Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

VBI renovatievloer met vloerverwarming plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vBI renovatievloer met vloerverwarming plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vBI renovatievloer met vloerverwarming plaatsen

VBI renovatievloer plaatsen

Onze huidige vloer is rot en moet vervangen worden. We willen een renovatievloer ter vervanging. Ik zoek een offerte incl. Het verwijderen van de oude vloer en balken, incl. Optie vloerverwarming. Ook begreep ik dat de keuken er tijdelijk uit moet, iets wat wellicht ook in de offerten kan worden opgenomen? Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 40m2.

VBI renovatievloer met vloerverwarming plaatsen

Huiskamer (55 m2) zit nu nog een houten vloer. Wij willen dit vervangen door een VBI renovatievloer, inclusief vloerverwarming. Optioneel is voorwerk.

Semi droge VBI renovatievloer met vloerverwarming leggen

Graag zou ik willen weten wat het kost om 35 m2 betonnen vloer te storten met vloerverwarming met behoud van de kruipruimte. Ik heb nu een houten vloer. Deze moet namelijk ook weggehaald worden. Ik wil alles apart op de offerte gezet hebben.

VBI PS renovatievloer aanbrengen

Het aanbrengen van een vbi-ps-renovatievloer in een jaren 30 rijtjeshuis. Totale oppervlakte 11,5 x 5 meter. Huidige houten vloer wordt van te voren verwijderd. De vloer moet afgewerkt worden met vloerverwarming en egalisatiemortel of gelijkwaardig.

Vloer renoveren

Wij willen onze bestaande vloer eruit halen en een VBI renovatievloer laten plaatsen. De huidige vloer zullen wij zelf eruit halen inclusief de balken Het volledig plaatsen van de VBI-vloer inclusief top laag wordt door u als vakbedrijf gedaan. De vloer willen wij droog of nat, dus voor beide een offerteprijs. - RC waarde > 5, waarbij wij geen spouwmuur hebben, bestaande voorzetwanden worden vervangen met hoge isolatiewaarde (>5-6) dus koudebrug buitenmuur/vloer moet ook voorkomen worden; - Droge of natte vloer, graag voor beide offerte, waarbij aangeven droogtijd natte vloer; - Aangeven totale tijd die u nodig denkt te hebben voor leggen; - Dampdichte laag bovenop broodjes/balken; - vloeroppervlakte rechthoekig, met in midden woonkamer een rechthoekige plateau voor kachel; oppervlakte is ongeveer 25m2. - Het betreft hier een oud huis uit 1918, twee onder een kap. Bestaande vloer en balken halen wij zelf weg. De huidige voorwanden buitenmuur halen we zelf weg, dus u plaatst de vloer tegen de buitenmuur, met juiste afscherming ter voorkoming koudebrug en vocht

VBI PS renovatievloer plaatsen

Graag ontvangen we een offerte voor het plaatsen van een vbi ps-renovatievloer, type semi-droog voor de begane grond van 38 m2 met vloerverwarming. Graag horen we wat de procedure is.

Vbi renovatievloer met vloerverwarming semi droog

Onze houten vloer willen wij vervangen door een vbi renovatie vloer. Semi droog dus met Lewis plaatsen en vloerverwarming onder de dekvloer. Woonkamer 7.09 x 3.55 meter, hal en keuken. Niet meer dan 45 m2. Zou u een aparte prijs willen noteren voor het verwijderen van de houten balken en houtenvloer? En een prijs voor het aanbrengen van bovenstaande vloer.

VBI-PS renovatievloer aanbrengen

Ik wil een nieuwe geïsoleerde renovatievloer met vloerverwarming. Het huis is uit de jaren 1920. Slopen van de houten vloer, het verwijderen van de CV en gaten vullen in de muur. Vloerverwarming met daaroverheen een vloer (advies nodig), ik denk aan een cement gebonden vloer waar geen vloerbedekking meer nodig is. De woonkamer is een kamer en suite en 12 meter lang en gemiddeld 4 meter breed breedste deel 4.10. Dus ongeveer 50 m2.

VBI PS renovatievloer aanbrengen

In de woonkamer hebben wij op dit moment een houten vloer. Door een vochtprobleem en hoogstaand grondwater is er sprake van aantasting van de houten balken. Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen van de houten vloer in de woonkamer en vervangen voor een VBI PS renovatievloer. Gaarne de offerte opsplitsen in een post 'verwijderen houten vloer' en 'aanbrengen en afwerken nieuwe VBI PS vloer'. Deze VBI PS renovatievloer dient afgewerkt te worden met houten platen waarop later een laminaatvloer gelegd kan worden. Het leggen van de laminaat vloer valt buiten deze offerteaanvraag. De maten van de woonkamer zijn 9,35 meter lang en 4 meter breed. Circa 37,4 m2. Wij zien uw offerte met belangstelling tegemoet.

VBI renovatievloer aanbrengen

Ik wil graag een vrijblijvende offerte voor de vervanging van een houten vloer van de begane grond: huiskamer/hal met meterkast /toilet/keuken te vervangen door een vbi renovatievloer, nat systeem. De oppervlakte is circa 55 m2. De dragers kunnen in de muur geplaatst worden. De kruipruimte is op veel plaatsen niet bruikbaar door ondiepte, en er dient een luik te komen voor het afsluiten van o.a. waterleidingen. Indien nodig uitgraven kruipruimte en afvoer van sloopmateriaal meewegen in de offerte. De woning is van bouwjaar 1906 en is door een technisch inspecteur in 2015 beoordeeld.