Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tegelvloer egaliseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tegelvloer egaliseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tegelvloer egaliseren

Vloer egaliseren en plak PVC-vloer leggen

Tegelvloer egaliseren en plak PVC vloer leggen. Nieuwbouwhuis van 18 jaar oud. Op de onderste verdieping, het gaat om 60 m2.

Tegelvloer verwijderen en vloer egaliseren

Offerte aanvraag voor: 1. Begane grond; verwijderen tegelvloer en egaliseren van 81 m2 (vloerverwarming aanwezig!) 2. Begane grond; egaliseren over tegelvloer van 81m2. Woning is zeer goed toegankelijk.

Vloer egaliseren

Na het uitbreken van de oude tegelvloer wil ik het egaliseren van de vloer graag uitbesteden. Het betreft een oppervlakte van circa 45 m2. Graag wil ik weten of er wel/geen verschil zit in de prijs als er matten liggen voor de vloerverwarming.

Betonvloer egaliseren

Egaliseren van een betonnen ondervloer na verwijderen tegelvloer.

Tegelvloertje egaliseren

Wij willen graag in de wc, hal en keuken een bestaande tegelvloer egaliseren om hier pvc te kunnen leggen. Graag ontvang ik de prijs per m2 omdat we nog niet zeker weten of we alles tegelijk willen en kunnen doen. Onderstaande foto is alleen van de hal. Die en de wc is zo'n 6m2 en in de keuken ligt eenzelfde vloer en ik schat ook zo'n 6 a 7m2.

Beton en tegelvloer egaliseren

Door het doorbreken van de muur tussen keuken, woonkamer en een aanbouw zijn er verschillende niveaus ontstaan welke op een hoogte gebracht moeten worden (zie foto's). Hoogteverschil van tegel naar beton is circa 5 cm. De vierkante meters van het totale oppervlakte hangt af van hoe er geëgaliseerd gaat worden (tussen de 30-60 m2). Het beste zou een afspraak op locatie zijn. De werkzaamheden zouden in januari plaats moeten vinden.

Plavuizen vloer verwijderen

Wat zijn de kosten van een tegelvloer verwijderen van ongeveer 55 m2. Er ligt een vloerverwarming onder. Waarschijnlijk, niet van de eerste bewoners, ligt de vloer gelijmd. De benedenverdieping is goed bereikbaar en parkeerplek voor de deur. En daarna egaliseren.

Tegelvloer verwijderen en vloer egaliseren

Ik wil graag de oude vloer eruit laten halen en de vloer klaar laten maken voor de nieuwe houten vloer die we ook graag willen laten leggen. Het gaat om 20 m2 op begaande grond. Ergens begin mei met het project starten.

Tegelvloer verwijderen en egaliseren

Wij willen de keuken en bijkeuken opnieuw betegelen maar eerst moet de oude vloer eruit. Dit is een tegelvloer gelijkt op beton. Daarna egealiseren

Tegelvloer egaliseren

Tegelvloer egaliseren ongeveer 50 m2.

Partners

Partners van Casius