Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tegel en betonvloer egaliseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tegel en betonvloer egaliseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tegel en betonvloer egaliseren

Tegel- en betonvloer egaliseren

70 m2 tegelvloer en 30 m2 betonvloer egaliseren. Tussen de tegelvloer en het beton zit 0.5 cm hoogteverschil. In het woongedeelte ligt een tegelvloer. In de slaapkamers is nu beton. Later komt er een laminaatvloer op. Uitvoering: april 2018. Graag uw prijsopgave.

Volledig nieuwe vloer met isolatie en vloerverwarming aanleggen

Wij hebben een oud huis (jaren 50), op de begane grond ligt een betonvloer (+-70m2). Hoogte van de vloer is onbekend. Verwachting is dat de vloer op zand ligt, zonder isolatie. Dit willen we dus gaan isoleren (beton eruit, pirr aanleggen, etc. ) en dan het liefst nog vloerverwarming. Is het mogelijk om de betonvloer eruit te halen, en wat gaat dit kosten om te isoleren? Wat gaat het kosten om nog extra vloerverwarming aan te leggen? Zijn er daarnaast ook andere opties denkbaar om een confortabele vloer te creeeren met verwarming? Mogelijk niet de vloer isoleren, maar enkel iets van (tegel)vloerverwarming aan leggen? Wat zijn de opties hierin?

Vloer met egaline egaliseren

Het betreft het egaliseren van een betonvloer. De oppervlakte is 50 m2 en de tegel vloer is al verwijderd.

Betonvloer in de gang storten

Het storten van een betonvloer in de hal en de gang. Werkwijze: Wij verwijderen zelf de bestaande vloer. Vlakken de zandgrond uit, brengen folie aan, daarna 10 cm isolatie en buizen voor vloerverwarming. Over de nieuw aangelegde vloerverwarming dient een 10 cm dikke betonvloer te worden gestort van 15 m2 oppervlakte. Deze betonvloer dient tegel klaar opgeleverd te worden.

Vloer egaliseren voor lamelparket

Een aantal verbonden vloerdelen egaliseren na verwijderen vorige vloerlagen van tegels, om vervolgens ondervloerplaten plus 1.5 cm dik lamelparket te leggen: - Hal/Woonkamer/keuken = 50 m2 beton - Aanbouw = 15 m2 minder hard, meer gruis. Ligt bijna 1 cm lager Woonkamer is in principe al goed egaal, maar door verwijderen muurdelen en verplaatsen deur zijn er een aantal gaten. Ook op grens van woonkamer en aanbouw zijn gaten. In uitbouw moet onder de vloer toegang tot een put blijven, via een verwijderbare tegel die op gelijke hoogte van de betonvloer moet komen.

Kurkvloer laten leggen

Ik wil graag een offerte voor een kurkvloer in de keuken, slaapkamer en badkamer voor totaaloppervlakte 33 vierkante meter (dus waterafstotend omdat hij ook in de badkamer komt te liggen). Graag willen we kurk waaronder ook vloerverwarming onder kan. Er ligt nu een 8 m2 tegel- en 8 m2 parketvloer, betonvloer.

Betonvloer in schuur maken

Inpandige schuur van 3,5 bij 6 meter bevat een vloer van stoeptegels op een zandbed. Ik verwijder de stoeptegels en graaf af tot de juiste diepte. Werkzaamheden uit te besteden: zandbed eventueel aantrillen, 8cm drukvast EPS plaatsen, folie plaatsen, bouwstaalmat van 8mm op hoogte brengen, beton storten 20cm dik, afwerken met cementdekvloer. Tegel- en stofferingklaar op te leveren.

Tegelvloer

Tegelvloer leggen, inclusief antraciet tegel 60 x 60. Advies over de huidige tegelvloer. (wel of niet weghalen) In geval van weghalen oude tegelvloer betonvloer vlak schuren. Ongeveer 80 m². Dus eventueel ook leveren vloer.

Geachte heer, mevrouw, Graag zou ik ...

Geachte heer, mevrouw, Graag zou ik van u een offerte ontvangen voor onderstaande werkzaamheden. Kunt u ook een indicatie geven wanneer er eventueel met de werkzaamheden begonnen kunnen worden? Voor vragen kunt u mij bellen op onderstaand telefoonnummer. Situatie: Nieuwe gestorte betonvloer met al aangelegde vloerverwarming. Leggen: - Vloertegels 45x45 (in specie of met lijm over smeervloer), gewoon recht, ca. 44 m2 - Vloertegels 34.2x34.2 met in de hoek een kleine tegel, ca. 16 m2 - Wandtegels lijmen voor toilet (ruimte is ca. 1,5x1,92m) Met vriendelijke groet, Sandra Verburgh 076-564 99 60