Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Toplaag op de grindvloer aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: toplaag op de grindvloer aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: toplaag op de grindvloer aanbrengen

Toplaag op de grindvloer aanbrengen

Wij hebben in onze aangekochte loods een grindvloer, maar geen toplaag erop, dus dweilen is onmogelijk. Is het mogelijk dat er een gladde laag op wordt gezet die gemakkelijk te reinigen is? De vloeroppervlakte is ongeveer 60 m2. Graag hoor ik van u.

Grindvloer in het appartement leggen

Ik wil graag een grindvloer in het appartement laten leggen. Het betreft een woning van 79 m2. Ik wil de grindvloer ook graag laten egaliseren en een toplaag aan laten brengen.

Grindvloer met toplaag aanbrengen

Offerte voor 48 m2 grindvloer met toplaag aanbrengen. Na 55 sec was er helemaal niets meer te horen.

Grindvloer in de woonkamer en keuken leggen

In de woonkamer en de keuken wil ik graag een grindvloer laten leggen. De oppervlakte is 40 m2 en de ondergrond is van beton. Graag laat ik een grindvloer leggen met een toplaag.

Grindvloer laten verwijderen

Ik heb onlangs de sleutel gekregen van mijn nieuwe woning. Op de begane grond ligt een vloer van ongeveer 50 m2 met twee lagen siergrind. In de onderste laag is vloerverwarming aangebracht. Mijn wens is om de bovenste laag van dit siergrind te verwijderen, zodat ik er daarna vloertegels kan leggen. Ik weet niet wat de mogelijkheden zijn en wil hierover met een vakbedrijf in gesprek. De vloerverwarming moet behouden blijven. Misschien kan er een toplaag worden afgeslepen.

Grindvloer met toplaag laten leggen

Grindvloer met toplaag laten leggen. 75 m2. Ondervloer is een open grindvloer. Wat zijn de kosten hiervan?

Grindvloer met toplaag aanbrengen

Wij willen een grindvloer met toplaag. Wat is de prijs voor 90 m2? Liever niet worden gebeld.

Grindvloer renoveren

Wij willen de grindvloer in de woonkamer en hal laten vervangen. De keuken hebben wij 2 jaar geleden al gedaan. De woonkamer en de hal is ongeveer 40 m2 groot en de toplaag moet geseald zijn.