Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tegelvloer vervangen door een PVC vloer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tegelvloer vervangen door een PVC vloer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tegelvloer vervangen door een PVC vloer

Tegelvloer en vloerverwarming vervangen

Wij hebben in onze woonkamer van ongeveer 60 m² een vloer liggen van 2 lagen tegels, met daaronder een 20 jaar oude vloerverwarming die als bijverwarming dient. We willen die tegelvloeren laten slopen, inclusief de oude vloerverwarming. Daarna moet de afwerkvloer geëgaliseerd worden en willen we weer een nieuwe vloerverwarming als bijverwarming laten plaatsen. Als afwerking willen we een marmeren tegelvloer laten leggen. De richtprijs voor het bestellen van de tegels bij uw bedrijf is €85,00 per m². Al het afval moet worden afgevoerd. Wij zitten in de oriënterende fase en willen bij een passende aanbieding deze klus in de 2e helft van 2018 laten uitvoeren. Wij ontvangen graag uw vrijblijvende offerte.

Tegelvloer vervangen door een PVC-vloer

Ik woon in een jaren '30 appartement. Ik wil mijn tegelvloer in de keuken laten verwijderen en afvoeren. Die tegelvloer ligt op de originele houten vloer van de woning. Ik wil daarop graag 18 m² PVC-laminaat laten leggen. Er moet waarschijnlijk eerst een ondervloer onder. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Granieten vloer aanleggen

We willen graag een granieten vloer aanleggen in onze hal en toilet. Het betreft ongeveer 11 m2. Op dit moment ligt er een tegelvloer in de hal en toilet die door een voorgaande bewoner is gelegd op de oorspronkelijke granieten vloer of de oorspronkelijke granieten vloer is verwijderd en toen vervangen door de tegels. We weten nog exact welk ontwerp we willen, maar de standaard donkere granieten aan de buitenkant en de rest gevuld met licht graniet (met daarin ook gekleurde steentjes). Ik denk dat de bestaande tegelvloer verwijderd moet worden voordat de nieuwe vloer er in kan.

Granito vloer in hal laten leggen

Wij overwegen om onze tegelvloer in de hal van een jaren '30 woning te vervangen door een granito vloer. De oppervlakte van de hal is ongeveer 9,7 vierkante meter en van de keuken 4 vierkante meter (totaal ongeveer 14). Wat zouden de kosten hiervan zijn? Het gaat dan om een traditionele jaren '30 vloer met zwarte rand en licht van binnen. De huidige tegels liggen naar mijn weten verlijmd. Bij voorbaat veel dank voor uw reactie en met vriendelijke groet!

Tegelvloer met behoud van vloerverwarming verwijderen

Onze vloerverwarming is aangelegd met dat systeem. Daarop zijn de tegels gelijmd. De tegels zijn niet naar onze wens en daarom willen we de vloer graag vervangen. We denken aan PVC. Een nieuwe vloer is nog niet door ons aangeschaft. 65 m2 ongeveer.

Tegelvloer vervangen door granito

De huidige tegelvloer is niet goed gezet en moet dus verwijderd worden. Daarvoor in de plaats wil ik een granitovloer. Ook moet er een nieuwe afvoerleiding geplaatst worden voor de douche. Het gaat om 6,5 m2.

Verwijderen oude tegelvloer en egaal opleveren

Het betreft een woonhuis uit 1989. Aanwezig is er een zeer gedateerde tegelvloer met daaronder een bijverwarming. De tegels zijn vermoedelijk gezet in het cement. HEt betreft totaal 72 m2 vloeroppervlakte. Wij willen de tegelvloer en de bijverwarming vervangen door een moderne tegelvloer met daarin hoofd vloerverwarming. We weten zelf niet in hoeverre de bijverwarming uit de vloer gehakt moet worden, maar de tegelvloer moet er in ieder geval uit, omdat de vloer anders te hoog uit komt bij bestaande deuren en kozijnen. Wat is uw advies hierbij? • Volledig verwijderen van de tegelvloer • Verwijderen van de bijverwarming uit de vloer, indien u dit noodzakelijk acht! • En het egaal opleveren van vloer, waarna vervolgens door een vloerbedrijf een nieuwe tegelvloer incl vloerverwarming ingelegd kan worden • Totale oppervlakte 72 M2 • Graag meenemen in de offerte het afvoeren van de puin / rommel. Er is zelf geen container aanwezig

Tegelvloer vervangen door betonlook

Nu: tegelvloer 60 m2 met vloerverwarming. Bestaande jaren 80 woning Wens: betaalbare betonlook vloer, slijtvast, makkelijk in onderhoud, lichtgrijs, liefst met vegen / marmering, matte afwerking

Verwijderen travertinvloer met vloerverwarming

Uitbreken Travertin vloer met vloerverwarming. Daarna opnieuw vloerverwarming met daaroverheen een tegelvloer leggen. Het betreft een woonoppervlak van om en nabij de 55 m2. Dit is de woonkamer, keuken en hal. Overal ligt een oude vloer die vervangen mag worden. Alles op de begane grond en goed toegankelijk. Wij zijn nog niet uit over wat voor een vloer wij willen, dit graag in overleg met de vakman.

Bestaande grindvloer vervangen en uitbreiden

Wij hebben een grindvloer met seallaag in de woonkamer. Deze ligt er nu 10 jaar. Wij willen graag deze vernieuwen en doortrekken naar het kantoor, de hal en de bijkeuken waar nu een tegelvloer ligt. Kan de tegelvloer blijven liggen of moet deze verwijderd worden? De totale oppervlakte is ongeveer 70 m2. Graag ontvang ik van u een vrijblijvend advies en offerte.

Partners

Partners van Casius