Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Sleuven van vloerverwarming egaliseren en PVC leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: sleuven van vloerverwarming egaliseren en PVC leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: sleuven van vloerverwarming egaliseren en PVC leggen

Siergrind volledige woning

Graag zou ik een kostenindicatie ontvangen voor het leggen van siergrind. Begaande grond: totaal 92m2. Er is vloerverwarming aangebracht en de sleuven zijn dichtgezet. Eerste verdieping: totaal 67m2. Ook hier vloerverwarming met dichtgezette sleuven. Voorkeur is een zo fijn mogelijke korrel en afgewerkt met een coating tot een gladde vloer.

Egaliseren voor vloerverwarming

Ik wil graag mijn vloer laten egaliseren voor het sleuven van de vloerverwarming. De oppervlakte is circa 44 m2.

Verdiepingsvloer beneden 2cm laten ophogen

Graag zou ik de gehele vloer op de beneden verdieping 2cm op willen laten hogen, na het intreden van de vloerverwarming. De cement dek vloer die er nu in ligt is ondiep en net genoeg om de vloerverwarming in te laten frezen. Boven de vloerverwarming zou ik graag 2 cm zandcement willen, ook zullen de sleuven gevuld moeten worden met krimpvrije mortel. Wat gaat ons dit kosten, woning is ongeveer 35m2, alles loopt in elkaar over. Hal, wc, woonkamer en keuken

Vloerverwarming dichtsmeren en egaliseren

Ik wil graag de sleuven van de vloerverwarming dicht laten smeren en daarna laten egaliseren, dit over de hele begane grond, woonkamer, keuken, hal en toilet. Het is +/- 70M2.

vloer egaliseren

In juni krijgen we vloerverwarming dmv infresen. De sleuven zullen dicht gesmeerd worden. Egaliseren moet nog wel gebeuren ivm de PVC vloer die we willen leggen. Het gaat om ongeveer 35 m2. Wat zijn de eventuele kosten van alleen egaliseren?

Vloer laten egaliseren

Er is een bestaande (oude) hoofd-vloerverwarming waarop travertintegels zijn aangebracht, we gaan een nieuwe vloerverwarming aanleggen, middels o.a. het verwijderen van de travertin tegels, we gaan daarna sleuven trekken etc. daarna hebben we dus een egaliseerlaag nodig (welke hoogte is aan u ) er zullen na verwijderen van de travertintegels misschien wat lijmresten achterblijven, derhalve helemaal vlak maken van de vloer is misschien moeilijk, moeten wij de sleuven eerst zelf dichtsmeren zo ja waarmee? wat zijn nu verder de kosten van het aanleggen van een egaliseerlaag, en welke hoogte is is nodig. Totale opp. is ca. 42m2

Egaliseren van vloer

wat zijn de kosten voor het egaliseren 50m2 (Dit moet spiegelglad wezen voor de houtenvloer) op een nieuwe vloer met vloerverwarming en dicht gesmeerd sleuven.

Sleuven van vloerverwarming vullen en vloer egaliseren

Wij willen graag de sleuven laten dichtsmeren van de vloerverwarming en daarna de vloer laten egaliseren. We krijgen namelijk daarna een gietvloer in de woning. In de woningkamer en keuken 80m2 en de hal 4m2. Voor deze gietvloer hebben we al een vakman. Het gaat om de eerste verdieping.

Vloer scheuren herstellen

Beton vloer scheur herstellen tussen woonkamer en garage, dicht maken vloerverwarming sleuven en vloeren egaliseren (81m2). Foto aanwezig.

Vloer egaliseren

Wijl willen onze vloer egaliseren. Wij willen een zo goedkoop mogelijke oplossing voor circa 80 m2 er ligt vloerverwarming en de sleuven zijn dicht gesmeerd. Wat kost het om cement/beton aan te leggen en daarna te schilderen/coating graag offerte inclusief en exclusief schilderen/coating.

Partners

Partners van Casius