Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Siergrindvloer in nieuwbouw leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: siergrindvloer in nieuwbouw leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: siergrindvloer in nieuwbouw leggen

Siergrindvloer in nieuwbouw leggen

Het leggen van een siergrindvloer in nieuwbouwwoning. Circa 200 m2, korrel 1 tot 2 mm met coating

Siergrind op vloer en trap

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het leggen van een siergrindvloer. Het betreft nieuwbouw en in totaal 105 m2. De begane grond en 1e verdieping graag geseald en de bovenste verdieping open. Aanvullend zou ik graag uitgesplitst op de offerte ook willen weten wat het kost om de trap met siegrind te laten bekleden, 26 treden, inclusief plint. bijvoorbeeldL %20op%20vloer,%20siergrind%20met%20strip%20op%20de%20trap/Betonlookvloer_-_siergrind_met_strip_op_de_trap1. Jpg

Siergrindvloer leggen met gesloten structuur

Siergrindvloer leggen met gesloten structuur. Betreft ongeveer 45m2 nieuwbouw. Slaapkamer, woonkamer, entreehalletje en keuken. 1 kleur voor woonkamer doorlopend naar keuken en entree. Afscheiding voor deurmaat in grindvloer. 1 kleur voor slaapkamer. Grindvloer moet worden verzegeld.