Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tapijt vervangen door laminaat? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tapijt vervangen door laminaat. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tapijt vervangen door laminaat

Tapijt vervangen door laminaat

Is het mogelijk om eerst mijn geplakte tapijt (geplakt) er uit te halen en kleine deuk in vloer te vullen en daarna laminaat te leggen, gang 5. 30 bij 1. 60?

Ondervloer en laminaatvloer leggen

Betreft het leggen van 18 vierkante meter laminaat. Nu ligt er tapijt met daar onder een ondervloer (groene platen). Als het tapijt verwijderd is kan bekeken worden of de ondervloer vervangen moet worden, graag een prijsopgaaf inclusief en exclusief leggen van een ondervloer. In de woning zit een erker dus er moeten een paar planken schuin gezaagd worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

PVC tapijtprofiel vervangen en vastzetten

Het betreft een kantoorpand met betonnen vloer waar er door middel van dubbelzijdig plakband tapijt bovenop is vastgezet met daaromheen pvc profielen rondom de randen. In totaal gaat het om 22,50 meter (waarvan 12,50 wit en 10 meter zwart) aan PVC profielen dat gekocht moeten worden om de huidige versleten profielen te vervangen. Graag de profielen mee aanbieden.

Houten vloer leggen

De keukenvloer en gang (tapijt) moeten worden vervangen. Een houten vloer lijkt me mooi. Het betreft ongeveer 15 m2. De materialen zijn nog niet in huis. Ook moet de huiskamervloer worden geschuurd en gelakt. Dat is 25 m2.

Tapijt door laminaat vervangen

Ik ga over enige tijd verhuizen en wil in mijn nieuwe woning graag 100 m² laminaat laten leggen. Er ligt nu tapijt in 4 ruimtes en dat wil ik ook laten verwijderen en afvoeren. In 2 ruimtes ligt het tapijt los, in de andere 2 is het vastgelijmd. Er is een plek in de vloer die mogelijk niet vlak genoeg is. Ik ontvang graag eerst uw prijsindicatie. Daarna zal ik een vakman uitnodigen om de klus op locatie te bekijken. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Tapijt en parket door een PVC-vloer vervangen

Er ligt op dit moment 60 m2 tapijt geplakt op goudfolie dat moeten worden verwijderd en afgevoerd. Daarnaast liggen er stroken parket, 60 m2, zwevend gelegd wat ook verwijderd dient te worden. Beide dienen te worden afgevoerd door de vakman. Hierna zal er PVC stroken gelegd moeten worden op een ondervloer. Het PVC is al aangeschaft.

Vloer vervangen en laminaat leggen

Ik wil graag in een bewoond appartement van rond de 75 m² het versleten tapijt laten vervangen door laminaat. De ruimte betreft 3 kamers. Het oude tapijt en daarna laminaat, inclusief ondervloer en plinten, leggen. Kunt u hier een indicatie van de kosten voor geven?

Vloerbedekking met waterschade vervangen

Door waterschade voldoet mijn tapijt niet meer in mijn studentenkamer. Ik wil graag nieuwe laten leggen. De kamer is ongeveer 24 m2 en ik wil er vloerbedekking in laten leggen. Ik wil de oude vloerbedekking ook graag laten verwijderen.

Tapijt leggen in een studentenhuis

In een studentenhuis in Utrecht moet de vloerbedekking op de overloop op de 1e en de 2e verdieping vervangen worden. Afmetingen: - Op de 2e verdieping gaat het om een ruimte van 2.5 x 3 meter. - Op de 1e verdieping gaat het om een ruimte van 3 x 4 meter. Deze vloer heeft veel hoeken en schuine zijdes, dus moeilijker leggen. Graag ontvang ik twee kostenopgaves: - Alleen voor het stofferen (waarbij het tapijt dan al aanwezig is). - Voor het leveren en leggen van tapijt waarbij we denken aan een strekkende meterprijs van rond de 20-25 euro. Wij verwijderen zelf de oude vloerbedekking.

Laminaat leggen in een seniorenwoning

Voor de seniorenwoning van mijn vader wil ik graag een offerte aanvragen voor het vervangen van zijn tapijt door laminaat. Het gaat om ongeveer 52 m². Het tapijt moet worden verwijderd en afgevoerd en daarna moet er laminaat met ondervloer en plinten worden geplaatst. Wij zullen zelf diverse meubels verplaatsen, enkele grote meubels moeten binnen de ruimte worden verzet tijdens de klus. Mijn vader is ziek en kan dit niet zelf verzorgen. Wij zullen zelf de materialen inkopen. Bedrijven die hier op heel korte termijn tijd voor hebben willen wij uitnodigen om een prijsopgave te verzorgen. Er kan op zeer korte termijn worden gestart.

Partners

Partners van Casius