Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Trappen en één overloop bekleden? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: trappen en één overloop bekleden. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: trappen en één overloop bekleden

Drie trappen en één overloop bekleden

Wij willen graag de drie trappen plus één overloop in onze woning laten bekleden (stofferen). De oude bekleding dient ook te worden verwijderd (dit gaat eenvoudig overigens). Qua kleur van de nieuwe bekleding denken wij aan grijs of antraciet. Het betreft drie trappen van elk twaalf treden. Hierbij hebben we de aansluiting met de tussenvloeren niet meegeteld; dus echt alleen de traptreden. De eerste trap is een dichte trap, de overige twee trappen zijn open trappen. De overloop betreft de eerste tussenvloer (overloop) die dus ook gedaan moet worden. De afmetingen hiervan zijn 241 cm x 122 cm. Die 122 cm betreft het breedste stuk, ik heb de inspringingen verder niet opgemeten. Zie ook de foto's! Belangrijk: wij willen deze klus bij voorkeur in de maand april nog laten uitvoeren!

Trappen bekleden met laminaat

Wij hebben twee trappen die we bekleed willen hebben met laminaat. Eén dichte trap met witte stootborden en anti-slip en één open trap (onderkant hoeft niet). Het gaat om een nieuwbouwhuis. De trap is van vurenhout. Zie bijgaand de tekening van de trappen (zijn gespiegeld).

Er ligt 18 MM verlijmd spaanplaat op de ...

Er ligt 18 MM verlijmd spaanplaat op de betonnenvloer, dit moet worden verwijderd. Afvoeren afval en egaliseren betonvloer doe ik zelf. Het gaat om de begane grond en één hoog de slaapkamers. Geen trappen te doen. Als het kan graag op korte termijn. Gaat dus puur om verwijderen van spaanplaat. Een offerte is uiteraard bij benadering zijn het een paar M2 meer komt dat bij de offerte op. Maar de opgegeven M2 zijn vrij goed gemeten. Wij wonen in Ter Apel, maar de woning staat in Duitsland net over de grens, plm 5 min over de grens Haren-Erica. Liefst zo snel mogelijk!