Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tapijt voor trap en kamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tapijt voor trap en kamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tapijt voor trap en kamer

Parketvloer leggen

Ik wil graag een parketvloer plaatsen. Het gaat om 40 vierkante meter, 3 slaapkamers + kleine gang, liever eiken hout 14 mm. Huidige vloer tapijt. Ook wil ik een traprenovatie doen. Het gaat om een trap met 16 treden, en ik wil dit graag met hout laten bekleden. Ik hoor graag van u.

Tapijt voor trap en kamer

Ik wil tapijt laten leggen voor mijn trap, mijn kamer en de hal. Ik heb 2 trappen van 13 treden, het gaat om een kamer van 2,95 bij 2,85 meter en bij de voordeur een halletje van 2 bij 1,40 meter. Ik zou graag een offerte willen van wat het tapijt gaat kosten en van wat het werk zelf gaat kosten.

Laminaat op de vloer en trap aanbrengen

Ik zoek een laminaatlegger die op mijn eerste verdieping laminaat kan leggen. De huidige ondergrond is glad tapijt. De totale oppervlakte van het te leggen laminaat is ongeveer 63 m2. Daarnaast dienen er ook plinten geplaatst te worden.

Laminaatvloer en plinten laten leggen

Ik wil een aantal klussen uit laten voeren in de eerste week van april: Het leggen van een laminaatvloer en plinten voor circa 22,5 meter (kan uitlopen qua oppervlakte. We gaan uit van een plattegrond omdat we de sleutel nog niet hebben). Deze krijgen wij maandag 12 maart. Dit is voor een overloop, een slaapkamertje en een zolder en overloop. Daarnaast willen wij graag een trap voorzien van een nieuwe laminaat laag of schilderen. Hier willen wij het tapijt van verwijderen en laminaat in de plaats daarvan leggen. Wij kunnen al het materiaal tijdig zelf inkopen of door jullie laten meenemen.

Lamimaat en tapijt leggen

Beneden laminaat leggen in de woonkamer, hal en keuken. De klant wil tevens graag vloerbedekking op de trap, 3 slaapkamers en de overloop.

Laminaat leggen en een trap renoveren

In mijn nieuwe huis wil ik graag laminaat door de gehele woning. Deze is 60 vierkante meter. Op de trap van de klant zat eerst tapijt, maar de klant wil deze nu laten verven. De klant wil graag zelf alles aanschaffen in overleg met de vakman.

Traprenovatie en laminaat leggen

We willen graag een offerte voor: de trap van de begane grond naar de 1e verdieping. Deze is nu bedekt met hoogpolig tapijt als ook de overloop en een slaapkamer. Alle tapijt moet verwijderd worden. De trap moet bedekt worden met overzettreden (14 treden). De overloop (132 x 238 cm) en slaapkamer (423 x 293 cm) moet laminaat gelegd worden. In de slaapkamer staat een inbouwkast waar omheen de laminaat gelegd moet worden. De open trap van 1e verdieping naar de zolder (14 treden) moet dicht gemaakt worden en bedekt worden met overzettreden.

Tapijt van trap verwijderen

Het tapijt en de lijm van een trap verwijderen. De trap naar zolder. Wat zou dit kosten?

Trap renoveren en laminaat leggen

Wij zoeken een vakman voor het leggen van ongeveer 45 m² laminaat op een vliering en in 3 kleine slaapkamers. Bovendien willen we traprenovatie laten plaatsen op een dichte trap. Daarop zit nu nog tapijt, maar dat zullen we zelf verwijderen. We willen de klus graag op 18 november laten starten, maar eerder mag ook in overleg. Wij zullen alle materialen zelf kopen. Wij ontvangen graag uw gedetailleerde offerte per onderdeel.

Gelijmd tapijt verwijderen

Wij krijgen aankomende vrijdag de sleutel van onze woning en volgende week vrijdag gaan ze daar vinyl leggen dus voor die tijd moet de vloerbedekking er uit. Graag een vaste totaal prijs voor het verwijderen van vloerbedekking. Ik weet pas vanaf vrijdag of het gelijmd is (ik ga daar wel van uit). Betreft de volgende ruimt's met afmetingen: Het totale oppervlakte van de te verwijderen vloerbedekking. 110 M2 Het aantal ruimtes waarin de te verwijderen vloerbedekking ligt. Hoe meer oppervlakte in 1 doorlopende handeling kan worden verwijderd, hoe sneller en efficiënter dit werkt. (3x kamer en 2x overloop) 2x kamer en 1x overloop op 1e verdieping, en 1x kamer en 1x overloop op 2de verdieping. Het aantal te verwijderen lagen. (1 laag) De soort ondergrond. (beton) Staan er wanden op het tapijt of ligt het er tegenaan. (tegenaan) Moet de vloerbedekking worden afgevoerd. (graag prijs wel en prijs net afvoeren) Wat is de afstand naar de uitgang (container). (2x trap) Moeten de kosten voor een container worden opgenomen in de offerte. Is er sprake van verdiepingen en, zo ja, is er een lift aanwezig. (Ja 1e en 2e verdieping en geen lift) Adres is in Nederweert. Ik hoor graag z.s. m de prijs (graag prijs incl. En prijs excl. Afvoeren) Graag alleen per mail!

Partners

Partners van Casius