Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tegelvloer egaliseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tegelvloer egaliseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tegelvloer egaliseren

Vloer uithakken en egaliseren

Ik wil de tegelvloer uithakken (ongeveer 55 m2) en daarna laten egaliseren, voor aanleg vloerverwarming. Inclusief het afvoeren van materialen.

Tegels verwijderen, vloer egaliseren en vloerverwarming plaatsen

Ik heb een appartement gekocht en krijg daarvan op 1 december de sleutel. Ik wil daar graag een tegelvloer van ongeveer 55 m² laten verwijderen en de ondergrond laten egaliseren. Daarna wil ik in de totale vloer van 77 m² vloerverwarming laten plaatsen. Ik ontvang graag uw prijsindicatie. Er staan foto's van de woning op Funda.

Tegelvloer egaliseren

Wij hebben gisteren de sleutel gekregen van ons huis. Er ligt daar in de woonkamer met open keukentje en een stukje van de hal nu een tegelvloer van ongeveer 38 m². Voordat wij daar vinyl op kunnen leggen, moet die tegelvloer geëgaliseerd worden. We zoeken een vakman die hier heel binnenkort tijd voor heeft en ontvangen graag uw offerte.

Ruimte leeghalen en tegelvloer egaliseren

Ik heb een werkruimte van 16 m2. Ik maak gebruik van een trippelstoel omdat ik zeer slecht ter been ben. Die stoel blijft met zijn wielen constant haken door de sleufjes tussen de tegels. Ik wil de vloer helemaal vlak hebben. Ik wil de ruimte eerst ook leeg gemaakt hebben. Het verwijderen van een metalen kast en een vrij zware werktafel.

Grindvloeren leggen

Het egaliseren van een tegelvloer (mits dit nodig is) en hierover een grindvloer leggen van ongeveer 70 a 80 m2. Werklocatie is goed bereikbaar. Geen voorwerk.

Tegelvloer verwijderen en wellicht egaliseren

80 m2 keramische tegels, 50 x 50 cm. Hoogstwaarschijnlijk verlijmd. Graag prijs inclusief en exclusief egaliseren.

Vloer ophogen en egaliseren

Het gaat om een 53m2 met een betonnen vloer zie foto. Wij kunnen zelf een tegelvloer neer leggen. Er zit midden in de vloer een kruipruimte die ongv. 10cm hoog is. De vloer moet dus opgehoogd worden.

Kantoorvloer egaliseren na verwijderen vloerbedekking

Bestaande betonvloer na verwijderen van vloerbedekking egaliseren, geschikt voor het leggen van een nieuwe tegelvloer. Bestaande vloer erg ongelijk, situatie in het werk te bekijken.

Vloer egaliseren

Ik wil de tegelvloer eruit halen en dan een gietvloer laten maken. Dit zal ongeveer een 75 m2 zijn. Nu was mijn vraag wat het ongeveer gaat kosten om deze vloer te egaliseren.

Vloeren in woningen egaliseren

We zouden graag een aantal vloeren van onze nieuwe woningen egaliseren. Het betreft in totaal 3 ruimtes. Ruimte 1: Hal, bestaande tegelvloer en deel houtenfunderingsvloer, vloer moet geëgaliseerd worden om vloerverwarming en vervolgens tegels te kunnen aanbrengen. Het betreft een minimale dikte. Oppervlakte is ongeveer 6 m2. Ruimte 2: Keuken, bestaande tegelvloer, vloer moet geëgaliseerd worden om vloerverwarming en vervolgens tegels te kunnen aanbrengen. Het betreft een minimale dikte. Oppervlakte is ongeveer 10 m2. Ruimte 3: Garage. Bestaande betonvloer, vloer moet vloer moet geëgaliseerd worden om vloerverwarming en vervolgens een definitieve vloer aan te kunnen aanbrengen. Het betreft een dikte variërend tussen 3-5 cm. Oppervlakte is ongeveer 22 m2. We zien graag een passende offerte te gemoed.

Partners

Partners van Casius