gaat om 45 m².