Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Siergrindvloer verwijderen en egaliseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: siergrindvloer verwijderen en egaliseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: siergrindvloer verwijderen en egaliseren

Siergrindvloer verwijderen en egaliseren

Grindvloer verwijderen en een nieuwe aanleggen in de gang ongeveer 3-4 m2. Offerte voor de vervangende grindvloeren vloeren. En de plooien aanpakken.

siergrind badkamer

In onze nieuwe badkamer van 2x2 m (dus 4 m2) willen we graag een blauwe siergrindvloer laten aanleggen. Op dit moment ligt er een granitovloer, deze zal u ook moeten verwijderen

Siergrindvloer verwijderen en egaliseren en nieuwe (plavuizen) vloer leggen keuken en gang

Ik wil graag de siergrindvloer in de keuken en in de gang verwijderd hebben en de ondervloer laten egaliseren. Daarna wil ik een nieuwe vloer laten leggen (plavuizen). In de keuken gaat het om 8 m2 en in de gang 6 m2. In beide gevallen ruim gemeten. De plavuizen tegels (30 x 30 en 7 mm dik) hebben wij al in ons bezit. Graag wil ik een offerte met een aparte kostenberekening per ruimte.

Siergrindvloer aanpassen

Wij willen een woonkamer verbouwen. Dit behelst de keuken verplaatsen en een tussenmuur van circa 1 meter verwijderen. In de huidige woonkamer ligt leverkleurig siergrind met een epoxylaag. Middels een metalen plint is er een scheiding in kleur met de huidige keuken (antraciet). De antraciete siergindvloer (circa 5 M2 ligt niet onder het gehele keukenblok) moet verwijderd en vervangen door de leverkleur van de rest van woonkamer. Ook de ruimte van de verwijderde tussenmuur (ligt tussen de huidige keuken en woonkamer) moet opgevuld met de leverkleurige siergrind vloer met epoxylaag. Kan u hiervoor een offerte maken of wilt u langs komen hiervoor?

Verwijderen oude siergrindvloer op de overloop en leggen nieuwe

wij willen de oude grindvloer op de overloop 1e verdieping laten verwijderen (afval afvoeren) en daar een nieuwe grindvloer laten leggen

Siergrindvloer benedenverdieping

Graag zouden wij een offerte ontvangen voor het laten leggen van een grindvloer afgewerkt met een sealing. De oppervlakte welke het betreft is +- 80 m². Op dit moment ligt er in de woning een parketvloer welke we zelf zullen verwijderen. De vloer hieronder is een cementdekvloer. We verwachten dat deze egaal/vlak is en anders zullen wij hier zelf voor zorg dragen. We willen de vloer laten leggen in de hal, woonkamer/keuken en slaapkamer. Deze vertrekken grenzen alle aan elkaar. De verwachting is dat we eind juli/begin augustus de vloer zouden willen laten leggen. We kijken uit naar uw reactie.

Siergrindvloer verwijderen

Wij willen de siergrindvloer waarin vloerverwarming ligt, in woonkamer keuken en gang (alles begane grond), totaal 40 m2 laten verwijderen. Afvoeren doen we zelf. Geen idee wat voor soort vloerverwarming het is, we hebben de woning pas gekocht.

Siergrindvloer keuken verwijderen, vloerverwarming aanleggen in keuken en woonkamer

We willen de huidige siergrind vloer in onze keuken (ca 17 m2) laten verwijderen ivm aanleg vloerverwarming (nu nog niet aanwezig) en aanleggen nieuwe vloer met tegels. Tegels kunnen wij eventueel zelf regelen. Eventueel, als de prijs interessant is, verwijderen van tegels in woonkamer en halletje (2 lagen tegels), oppervlakte ca 48 m2). Hier willen we nieuwe vloerverwarming (hoofdverwarming) laten plaatsen ter vervanging oude vloerverwarming. Dit is inclusief aansluiten van slangen etc. Graag ook naar de ideale opstelling kijken. De vloerverwarming infrezen. Er ligt nu vloerverwarming, deze is defect en dient als brijverwarming. Er ligt deels plavuizen in de woonkamer en deels siergrind in de keuken. Dit heeft een speciale hoogte, de nieuwe vloer moet op dezelfde hoogte komen ivm de dorpels etc. Wellicht is het handig als iemand even komt kijken.

Siergrindvloer verwijderen en egaliseren

Ik wil graag de siergrindvloer in de hal en werkruimte laten verwijderen en egaliseren (+/-40m2).

Siergrindvloer verwijderen en eventueel egaliseren

Grindvloer verwijder graag rond 01 aug. Het is 50 m2 kamer/keuken en hal.

Partners

Partners van Casius