Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Terrazzo vloer maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: terrazzo vloer maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: terrazzo vloer maken

Terrazzo vloer leggen

Graag willen wij een terrazzo vloer in twee ruimtes van onze woning. Gang en wc/bijkeuken, in totaal zo'n 14 m2. Er hoeft geen voorwerk verricht te worden.

Terrazzo vloer in hal/WC leggen

De tegelvloer in het toilet en de hal zullen wij zelf verwijderen. Hierna dient de vloer te worden geëgaliseerd. Daarna wil ik graag een terrazzo vloer laten aanleggen. Het toilet is ongeveer 1 m2 en de hal 2.50 m2.

Granito of Terrazzo vloer herstellen

We zoeken een bedrijf welke onze hal en toilet Granito vloer kan herstellen in mooie staat. Zie attachment voor de afmetingen van onze hal en toilet. De vloer is in goede staat alleen moet het gewoon weer in ere hersteld worden. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt. De afvoer van het afval mag worden meegenomen in de offerte.

Terrazzo vloeren, aanrecht plaatsen en 2e vloer schoonmaken en sealen

Wij willen rond april na een verbouwing graag een Terrazzo vloer met opstaande randen laten leggen in onze keuken. Het gaat om een vloer van ongeveer 12,5 m² met zwarte randen van ongeveer 3,5 meter. De kleur van de vloer moet overeenkomen met de vloer die al in de hal ligt. Daar ligt een Terrazzo vloer van ongeveer 6 m² die we graag laten schoonmaken en sealen. Als 3e klus wil ik een Terrazzo keukenblad in dezelfde look laten maken. Het gaat om een blad van ongeveer 4,5 meter lengte. Daar wil ik aan de achterzijde een bijpassend plint. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw gedetailleerde offerte.

Terrazzovloer leggen in een lege woning

Wij willen een Terrazzo vloer laten leggen in een woonhuis dat compleet leeg staat met een oppervlakte van ongeveer 75 m2 met bijbehorende plinten. De ondervloer is van beton.

Terrazzo vloer maken

Het laten leggen van een Terrazzo vloer in de entree, toilet en badkamer. Totale oppervlakte 10 m2. Eventueel met voorwerk, dit ligt aan de meerprijs.

Terrazzo vloer leggen of storten

In ons jaren '20 woning in Hilversum zijn we voor de hal en keuken op zoek naar een terrazzo vloer. Er ligt een nieuwe zandcementvloer onder met vloerverwarming. Het gaat om ca 12 vierkante meter in totaal. De tegel van Ecostone EM-1087 Amsterdam, is een goed voorbeeld van de kleur die we in gedachten hebben. Graag verneem ik van u wat de mogelijkheden zoal zijn. De werkplek is goed bereikbaar.

Hal van siergrindvloer voorzien

In de hal van 12 m2 zouden wij graag een gladde vloer laten plaatsen. Ik heb begrepen dan een grindsiervloer een reliëf heeft. Wellicht is een terrazzo vloer een optie? Graag ontvang ik advies over de mogelijkheden.

Terrazzo vloer aanbrengen

Een gang vloer 3 m2 doorlopend naar toilet 1 m2 alsmede keuken 3,5 m2 30-er jaren huis zwarte bies en wit grijs beige binnenwerk, betonnen ondervloer met vloerverwarming. Hoe dik is de terrazzo vloer. De werkplek is goed bereikbaar.

Terrazzovloer aanbrengen

Het laten leggen van een terrazzo vloer van 12 m2 in hal, wc en bijkeuken. Kunt u onderscheid maken in prijs voor de volgende 2 opties: * witte terrazzo in het midden met een zwarte rand, * witte terrazzo in het midden, zwart/witte blokjes, een zwarte rand.

Partners

Partners van Casius