Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tegelvloer leggen met een vloerverwarming? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tegelvloer leggen met een vloerverwarming. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tegelvloer leggen met een vloerverwarming

Tegelvloer leggen in de woonkamer, open keuken en gang

We willen graag onze vloer betegeld hebben. We hebben vloerverwarming en wonen in een nieuwbouwhuis. De vloer is ongeveer 35 m2 (geschat). Er ligt nu laminaat, dit verwijderen we zelf.

Laminaat leggen

de werkzaamheden moeten verricht worden op de 1 e etage totale oppervlakte is 55 m2 plus 10 procent snijafval wordt dus 60 m2 Welke zaken moeten gebeuren? Enkel plaatsing (aankoop al gedaan) Ligt nu plavuizen, daarover willen we laminaat Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 50 en 100 m² Wat is de huidige ondergrond? Bestaande tegelvloer In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte ruimtes

Tegelvloer laten leggen

ik wil graag in een winkel een tegelvloer laten leggen van 120m2 Leveren en leggen. Tegels bvk lange stroken (houtachtige uitstraling), moet echt heel sterk zijn vanwege schoonmaakmachines

Tegelvloer leggen met een vloerverwarming

Verwijderen van bestaande tegelvloer begane grond. Tegels van 40x40. Oppervlakte van ongeveer 55 m2. Wanneer mogelijk behouden van bestaande vloerverwarming, anders vervangen. In dit geval ook pomp en verdeler vervang. Dichtsmeren en egaliseren van de vloer. Plaatsen nieuwe vloer, keramische houtlook tegels. Levering in overleg. Twee radiatoren verwijderen. Eventueel vervangen toilet, resevoir, fontein en wandtegels toiletruimte. Eventueel vervangen toilet, resevoir, badkuip en wandtegels badkamer.

Grindvloer vrijblijvende offerte

Ik wil graag mijn vloer vervangen. Er ligt nu een tegelvloer, deze kan gewoon blijven liggen. Graag een grindvloer van 3,5 m2 over de tegelvloer heen leggen. Graag inclusief hechtmiddel vooraf neem ik aan en een gecoate grindvloer. Het is voor in onze hal/entree op de begane grond.

Spaanplaat ondervloer verwijderen

Er ligt een eiken planken voor in een L-vormige woonkamer/eetkamer. Totale oppervlakte 61m2. De eiken planken liggen op een spaanplaat ondervloer. Eiken planken kan ik zelf verwijderen. Het gaat om de spaanplaat ondervloer. Deze ligt verlijmd op de cementdekvloer. De spaanplaat dient verwijderd te worden zodat ik vloerverwarming kan infrezen en een nieuwe houten vloer kan leggen. Additioneel - en apart opgenomen in de offerte - In een hal ligt een tegelvloer 14m2 (waarschijnlijk verlijmd) van natuursteen 50x50. Deze dient ook verwijderd te worden en dekvloer dient vlak afgeleverd te worden.

Bourgondische Dallen vloer leggen

Verwijderen van circa 20 M2 bestaande (gelijmde) tegelvloer in keuken en bijkeuken. Egaliseren/schuren van de ondervoer van de keuken en bijkeuken. Leggen in wildverband met Bourgondische Dallen van circa 56 M2 in woonkamer-keuken en bijkeuken.

Tegelvloer keramisch parket leggen

Ik wil op de gehele benedenverdieping een keramische tegelvloer laten leggen. Het gaat om 85 m2. Graag ontvang ik een offerte.

grindvloer bestellen en leggen

Ik wil graag over mijn bestaande tegelvloer (met vloerverwarming) een grindvloer aanleggen met een seallaag eroverheen zodat het 1 glad geheel wordt. Het betreft een oplossing voor mijn huidige vloer waar ik ontevreden mee ben, daarom mogen de kosten niet hoog uitpakken en wil ik i.v.m. kostenbesparing zou ik eventueel ook de vloer zelf aanleggen. 2mm voor 40m2

Tegels leggen en vloerverwarming

Op de benedenverdieping willen we graag vloerverwarming en een tegelvloer. De vloerverwarming moet ingefreest en aangelegd worden. Het betreft een oppervlakte van 55 m2. De tegels hebben we al en hebben een formaat van 60cmx120cm. Deze moeten gelegd en gevoegd worden. Graag zou ik van jullie een offerte ontvangen met betrekking tot de vloerverwarming en de tegels leggen.

Partners

Partners van Casius