Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verlijmd parket verwijderen en vloer egaliseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verlijmd parket verwijderen en vloer egaliseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verlijmd parket verwijderen en vloer egaliseren

Parketvloer aanhelen in de keuken

De keuken wordt verbouwd en krijgt een andere indeling. Er komt een stuk vrij van circa 1 m2 waar momenteel geen parket ligt. Dit dient aangelegd te worden. Hierbij kan gebruik gemaakt worden van een stuk parket dat na verbouwing beschikbaar wordt. Ook de plint kan verplaatst worden (zie foto). Het gaat om een eikenhouten lamelparketvloer die (voor zover bekend) niet verlijmd is. Deze klus dient uitgevoerd te worden wanneer de oude keuken reeds verwijderd is en de nieuwe keuken nog geplaatst moet worden. Tussen 21 mei en 23 mei. Eventueel zijn er nog een aantal planken in onze woning die niet heel netjes liggen die de vakman zou kunnen corrigeren.

Parket laten leggen

We willen in de eerste en tweede etage parket (echte houd -> oak) leggen via een klusbedrijf -> 70 m2. We hebben betonvloeren en willen vaste parket (lijmen noodzakelijk). Alle details welke service we nodig hebben, zie je beneden: + we denken dat voor een betonvloer als ondervloer spaanplaten gebruikt worden en ook deze verlijmd worden moeten + we weten niet op hier nog een plasticisolatie noodzakelijk is tussen betonvloer en spaanplat voor eventuele vocht + parket lijmen & leggen + parket met olie behandelen + plinten leggen.

Verlijmd parket verwijderen en vloer egaliseren

Graag zou ik een vrijblijvende offerte ontvangen voor het verwijderen van ons parket in de woonkamer. Het gaat om circa 38 m2. Het afvoeren kan ik zelf doen.

Parket in een nieuw huis laten leggen

Wij zijn voor ons nieuwe huis in Zaandam op zoek naar een vakman die ons parket kan leggen. Vloer is reeds aangeschaft, rest in overleg. Daarvoor de volgende informatie: Begane grond > 52 m2 Multiplank Eiken 14 mm 150 x 750 mm visgraad verlijmd gelegd, doorlopend in gang en open keuken. 2 x onder deur door. Ondervloer zandcement met vloerverwarming en tegels met lichte structuur. Waarschijnlijk dan ook egaliseren inclusief noodzakelijke primers. Hoge plint plaatsen ongeveer 40 meter. 1e en 2e verdieping> 70 m2 Lamelplank Eiken 9 mm 150 x 750 mm recht zwevend gelegd doorlopend in gang en kamers, 5x onder deur door. Ondervloer beton, ook leggen geluid-demp-folie.

Parket met verlijmde en genagelde ondervloer verwijderen

Opdracht bestaat uit het verwijderen van parket met spaanplaat ondervloer deze is verlijmd op de cement dekvloer. Tot en met de egalisatielaag de vloer verwijderd. Het gedeelte is ongeveer 60 m2. Het puin afvoeren is niet nodig, er staat een afvalcontainer voor het huis. Bij voorkeur binnen nu en een maand starten.

Verlijmd parket verwijderen en vloer egaliseren

Ik wil dat van de beneden verdieping de parketvloer eruit gehaald wordt. Die is circa 130 vierkante meter. Parketvloer is genageld aan spaanplaat en verlijmd aan cementdekvloer (spaanplaat is niet vernageld aan cementdekvloer). Twee mensen helpen mee als ondersteuning vanuit ons. Graag totaalprijs, afvoeren van het oude parket gebeurt door ons zelf.

Visgraat parketvloer leggen

Ik wil graag een nieuwe visgraat parket vloer aanleggen, in totaal 84 m2 verdeeld over meerdere kamers. Het visgraatparket is al aangeschaft. De vloer moet geïnstalleerd worden met bies en band, nog niet aanwezig, en plinten, nog niet aanwezig. Het hoeft niet verlijmd te worden, kan zwevend gelegd worden.

Parket schuren en whitewash lakken

Ik heb parket in de woonkamer en hal liggen. Het is een beetje rood/bruin van kleur. De vloer ligt verlijmd. De woonkamer is 4 x 7.20 meter en de hal is 2.10 x 1.80 meter. Ik zou het parket geschuurd en witgelakt/white wash willen hebben. Ik zou graag ook parket in de beneden-slaapkamer willen, hetzelfde als in de andere vertrekken. Die kamer is 4.16 x 3.02 meter. Daar ligt nu laminaat. Wie kan mij adviseren en de klus voor mij doen?

Plavuizen verwijderen en egaliseren

In de hal en keuken wil ik graag plavuizen verwijderen. Mogelijk is het een dubbele laag, totaal ongeveer 10 m2. In de woonkamer ligt parket verlijmd. Deze ga ik zelf verwijderen. Hierna alles egaliseren totaal (keuken, woonkamer, hal) 38 - 40 m2. Er ligt een dorpel tussen de woonkamer en de hal.

Massieve parketvloer schuren en impregneren

Ik heb een L-vormige kamer met een massief eiken parketplanken vloer. Het is een parket van ongeveer 10 mm dik vol verlijmd op een 10 mm dikke laag mozaïekparket die ook volvlak verlijmd is op de betonvloer. Er zit een v-groef in. Het oppervlak betreft een recht stuk van ongeveer 6.40 meter lang en 3.60 meter breed en een zijstuk van ongeveer 2.90 x 3 meter. Wij overwegen om de vloer opnieuw te laten schuren en opnieuw te impregneren. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte.

Partners

Partners van Casius