Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Smeervloer aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: smeervloer aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: smeervloer aanleggen

Smeervloer aanleggen

Onze nieuwe aanbouw moet nog voorzien worden van een smeervloer waarna we hem kunnen betegelen. Het gaat hier om 30 m2 en zal ongeveer 6 tot 8 cm moeten worden

Smeervloer in de badkamer aanbrengen

Ik wil voor in de badkamer een smeervloer laten aanleggen. Het is 5 m2. De vloer moet 5 cm hoog worden. Daarna moeten er tegels op

Terrazzo op de vloer aanbrengen

Ik wil graag een Terrazzo vloer laten aanleggen in de wc, hal en badkamer met zwart/wit tinten, inclusief plint. Totale oppervlakte is ongeveer 15 m2. Het gaat om een nieuwbouwwoning met een smeervloer als ondergrond.

Smeervloer aanbrengen

Ik wil graag een smeervloer laten aanleggen over de huidige vloerverwarming heen. Het gaat om de begane grond met diverse ruimtes van in totaal 110 m2. De dikte van de vloer zal tussen de 5 tot 7 centimeter zijn.

Vloerverwarming en tegels aanleggen

Vloerverwarming aanleggen op houten vloer, smeervloer erover en tegels leggen in de woonkamer. Betreft een woonkamer van 32 m2. Keuken en de gang voorzien van nieuwe tegels over de bestaande tegels. Levering van de tegels in overleg met de vakman.

Betonnen vloer aanleggen

Wil een zwevende betonnen vloer beneden hebben. Het is een 100 jaar oud huis met houten vloer erin die al half uitgebroken is (haal hem zelf eruit) behalve de keuken gedeelte want daar zit al beton erin (plafond kelder )en wil daar de nieuwe vloer ( beton + smeervloer + zand+ tempex +een mantel voor de nieuwe meterkast die ik in toekomst wil vergroten en vernieuwen )door jullie aangelegd hebben en die op de zelfde hoogte ligt als de keuken (aangesmeerd). Het gaat om deze afmetingen ongeveer : 6.5 m breedte x 8.5 m lengte x 0.65 m diepte . Het kan kleiner zijn omdat ik de wc en keuken + kelder ingang niet eraf heb gehaald. Het is zeker gewenst om eerst te komen kijken i.v.m. afmetingen en de benodigde spullen ( mantel + zand + tempex+ folie evt + beton etc.).